Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]
-
rapidhacker550 bunu yazdıburakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html
geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.
Çok riskli bence
risk var tabi. ama daha önce çok telefon getirttim. bu fiyata kadar hiç çıkmadım ama sonuçta telefon
-
burakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html
geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.
Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.
-
Mustafa bunu yazdıburakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Gift olayı çok eskide kaldı. Ben kutuyu ve aksesuarları adamda bırakıp telefonu zarfa koydurup alıyorum artık. Ayrıca satıcının satış puanı düşük güvenmeyin derim.
sen baya aliexpresste adminsin galiba:) geçen hafta 110dolarlık ürün getirdim gift diye:)
-
piradomim bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler
Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor
Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu
Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan
Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin
hacı çine kargo işini nası yaptınız ya, geçen bi ürünü geri yollamamız gerekti kargo ile uğraşmamak için yollamadık.
Bide dx.com diğerlerine göre pahalı ali daha ucuz
baya bildiğin ptt ile :)
uluslar arası kargo formunu doldur ver :)
-
burakbet bunu yazdıMustafa bunu yazdıburakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
sen baya aliexpresste adminsin galiba:) geçen hafta 110dolarlık ürün getirdim gift diye:)
Ben telefondan bahsediyorum.
-
Mustafa bunu yazdıburakbet bunu yazdıMustafa bunu yazdıburakbet bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Ben telefondan bahsediyorum.
hacı zaten almasını ben de tavsiye etmiyorum her türlü risk taşıyo ucuz bi şey olsa dene şansını derim ama yüksek fiyat
-
DJ_Alper bunu yazdıpiradomim bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler
Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor
Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu
Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan
Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin
hacı çine kargo işini nası yaptınız ya, geçen bi ürünü geri yollamamız gerekti kargo ile uğraşmamak için yollamadık.
Bide dx.com diğerlerine göre pahalı ali daha ucuz
baya bildiğin ptt ile :)
uluslar arası kargo formunu doldur ver :)
yok okadarını biliyorum :D ücreti sordum
-
-
Mustafa bunu yazdı
Banggood iyidir müşteriye önem verir fakat ürün çeşitleri az bence.
Aynen ürün cesitliligi bi dx gibi degil ancak musteri hizmeti, memnuniyeti epey yukarilarda.
-
dx.com bildiğiniz hepsiburada.com
aliexpress bildiğiniz gittigidiyor n11.com
neyini kıyaslıyorsunuz anlamıyorum ki , bir tarafta direk üreticiden alan adı sanı belli bir marka var bir tarafta milyonlarca satıcı var.
tamamen farklı pazarlar. ayrıca dx.com da 24 saat içinde kargoda olarak yeni bir kategori eklendi , o kategoriden ürün alırsanız hepsini birlikte 24 saat içinde kargoya veriyorlar beklemiyorsunuz.
dx den 5 defa alışveriş yaptim hepsi geldi.
aliexpress de ise her satıcı için yorumlara ve puanlara bakmanız gerekiyor her satıcı farklı bir alışveriş oluyor.
ucuz iphone 6 sağlam kablo lazım.