folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

Şu ürünü almak istesem gelme olasılığı nedir? Daha önce hiç çinden alışveriş yapamadım.

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-4G-LTE-FDD-Snapdragon-801-Quad-Core-2-5GHz-6/32221477893.html

geçirmezler hocam bu ürünü :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

hacılar simdi ben burdan telefon ya da notebook alabiliyo muyum ? herhangi bi fiyat sınırı mı var?

gümrükte falan sıkıntılar çıkıyo mu. hangi ürünler geçer hangi ürünler geçmez. bilginiz var mı tam olarak ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı

hacılar simdi ben burdan telefon ya da notebook alabiliyo muyum ? herhangi bi fiyat sınırı mı var?

gümrükte falan sıkıntılar çıkıyo mu. hangi ürünler geçer hangi ürünler geçmez. bilginiz var mı tam olarak ?

sim card'lı ürünler özellikle sıkıntılı diye biliyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Ozaman hiç bulaşmayalım :D saolasın cevabın için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ne kadar alışveriş yapmayı bilmeyen varmış onu gördüm :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler

Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor

Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu

Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan

Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin 

DJ_Alper tarafından 31/Eki/14 10:20 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Hoca sen sistemi bilmiyorsun bunlar normal şeyler

Ayrıca sisteme geç yansıyor diye bir olay yok takip kodları önceden alını yor aynı turkiyede olduğu gibi sadece kargoya geç veriliyor ayrıca zaten kargoya ve is süresi yazıyor yani senin anlaşmazlığın birseyidegistirmuyor

Yaklaşık 4 yıldır alış veyis yapıyorum 3 madalyam var aliexpress de şimdiye kadar 1 anlaşmazlık yaşadım ondada ürünü yeniledim cine kargo yaptığım bile oldu

Tavsiyem ota boka anlaşmazlık açmayın adamlar türkiye yi görünce cekiniyorlar artık mesajlara cevap vermemeleri ondan

Benim gibi yoksa ingilizceniz translate deneyin 

hacı çine kargo işini nası yaptınız ya, geçen bi ürünü geri yollamamız gerekti kargo ile uğraşmamak için yollamadık.

Bide dx.com diğerlerine göre pahalı ali daha ucuz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

geçirirler. satıcıya üstüne gift yazıp fiyatını düşük yazmasını söylersen geçer.

Çok riskli bence

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 8628 Toplam Mesaj: 81