Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]
-
hocam unit case hakkında bilgi verebilecek misin ? çözdüm gibi de emin olamadım
-
hocalar ilgili ürünü sipariş ettim denemek amaçlı shipping free ama tracking number konusunda sormadım satıcıya, tracking number mesaj ilemi yolluyorlar yoksa my orders kısmındamı çıkıyor.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6312628445.html
anil tarafından 30/Eki/14 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
abi powerbanki ben güvenemedim aliexpresse orijinallik konusunda ondan 8 dolar daha verip dx'den aldım.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hacı case dediği şey paket gibi düşün. atıyorum 1 case = 20 unit. o da diyo ki o tabloda: 1 case alırsan unit fiyatı şu kadar olur. senin alacağın unit yani.
ayrıca power banki de sunskydan almanı tavsiye ederim. sorun yaşadığın anda müşteri temsilcinle konuşuyoosun. ve sana anında bi dahaki siparişinde yenisini gönderiyorum merak etme diyo.
edit: sunsky, dx'ten bi tık daha ucuz
burakbet tarafından 30/Eki/14 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
anil bunu yazdı
hocalar ilgili ürünü sipariş ettim denemek amaçlı shipping free ama tracking number konusunda sormadım satıcıya, tracking number mesaj ilemi yolluyorlar yoksa my orders kısmındamı çıkıyor.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6312628445.html

Hocam üye panelinden aldığın ürüne tıkla biraz aşağıya in çıkıyor.
-
ek olarak
kullanabilirsiniz. teknoloji konusunda iyi siteler. kullanıyorum. pandawilden tablet almıştım türkiyede eşi benzeri yokken.
-
burakbet bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hacı case dediği şey paket gibi düşün. atıyorum 1 case = 20 unit. o da diyo ki o tabloda: 1 case alırsan unit fiyatı şu kadar olur. senin alacağın unit yani.
ayrıca power banki de sunskydan almanı tavsiye ederim. sorun yaşadığın anda müşteri temsilcinle konuşuyoosun. ve sana anında bi dahaki siparişinde yenisini gönderiyorum merak etme diyo.
hocam ama şunu anladım trackingli postayla istediğimde dx'le aynı fiyata gelebiliyor ilk başta çok ucuz geliyor ama sonra olmuyor ilki gibi :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıburakbet bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hocam ama şunu anladım trackingli postayla istediğimde dx'le aynı fiyata gelebiliyor ilk başta çok ucuz geliyor ama sonra olmuyor ilki gibi :D
trackingli posta trackingsiz posta gibi bi seçeneğin yok ki reis.
shipping method dediği yerde kargo şirketi seçiyosun ve ona göre zamanı-fiyatı değişiyo

-
burakbet bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıburakbet bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
trackingli posta trackingsiz posta gibi bi seçeneğin yok ki reis.
shipping method dediği yerde kargo şirketi seçiyosun ve ona göre zamanı-fiyatı değişiyo

hocam benim ürünlerde değişiyor işte :D
-
birşey soracağım iphone 4s/5/5s/6/6 plus samsung s3/s4/s5 için toplu bir şekilde ekran koruyucu ve kap alıp Türkiyede satmayı düşünüyoruz arkadaşlarla ayda 150-200 kazansak bile yeter en azından okulda içtiğimiz kahve yediğimiz sandviç bedavaya gelir diyoruz. sizce mantıklımı önerileriniz var mıdır acaba?