Çığır Açacak Mühendislik Projeleri
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
1. proje saçmalık ama güldüm.
2. proje şaçmalık ama güldüm.
----------------------------- -
2- Kinetik enerjiyle uçma; O Hız Ve Kuvveti Sağlayacak Kolu Nerden Bulunacak. ayrıya Bir Kişiyi Yerden Kaldırırken Kaldıran Kişi Bastığı Yerden Güç alır. Havadayken Aynı Performans Zor Olacaktır. Ama 1. Fikir akılma Yattı.
-
Efendi bunu yazdı:
2- Kinetik enerjiyle uçma; O Hız Ve Kuvveti Sağlayacak Kolu Nerden Bulunacak. ayrıya Bir Kişiyi Yerden Kaldırırken Kaldıran Kişi Bastığı Yerden Güç alır. Havadayken Aynı Performans Zor Olacaktır. Ama 1. Fikir akılma Yattı.
-----------------------------hocam biraz mantık kullan yaa nasıl aklına yatar birinci fikir :D
-
husnuweb bunu yazdı:
Bu iki proje uygulamaya geçerse dünya değişebilir.
1- Elektromanyetik dalgalardan hareket enerjisi elde etme;
http://img687.imageshack.us/img687/9576/proje1.jpg
2- Kinetik enerjiyle uçma;
http://img228.imageshack.us/img228/8513/proje2.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum.
-----------------------------projeler temel fizik prensiplerine ters hocam.
-
uçuyoruz demi?
-
size fizikte enerjinin ve momentumun korunumlu olduğunu öğretmedilermi :|
-
Cosmic bunu yazdı:
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------hocam biraz mantık kullan yaa nasıl aklına yatar birinci fikir :D
-----------------------------Yüzüne mi Vursaydım. Salakça Mı Deseydim :S İncitmeden Şevkini Kırmadan :)
-
herif dalga geçmek için bir konu açmış sizde mümkün demişsiniz :))))
-
hayat sana güzel
-
Efendi bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------Yüzüne mi Vursaydım. Salakça Mı Deseydim :S İncitmeden Şevkini Kırmadan :)
-----------------------------sende haklısın tabi :D