folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Çığır Açacak Mühendislik Projeleri

Çığır Açacak Mühendislik Projeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

50 yıl önce insanlara "bundan 50 yıl sonra dünyanın diğer ucundaki arkadaşınızla konuşabileceksiniz" denseydi onlar da saçma derdi. gerikafalı olmayalım arkadaşlar gelecekte bunlar olacak.

edit: hassittr mıknatısla uçma keşfedilmiş bile :S http://www.youtube.com/watch?v=nxMRvzCxhv0

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

hocam yaşım 31. 18 yaşından 24 yaşına kadar mıknatıslardan yararlanılarak motor yapma yolunda uğraştım.pek çok yol denedim pekçok makina mühendisiyle bu konuda fikir alışverişi yaptım ama senin projen gerçekten pek bi baştan sağma olmuş biraz daha araştırma yap bence nette faydalı bilgiler çok.bu kadar basit değil yani. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyberfalcon
    cyberfalcon's avatar
    Erkek

Çin filmlerinde adamlar havadan yere inmiyor. Yoksa senin teknikleri mi kullanıyorlar?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

2. proje denenmiştir zamanında tarafımdan ama o şekilde değil :)  

5 6 tane çivi  bobin teli  0.5 mm  3 metre olsa yeter  çivilere bayaaa bi sarıosun abi  4 5 tane çiviyi sırayla tahtalara çakıyorsun

bitane yuvarlak mıknatısı salıosun ortasına ya yapışıo yada yürüo :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

kaldırım mühendisliği bu olsa gerek...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ahahahha :D iyi ki zamanında projemizi tasdikletmişiz ama helal olsun hocam sen bakma bu gülenlere neyden bahsettiğin hakkında en ufak bir fikirleri yok sana kötü haberim aynı prensibe dayalı ve ufolar'ın eğer varsa günümüz teknolojisiyle nasıl uçabileceğini açıklayan proje maalesef çoktan tasdiklendi :)

Ama fikirlerini geliştirmek istersen pm atabilir yada spin enerjisini daha derin araştırabilirsin demek ki bi düşünen biz değilmişiz hem sevindim hem üzüldüm yaa senin adına tabi..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

seni tebrik ediyorum. benimde bir projem var . senin projelerini gördükten sonra bana da bir cesaret geldi. bende kafama bir huni takıp uçmak istiyorum. bir kaç tecrübem oldu ama bir türlü havalanmak nasip olmadı. utana sıkıla bir kaç arkadaşa projemi anlattım bir fikir versinler diye allah razı olsun onlardan bana bir muska yazacaklar onun sayesinde uçacağım inşallah bugun yarın yazarlarsa uçacağım. ilk denememi de video ya kaydedip burada sizinle paylaşacağım. ve son olarak bu forumda sürekli olarak senin projelerini görmek istiyorum. hatta bir kaç bilim dergisi var hıbır, leman, gırgır gibi.. o dergilere de bu projelerini gönderirsen daha büyük kitlelerin de senden esinleneceğini düşünüyorum. saygılarımla güzel kardeşim..

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

valla 2 projeyide hüsnüye mâletmişsiniz ama ben başka bi yerlerde de görmüştüm.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk cagdan kalma bunlar bence :D Oldu olacak Sürtünerek kıvılcım cıkaralım ateşi bedavaya getırelım :D

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dungeon
    dungeon's avatar
    Erkek

cappuccino bunu yazdı:
    -----------------------------

seni tebrik ediyorum. benimde bir projem var . senin projelerini gördükten sonra bana da bir cesaret geldi. bende kafama bir huni takıp uçmak istiyorum. bir kaç tecrübem oldu ama bir türlü havalanmak nasip olmadı. utana sıkıla bir kaç arkadaşa projemi anlattım bir fikir versinler diye allah razı olsun onlardan bana bir muska yazacaklar onun sayesinde uçacağım inşallah bugun yarın yazarlarsa uçacağım. ilk denememi de video ya kaydedip burada sizinle paylaşacağım. ve son olarak bu forumda sürekli olarak senin projelerini görmek istiyorum. hatta bir kaç bilim dergisi var hıbır, leman, gırgır gibi.. o dergilere de bu projelerini gönderirsen daha büyük kitlelerin de senden esinleneceğini düşünüyorum. saygılarımla güzel kardeşim..

-----------------------------

Muhhhahaha :D

saat 4:39 Ulan Gülmekten Yarılldım :DDDDD

İmza Mimza Yok DağLın Ulennn....!!
Toplam Hit: 17510 Toplam Mesaj: 95