folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz

Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Bilmiyorum. MW2'den tarzı farklı diye BO'u itin götüne sokmanın alemi yok diye düşünüyorum. Rezalet diyen arkadaşlar olmuş. Kesinlikle katılmıyorum.

Henüz Multi'sini oynayamadım. Ama bütün COD serisini bende bitirdim. Hemde nerdeyse hepsini en zorda bitirdim. Ama BO'nun hikayesini anlayarak oynayınca mükemmel

oluyor kanımca. Çoğu kişi oyunun sonunda adamımızın şizofren olduğunu bile bilmiyor. Bence BO MW2'den çok daha güzel. Ama MW 1'in multisine (Gerçekten oynamayı bilen adamlarla oynadığında tadından yenmez oluyor)

Yaklaşamaz bile sanıyorum. Yinede COD'un bir çoğuna 10 basar SP de. Oyunun sonunda gelen zombilerin oyunla herhangi bir ilgisi yok zaten. Ordan sonra FUN MODE'a geçiyor.

Yalnız çok deli amerikan provokasyonu yapılmıs. Kennedy olup zombileri öldürüyoruz :) Sanıyorum yanımızdakide CHE oluyor. Bence kesinlikle oynanmaya değerdi vesselam.

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

bir de benim anlamadığım misal bölüm 1962 de geçiyor son model silahlar var kameralı uzaktan yönetilen roketler var falan ne alaka musakka tamam oyundur mantık beklememek lazım ama bu kadarda boku çıkarılmaz arkadaş :D

Son model silah dediğin ne var onu anlamadım Red Dot bile hatırlamıyorum ben. Ki o güdümlü füzeler 1945 lerde üretildi 1951 civarında seri üretimine başlandı piyasaya sunuldu.

1962'deki bir savaşta neden kullanılmasın ?

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

bir de benim anlamadığım misal bölüm 1962 de geçiyor son model silahlar var kameralı uzaktan yönetilen roketler var falan ne alaka musakka tamam oyundur mantık beklememek lazım ama bu kadarda boku çıkarılmaz arkadaş :D

Son model silah dediğin ne var onu anlamadım Red Dot bile hatırlamıyorum ben. Ki o güdümlü füzeler 1945 lerde üretildi 1951 civarında seri üretimine başlandı piyasaya sunuldu.

1962'deki bir savaşta neden kullanılmasın ?

Arkadas Türkiye şartlarında düşünmüş :) Sende yok diye ondadamı olmayacak arkadas :) adam 1960 larda o silahları üretip kullanırken biz kıçı kırık tüfeklerle geciniyoduk :)

sacmalık yok oyunda bu konuda

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    Bence güzeldi görüntüler falan iyiydi hikayeyi güzel yapmışlar bu sefer.Tabi Mw2 den sonra çok iyi bişi bekleniyordu ama dediğiniz kadar da berbat değil bence 2 kere bitirdim ben baya hoşuma gitti.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Yeco bunu yazdı:
    Bence güzeldi görüntüler falan iyiydi hikayeyi güzel yapmışlar bu sefer.Tabi Mw2 den sonra çok iyi bişi bekleniyordu ama dediğiniz kadar da berbat değil bence 2 kere bitirdim ben baya hoşuma gitti.

Sen bana oyunu verme sonra güzel ama altta kalmam buldum part'ları 38 part = 200 mb 3 gbsini indirdim bekle sen bekLe ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Oyunu bu sene Modern Warfare'yi yapan ekip yapmadı.Bu sene için başka firma ile anlaştılar ancak seneye tekrar Modern Warfare serilerini çıkartan ekip yapıcak oyunu...

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    ne0n12 bunu yazdı:

Yeco bunu yazdı:

Sen bana oyunu verme sonra güzel ama altta kalmam buldum part'ları 38 part = 200 mb 3 gbsini indirdim bekle sen bekLe ..

:D Oğlum çok part var nereme koycam da vercem ben onları sana

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Oyunu oynadım , bitirdim... Mükemmel bir oyun olmuş. Grafikleri beğenmeyen arkadaşlar lütfen düzgün sistemde yeniden oynasınlar. MOH un grafikleri cizgi film gibi kalıyor black ops un yanında...

Black%20OPS1

Black%20OPS2

Black%20OPS3

NOT: Oyunu açıp bir bölüm oynadım tekrardan ,aralardan 3 tane ss aldım . Özenle seçilmiş ss ler değildir...

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

oyyun güzel olmuş benim hojuma gitti ama bazı yerleri sıkıyo yaff hele o sorgu odasına geçerken felan matrix gibi adamın ebynni sikertio resmen :|

helikoptar bölümü kulllanmana izin verioda tırt olmuş ora bence dönmesi çok feci :S

ama oyun senaryo güzel bence.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Oyunu oynadım , bitirdim... Mükemmel bir oyun olmuş. Grafikleri beğenmeyen arkadaşlar lütfen düzgün sistemde yeniden oynasınlar. MOH un grafikleri cizgi film gibi kalıyor black ops un yanında...

Black%20OPS1

Black%20OPS2

Black%20OPS3

NOT: Oyunu açıp bir bölüm oynadım tekrardan ,aralardan 3 tane ss aldım . Özenle seçilmiş ss ler değildir...

hoca 

Black%20OPS3

şu resim kacıncı bolumde acaba?? bölüm ismi veya görev ismi gibi bi ayrıntı verirmisin youtubede o kısmın videosunu bulmam gerek.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 18715 Toplam Mesaj: 106