Chrome,Firefox Ve Opera Karşılaştırması
-
chrome gibisi yok beyler. firebug kullanmam gerektiği zaman ve flashgetle birşey indirmem gerektiği zaman açıyorum firefox'u sadece.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
XCoder bunu yazdı:
tabii ki Opera, hız, özellik ve daima yenilikçi oluşu ile bir numara (diğer browserlarda saydığınız tüm özelliklerin hepsi Opera'dan çıkmıştır).
Bu arada denemeyen varsa 11.50 sürümü çıktı, fırsat bu fırsat: www.opera.com
aynen. hele firefoxun tasarımı yokmu bitiyorum ya :D bu kadarmı özenilir :D
hakikaten :D firefoxun tasarımını ilk gördüğümde dedim ayıptır utanın ya, koskoca şirketsiniz tasarımı bari çalmayın.. -
opera daha çok mobile de götürdü birçok yeniliğin kaynağıda o ama chrome 1 numara kusursuz. kullandığım eklenti zaten 2 tane onlarda hem firefox da hem chrome da var doğal olarak firefox la uğraşmam gerekmiyor. chrome da aynı anda 100 sekme bile açsam stabil çalışıyo ama firefox da 10 tane açınca browser i bırak sistemde sıçıyo aşırı yavaşlıyo.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
web developer adam her zaman firefox'u kullanir. gerisi hikaye. normal kullanicilar icin tabi ki chrome.
-----------------------------firebug olmasa beş para etmez gözümde şu an.
-
opera nedense hantal görünüyor gözüme.Bir hack aracı gibi.Firefox ise , gücünü yitrmiş, chrome takipçisi.Firefox iyi, güzel hoşta ; performans falan tırt.
chrome da, fiefox eklentilerinin çoğunun çalıştığını duymuştum.Benim için en büyük durum , öğyi denetle dediğinde çıkan araçlar.
chrome 'a performans, hız, sadelik ve güncellenme (he bide güvenliği kat kat koymak lazım) konusunda bişey diyen adamın çükü düşer valla.
-
Chrome kanka, eklenti meklenti yoktu 1 hafta içinde chrome extensions diye bişey çıktı firefoxta ne varsa alayı var.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------opera nedense hantal görünüyor gözüme.Bir hack aracı gibi.Firefox ise , gücünü yitrmiş, chrome takipçisi.Firefox iyi, güzel hoşta ; performans falan tırt.
chrome da, fiefox eklentilerinin çoğunun çalıştığını duymuştum.Benim için en büyük durum , öğyi denetle dediğinde çıkan araçlar.
chrome 'a performans, hız, sadelik ve güncellenme (he bide güvenliği kat kat koymak lazım) konusunda bişey diyen adamın çükü düşer valla.
Opera'daki Dragonfly'ı denedin mi ? (Öğe denetleme edevatı)
hepsini katlayıp atacağını düşünüyorum. -
rekcah_maynaq bunu yazdı:
Firefox guven sonsuzdur ama size bisey soleyim mi firefox 400mb ram yiyordu eklentisi war active memory diye onu araclar menusunden arattırıp indirin yarı yarıya mb dusuruyor. Test edildi tarafımca saglam calisiyor harbi arasıra tıkanıklık yapıyor ama o kadar da olur diye dusunuyorum.
http://www.browsermemory.com/ bu da adresi sadece eklenti war :D reklama kacmasın
-----------------------------işe yarıyor lan
-
senelerdir firefox kullanıyorum kasmalar olsada bir türlü değiştiremiyorum
-
Az önce test yaptım

Açılış Süreleri
Chrome
1.33 SN
Opera
2.32 SN
Firefox
8.33 SN
Maxthon
3.88 SN
Firefox daki neredeyse tüm eklentilerin chrome da oldunu biliyoruz benim kullandıgım bazı image zoom eklentileri ise firefox da yok opera da var, neyse konuşmaya gerek bile yok neyin ne oldunu artık herkez biliyor sadece firefox cular kendilerini kandırıyor o ayrı :)

Buda size özet olsun