folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html

geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.

Çok riskli bence

risk var tabi. ama daha önce çok telefon getirttim. bu fiyata kadar hiç çıkmadım ama sonuçta telefon

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html

geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.

Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.

sen baya aliexpresste adminsin galiba:) geçen hafta 110dolarlık ürün getirdim gift diye:)

la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler

Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor

Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu

Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan

Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin 

hacı çine kargo işini nası yaptınız ya, geçen bi ürünü geri yollamamız gerekti kargo ile uğraşmamak için yollamadık.

Bide dx.com diğerlerine göre pahalı ali daha ucuz 

baya bildiğin ptt ile :)

uluslar arası kargo formunu doldur ver :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

sen baya aliexpresste adminsin galiba:) geçen hafta 110dolarlık ürün getirdim gift diye:)

Ben telefondan bahsediyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Ben telefondan bahsediyorum.

hacı zaten almasını ben de tavsiye etmiyorum her türlü risk taşıyo ucuz bi şey olsa dene şansını derim ama yüksek fiyat

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler

Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor

Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu

Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan

Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin 

hacı çine kargo işini nası yaptınız ya, geçen bi ürünü geri yollamamız gerekti kargo ile uğraşmamak için yollamadık.

Bide dx.com diğerlerine göre pahalı ali daha ucuz 

baya bildiğin ptt ile :)

uluslar arası kargo formunu doldur ver :)

yok okadarını biliyorum :D ücreti sordum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@piradomim

http://ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Banggood iyidir müşteriye önem verir fakat ürün çeşitleri az bence. 

Aynen ürün cesitliligi bi dx gibi degil ancak musteri hizmeti, memnuniyeti epey yukarilarda.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dx.com bildiğiniz hepsiburada.com

aliexpress bildiğiniz gittigidiyor n11.com 

neyini kıyaslıyorsunuz anlamıyorum ki , bir tarafta direk üreticiden alan adı sanı belli bir marka var bir tarafta milyonlarca satıcı var.

tamamen farklı pazarlar.  ayrıca dx.com da 24 saat içinde kargoda olarak yeni bir kategori eklendi , o kategoriden ürün alırsanız hepsini birlikte 24 saat içinde kargoya veriyorlar beklemiyorsunuz.

dx den 5 defa alışveriş yaptim hepsi geldi.

aliexpress de ise her satıcı için yorumlara ve puanlara bakmanız gerekiyor her satıcı farklı bir alışveriş oluyor.

ucuz iphone 6 sağlam kablo lazım.

Toplam Hit: 7903 Toplam Mesaj: 81