Çığır Açacak Mühendislik Projeleri
-
bu projeler konusunda 2 olasılık var
1-ya ta.$ak geçiyon
2-ya da kafan iyi :D
2. proje için bi söz söylemek istiyorum "g.tten çocuk olmaz" :D
editt :)
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Bu projelere ekonomik destek sağlayacak birini bekliyorum.
-----------------------------
sen daha ölmedinmi -
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hayat sana güzel
hhahahahahaaa -
2. saçma geldi. 1. ona göre biraz daha mantıklı ama yine de saçma. Ülkemizden böyle fikirlerin çıkması güzel. :D Ah ulan ar-geye bi yatırım yapsak. :D Bu arada bu konuyu dün görmüştüm, cevap yazmamıştım. Bugün okula giderken konu aklıma geldi. Elektrik direklerinden felan kablolarla uzun uzadıya hat çekiliyor. Şimdi gittiğim güzergah atatürk orman çiftliğinin orası. O tellerden yangın çıkabilir. Mesela boluda çok orman yangını olmuştur. Gittiğimizde bu elektrik hatlarından kaynaklanıyordu. Şuraya geleceğim: Eğer kablosuz olarak elektrik transferi yapabilirsek hem kablodan vs tasarruf ederiz, hem elektrik gitmeyen yer kalmaz. Hem orman yangınları olmaz. Bir nevi baz istasyonu gibi birşey kuracağız. Ve buraya elektrik aktaracağız. BUradan sonra evlere tabii ki kablo ile aktarılır. Benim amacım köylere veya orman içindeki bazı yerlere güvenli birşekilde elektrik götürebilmek. Acaba elektriğin kablosuz aktarılması insana zarar verir mi cep telefonu gibi?
-
"beyler ben harry potter. soruları alayım" yazan biri olmaz umarım :)
-
bunların ikisi de çalışmaz..
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime daha güzel anlatmış :)
yahu koptum :D
aynen süper.. :D -
nickneyime'nin güzel proceleri var. gırgır'da ya da bilim ve teknik'de bir köşe ayarlayalım sana zihni sinir'in yerine. konsept biraz daha farklı tabi :)
-
We must find a bro !!!!!!! dasfsfsdf
-
Hocam senin bu dediğin zorla horozu yumurtlatmak gibi bişe olsa gerek sen hiç arkadaşını o şekilde kaldırabiliomusun :S jacki chan misin sen havalarda ucucan dusun uctun yere nasıl inicen ya dusersen 2nizde mortingen :D dusunme vazgec bole seyler :D gece gece guldurdun yha allahta seni guldursun :D xD