folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

pandawill hakkında ne dersiniz

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Şimdi aldım sizde alın güzele benziyor

Bamboo çorap 5 Adet 15 TL

Kaliteliyse eğer yine alırım.

Link

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı

Şimdi aldım sizde alın güzele benziyor

Bamboo çorap 5 Adet 15 TL

Kaliteliyse eğer yine alırım.

Link

Türkiye'dede aynı fiyata çorap var pek bi fark yok hocam. 

Edit : Lafımı geri alıyorum bu çoraplar bambudan yapılmaymis. Gittigidiyor'da 7 tanesi ücretsiz kargoyla 45 lira. 

mkyb tarafından 31/Eki/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    xdabbex bunu yazdı

pandawill hakkında ne dersiniz

https://www.trustpilot.com/review/www.pandawill.com

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html

geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.

Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.

2. dönem yurtdışına çıkacam ozaman alırım ozaman boşa riske girmeye gerek yok. Cevaplar için saolun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

abi harbiden güvenilirmi bu siteler ya dün 40 liraya aldığım ürünün fiyatı 5usd bu nedir lan acaba aynısını yapmışlarda çakmadır kesin :P :D

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Gençler  şu telefonu alasım var benim eski yadigar kırana kadar hiçbir sorun çıkarmamıştı bana sağolsun. Diğer mesajımdaki makina biraz yeniydi bu eski birşey bunun geçme olasılığı daha yüksek olurmu? Bunu geçici olarak alıcam yeni birşey alana kadar nostaji yaparım. :)

http://www.aliexpress.com/item/One-XL-G23-32GB-Original-HTC-One-X-S720e-Android-Phone-GPS-WIFI-4-7/1711889005.html 

diğer konuda MTK işlemcilileri tercih edin demiş Mustafa arkadaşımız bunun sebebi nedir MKT olunca kayıt işlemi ucuzmu oluyor ? eğer öyley ise bundan alayım bir tane. Sizin tavsiyeniz ne olur.

http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-S960-t-MTK6592-Octa-Core-1-9Ghz-13-0MP-Mobile-Phone-2G-RAM-16G/2054293111.html?s=p

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon eskide olsa yenide olsa takılır. Eski telefon gümrükten geçer diye saçma bir şey yok. Mtk işlemcili telefonlara kayida bile gerek yok imei atılıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Telefon eskide olsa yenide olsa takılır. Eski telefon gümrükten geçer diye saçma bir şey yok. Mtk işlemcili telefonlara kayida bile gerek yok imei atılıyor. 

Birde paypal seçeneği yok ödeme seçenekleri arasında. Paypal yokmu bu sitede yada satıcıdan satıcıyamı fark ediyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aliexpress'in genelinde paypal yoktur. 

Toplam Hit: 8629 Toplam Mesaj: 81