Çığır Açacak Mühendislik Projeleri
-
konuyu açan şahsı aşağılamak gibi bir niyetim yok ama senin bu anlattıgın projeleri ben ilk okul 2. sınıftayken düşünüyordum; 1. projede mıknatısın aracı çekerken gösterdigi tepki, aracın mıknatısı çekmek için gösterdiği tepkiye eşittir, 2'sinden birini 3. bir noktaya sabitlemelisin ki ya mıknatıs araca doğru hareket etsin yada araç mıknatısa doğru yönelsin.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------- sayfa 5 de verilen son 3 resim devri daim ile ilgilidir ki, %100 verim denen şey olmadan dışarıdan herhangi bir enerji girişi olmayan bi sistem asla kendini idame ettiremez. Kaldıkı %100 verim denen şey sadece kabullerde olur.
-
hahahahaha :D inci sozlugun bu haftaki konusuydu :D acan arkadas incicimi :F
-
bu teoriyi çürütse çürütse harun yahya çürütür.
-
Bana kalırsa tarihin en büyük sazan sayma projesi.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
hocam ne içtin sen :D
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------incici olsa orda milletin dalga geçtiğini anlardı adam ciddiye almış ya :D
-
Yigit bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------incici olsa orda milletin dalga geçtiğini anlardı adam ciddiye almış ya :D
-----------------------------yok ya adam incide kendi cizmişti alın bakın nasıl projelerim diye. bizde verdik coskuyu tabi :D postları okumadım. harbi harbi ciddiyemi alınmıs:|
-
real_agabey bunu yazdı:
----------------------------- -
Bu projelere ekonomik destek sağlayacak birini bekliyorum.