folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Uzak dogu'dan alisveris yaparken 2 siteden sasmam

www.banggood.com

www.dx.com

Trustpilot adli uluslar arasi sikayet-dgerlendirme sitesine gore de 2 iyi site burasi.

Banggood: https://www.trustpilot.com/review/www.banggood.com

Dx: https://www.trustpilot.com/review/www.dealextreme.com

Ama Banggood'tan sasmiyorum.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

@burakbet

Ahaha hiç güleceğim yoktu. Sen rahat ol hocam ben Aliexpress'tekilerle kanka olup harici hard disk kutusunun içinde 4 tane telefon sokup gümrükten geçirtmiş adamım. :) Tabi sonradan o taktik patladı ama neyse. ;)

Senin verdiğin kablo linkinde ürün 85 cent adam buna kargo parası almasa ürünü bedavaya versin o zaman ? Ucuz etin yahnisi demişsin Türkiye'de satılan ürünler Türk malı mı ? Alayı Çin'den getirtip burada 2 katı fiyatına satıyor.

üretim aynı tabii ki türkiyedeki de çin malı fakat burdan aldığın zaman bi muhattap bulabiliyosun karşında arıza durumunda kargoya verilmesi açısından vs. ayrıca neyin havasını attın anlamadım.

çinden alınan ürünleri beklerken vay efendim kargoya verilmedi satıcı şerefsiz şöyle böyle diye sövmeyin diyorum. sunsky'dan alıyorum rahat ediyorum. tek paket kafa rahat.

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

işi bilen ingilizcesine güvenen için, aliexpress en iyisi. sadece ciddi markalı ürünleri (çin markaları hariç xiaomi gibi) bulamazsınız veya daha pahalıya bulursunuz. dx focalprice vs hikaye, aliexpress asıl kaynağıdır.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hava atmıyorum Aliexpress kulanmayı bilmiyorsun yazdın diye o yüzden öyle yazdım. Çinliler sattıkları ürünün arkasındalar sırf sen eksi puan verme diye hafif renk atması olan telefon kılıfını sana hediye edip parasını direk geri ödeyen adamlardan bahsediyoruz. Bunu yapmak ürünün arkasında durmak değildirde nedir ?

mkyb tarafından 30/Eki/14 15:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

@burakbet

Ahaha hiç güleceğim yoktu. Sen rahat ol hocam ben Aliexpress'tekilerle kanka olup harici hard disk kutusunun içinde 4 tane telefon sokup gümrükten geçirtmiş adamım. :) Tabi sonradan o taktik patladı ama neyse. ;)

Senin verdiğin kablo linkinde ürün 85 cent adam buna kargo parası almasa ürünü bedavaya versin o zaman ? Ucuz etin yahnisi demişsin Türkiye'de satılan ürünler Türk malı mı ? Alayı Çin'den getirtip burada 2 katı fiyatına satıyor.

üretim aynı tabii ki türkiyedeki de çin malı fakat burdan aldığın zaman bi muhattap bulabiliyosun karşında arıza durumunda kargoya verilmesi açısından vs. ayrıca neyin havasını attın anlamadım.

çinden alınan ürünleri beklerken vay efendim kargoya verilmedi satıcı şerefsiz şöyle böyle diye sövmeyin diyorum. sunsky'dan alıyorum rahat ediyorum. tek paket kafa rahat.

Sunsky'da dx gibi mi hocam ? yani çinin hepsiburadası gibi mi ? takip kodu var mı ? free shipping mi paypal var mı ?

http://www.sunsky-online.com/view/338565/ST-23%20Elastic%20Adjustable%20Head%20Strap%20Mount%20Belt%20for%20GoPro%20HD%20Hero%20%20%201%20%20%202%20%20%203%20Camera%20Black%20.htm

mesela bu ürün

Dx den çok daha ucuz. 11 dolar dx'de burda 4 5 dolar

rapidhacker550 tarafından 30/Eki/14 15:19 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

@burakbet

Sunsky'da dx gibi mi hocam ? yani çinin hepsiburadası gibi mi ? takip kodu var mı ? free shipping mi paypal var mı ?

http://www.sunsky-online.com/view/338565/ST-23%20Elastic%20Adjustable%20Head%20Strap%20Mount%20Belt%20for%20GoPro%20HD%20Hero%20%20%201%20%20%202%20%20%203%20Camera%20Black%20.htm

mesela bu ürün

Dx den çok daha ucuz. 11 dolar dx'de burda 4 5 dolar

sunsky'da kargo ücreti mevcut hocam. o linkteki ürünün kargo ücreti $2.18. ürün fotoğrafının sağında yazıyor. ancak bu siteyi tercih etmemin sebebi dediğin gibi hepsiburada mantığı ya da herhangi bi e-market mantığı. sitenin kendi stoğu var. aliexpressteki gibi satıcılar mevcut değil. alınan her şey tek kutuda geliyor. sorun yaşandığı anda müşteri temsilcisi hemen iletişime geçiyor vs. 

paypal ödemesi mevcut. tracking tabii ki var. sorun yaşamazsın

burakbet tarafından 30/Eki/14 17:27 tarihinde düzenlenmiştir

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Telefon kilifi, jelatin falan ihtiyaci olan varsa hallederiz 5 10 liraya. Reklam icin degil o isi yaptigim ve tahribata yari yariya indirim uuguladigim icin yazdim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    aliexpressten cok defa alisveris yaptim hala da yapiyorum daha sorun yasamadim. Urunler ortalama 3haftada geldi hep. Aliexpressten sasmayin

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

çinden mal mı alınır. Dandik birşey için 1 ay beklersin.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar bende aliexpressten sipariş verdim geçen sefer ilkti. YAklaşık 20 günde falan elime ulaştı. 30 $lık üründü gelen. Hiç bişekilde bi yere takılmadan evime kadargeldi postayla.

Her neyse şimdi powerbank siparişi verdim. Adamın satış paunı falan iyi mesajlarıma cevap falanda veriyor ama kendi yöntemiyle gönderdiği için ben takip edemiyorum mal nerde nasıl, elime nasıl gelicek? Kendisinede sordum ama endişelenme 25 35 gün içinde leinde olucak falan dedi. O nasıl oluyor?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 7891 Toplam Mesaj: 81