Chrome,Firefox Ve Opera Karşılaştırması
-
operadan daha hızlısı yok
-
firefox : eklentileri canavar ama çok ram yiyor (genede vazgeçmiyorum)
opera : temiz ve hızlı (ama nedense ısınamadım kerataya)
chrome : hızlı ve öfkeli ( bazen kullanıyorum )
safari : bilmiyorum fazla kullanmadım
internet explorer : geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak.
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------Opera=tek sekmeyle 360 mb ram yiyordu
Firefox(halen kullanıyorum)=kötünün iyisi (türkiyede akp neyse browserda firefox odur.(çok ram tüketimi vs vs)
Chrome=Eklenti desteği az geldi nedense bana :S
-----------------------------
abicim nası tek sekme ile 360 yer yav_? şimdiye kadar transa geçip ardı ardı sayfa dizme seanslarım hariç 200 görmedim. -
opera kullanıyorum gayet güzel hızlı güvenilir ama arada indirme yapcaksam firefox açıyorum ıdman yaması için :D chorme ve safari de kullanıyorum onlar da gayet gızlı hatta çok hızlı safari daha hızlı ama güvenilir değil
-
chrome tabiki. chrome web mağazaya bir göz atın sonra eklentilerini kıyaslayın.Hız konusunda bişey dememe gerek yok zaten.
-
web developer adam her zaman firefox'u kullanir. gerisi hikaye. normal kullanicilar icin tabi ki chrome.
-
tabii ki Opera, hız, özellik ve daima yenilikçi oluşu ile bir numara (diğer browserlarda saydığınız tüm özelliklerin hepsi Opera'dan çıkmıştır).
Bu arada denemeyen varsa 11.50 sürümü çıktı, fırsat bu fırsat: www.opera.com -
XCoder bunu yazdı:
tabii ki Opera, hız, özellik ve daima yenilikçi oluşu ile bir numara (diğer browserlarda saydığınız tüm özelliklerin hepsi Opera'dan çıkmıştır).
Bu arada denemeyen varsa 11.50 sürümü çıktı, fırsat bu fırsat: www.opera.com
Kesinlikle -
XCoder bunu yazdı:
Bu arada denemeyen varsa 11.50 sürümü çıktı, fırsat bu fırsat: www.opera.com
aynen. hele firefoxun tasarımı yokmu bitiyorum ya :D bu kadarmı özenilir :D -
Opera en iyisidir ama ısınamadım bir türlü. Firefox 4 kullanıyorum o da donuyor sürekli.