Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]
-
pandawill hakkında ne dersiniz
-
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
Türkiye'dede aynı fiyata çorap var pek bi fark yok hocam.
Edit : Lafımı geri alıyorum bu çoraplar bambudan yapılmaymis. Gittigidiyor'da 7 tanesi ücretsiz kargoyla 45 lira.
mkyb tarafından 31/Eki/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
xdabbex bunu yazdı
pandawill hakkında ne dersiniz
https://www.trustpilot.com/review/www.pandawill.com
-
Mustafa bunu yazdıburakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html
geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.
Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.
2. dönem yurtdışına çıkacam ozaman alırım ozaman boşa riske girmeye gerek yok. Cevaplar için saolun.
-
abi harbiden güvenilirmi bu siteler ya dün 40 liraya aldığım ürünün fiyatı 5usd bu nedir lan acaba aynısını yapmışlarda çakmadır kesin :P :D
-
Gençler şu telefonu alasım var benim eski yadigar kırana kadar hiçbir sorun çıkarmamıştı bana sağolsun. Diğer mesajımdaki makina biraz yeniydi bu eski birşey bunun geçme olasılığı daha yüksek olurmu? Bunu geçici olarak alıcam yeni birşey alana kadar nostaji yaparım. :)
diğer konuda MTK işlemcilileri tercih edin demiş Mustafa arkadaşımız bunun sebebi nedir MKT olunca kayıt işlemi ucuzmu oluyor ? eğer öyley ise bundan alayım bir tane. Sizin tavsiyeniz ne olur.
-
Telefon eskide olsa yenide olsa takılır. Eski telefon gümrükten geçer diye saçma bir şey yok. Mtk işlemcili telefonlara kayida bile gerek yok imei atılıyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Telefon eskide olsa yenide olsa takılır. Eski telefon gümrükten geçer diye saçma bir şey yok. Mtk işlemcili telefonlara kayida bile gerek yok imei atılıyor.
Birde paypal seçeneği yok ödeme seçenekleri arasında. Paypal yokmu bu sitede yada satıcıdan satıcıyamı fark ediyor ?
-
Aliexpress'in genelinde paypal yoktur.