folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Çığır Açacak Mühendislik Projeleri

Çığır Açacak Mühendislik Projeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Exotik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Miktanisin kendi kendine devir daim yapmasi icin bir kucuk cark kurdum itmeye basladim gidiyor ama siradaki miknatis bu sefer frenliyor.. Cark donmuyor.. Daha sonra anladim bu sekilde olmuyacak.. Degirmeni dusundum, degirmenin carklarini su ile hareket ettirilerek elektirik uretiliyor herkesin bildigi gibi.. Bu sefer degirmen olarak dusundum ama miknatis su gibi itmesi lazim ki carki donzersin.. Miknatis su gibi suzulmuyor ki, heryere dalga veriyor miknatis.. Dengesiz itmesi var.. Sahsen denedim ugrastim olcak gibi degil.. Tek fikrim var degirmeni suyu ornek alincak, su miknatis, degirmen de cark.. Deneyenler fikirlerini yazsin ayni olmak seyi bizde deneyip zaman harcamayalim..
    -----------------------------
    toz halınde mıknatgs olurmuki

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

hazır okadar proje yapıyorsunuz üretiyorsunuz bari şu tvbu yada bir uzaktan kumanda yapsanıza bizde yaralanalım :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Süpermiş ya. ikinci proje cok tutar üstad.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

:D tamam

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
Toplam Hit: 17511 Toplam Mesaj: 95