Çocukken....
-
-Torpille kiremit patlatmak
-Kız kaçıranı kız kaçırıyormu diye kızlar üstünde test etmek
-Karıncaları yakmak
- Bakkaldan davin alıp davin çekirdeğiyle insan yaralamak
-İnşaat elektrik borusuyla kağıt füzeler fırlatmak ucuna inne takıp arkadaşları şişlemek :D
- Balkondan insanların kafasına su dökmek :D
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------hoca bunlar ne!,
zerdalilere dalmak!!
komşunun tavuğu çalmak!köyün gençlerine "ziyafet veriyom demek!
boncuk atan tabancayla yoldan geçen herhangi masuma boncuk sıkıp kaçmak!
falan filan vs.
ha bide inşaatın 3.katından kuma atlamak.ağzı burnu kan içinde bırakmak :|
-
Biz arkadaşlarla köydeki kahveönüne yakın biyerde pusu kurardık. Sicim ipinin bir ucunu boş , siyah , büyük bir cüzdana bağlardık diğer ucuda bizde tabi yoldan geçenlerin para hırsını test eder tam alacakken adam cüzdanı çekerdik flln :D Bazen boş parliament kutusu felan bulursak ona bağlardık ip.. :)
Lazer ile düğünlerde tırsarak platonik aşklarımızın gözünün içine içine sokardık o lazer ışığını bazende camideki adamlara ve kedilere tutardık :D şimdilk bu kadar =)) -
boru alırdık bi tane kol kadar :P sonra onun içine kagıdı kıvırıp ucunada igne takarak yerleştirirdik bi nevi tüf gibi :D sonra kedilere onları zaten anlamadım gitti benim bu kedilere nefretim nerden geliyo hatırlayabildigim son yerde bile bu nefret vardı çocuklugumada iniyom bulamadım sebebini alla alla :F
-
ben düdük yutmuştum a.q :D kemal sunalın bi filminde oda düdük yutuyo garip sesler çıkarıyo bende ağzıma aldım nefes çekince o ses çıkıyodu anne bak kemal sunalın fılmınde boyle olmustu dedim vırrtt bogazımda :D o an etraftaki herşeyi en küçük ayrıntısıyla görebiliyodum a.q korkudan annemden kaçıyodum bi arabada kadın gördüm arabanın üstüne atladım kadın hala bakıyodu onu hiç unutamam D: sonra zıçtım çıktı
-
MaviOnlineTeaM bunu yazdı:
------------------------------Torpille kiremit patlatmak
-Kız kaçıranı kız kaçırıyormu diye kızlar üstünde test etmek
-Karıncaları yakmak
- Bakkaldan davin alıp davin çekirdeğiyle insan yaralamak
-İnşaat elektrik borusuyla kağıt füzeler fırlatmak ucuna inne takıp arkadaşları şişlemek :D
- Balkondan insanların kafasına su dökmek :D
-----------------------------
offf şimdi aklıma geldi a.q :( :( :( a.q o elektrik borularından hep istedim hiç olmadı mahallemizdeki tüm bebelerde vardı bi bende yoktu :( a.q yaaaaaaa keşke çocuk olsam offffffffffffffffffffffffffffffff -
hepsini yaptım a.q :D hatta mezardan tutta neredeyse elektrik santrallerine kadar kuru otları yaktığımı biliyorum :D
mezarı yakmıştım isteyerek değil tabi :D bir anda tutuştu tabi baktım ben söndüremeyeceğim annemgilden destek kuvvet istedim istedimde iyi bok yedim hem itfaiye geldi hemde dayaq yedim :D hemde aradan sıvışmak zorunda kaldım :(((
birde elektrik santrallerine yakın bir yeri yakmıştım :D işte en güzeli orasıydı polis itfaiye falan hepsi gelmişti :D:D:D dülülül falan çok hoşuma gitmişti taki tekrar işi benim yaptığım anlaşılıp arkadaşımın beni ispiyonlamasına kadardı :D gerçi o dayak ben azar yemiştim çünki kibrit onun cebinden çıkmıştı :D korkuyla kibritide atmış salak cebine (: bakmıştı ama olsun oda yakmış kadar oldu sonuçta yakma diyebilirdi :) ve yangın 3 metre daha gitse elektrik trafoları falan vardı :S koca ilçe elektriksiz kalabilirdi :D
birde şeyi severdim böyle salça kutularının altına torpili koyup torpilin patlaması sonucunda salça kutusunun uçmasını çok severdik tabi bunu elektrik tellerinin altında sakın denemeyin ben denedim çok güzel ateş çıkıyor :D patlatırken teli hesaba katmamışım :D mahallenin elk gitmişti tabi ben sıvışmıştım yine (:
bir kerede patlamış futbol topunun içine su doldurmuştum ve tam bakkalın önünde yolun ortasına koymuştum ve tanıdığım ark. larla iddaya giriyordum şu topu 20 metre ileriye at sana bi metro alacağım diye :D birinin ayak parmağı kırılmıştı ama helal olsun 3 metre gitti top :)))) gerçekten taş gibi oluyor betona vurmanla topa vurman aynı hesap :=)
yüksek bir yerden elime lazer i alıp milletin önüne tutardım (evimiz tam çarşıdaydı ve heryer rahatlıkla görünürdü :D) bu gerçekten çok eğlenceli oluyor :) yaparken dikkat edin ama arkadan her an bir büyüğünüzden tokat gelebilir :D birde evin karşısında otel vardı :D camı açar perdeyi önüme alır boncuk tabancası ile saat 2-3 gibi camlara sıkardım tak sesine uyanılardı :D gülmekten ölürdüm eehehe :D
hey gidi gençlik hey :)
-
Lan ben piç sanardım kendimi.
Sağlam vukuatlarım cok sayılı lan.
- ABD Washington D.C. airport hilton da, altın kaplama saati harap etmek.
- Aynı otelde sıgara ıcerek ıtfaye gelmesıne sebebıyet vermek.
- Bir dersanenın elektrık sıstemını yok etmek.
- Deca ile tanışmak.
- Deca ile içmek.
- Deca ile Ankaray'a binmek.
- Sıgara dan gittiğim disiplin odasında sıgara içmek.
- Deca ile karşılıklı sıgara içmek.
- Hoca nın ustumu aramasına izin vermeyip bağırıp çağırmak.
- Deca nın yan sandalyesınde oturmak.
- Hocalarımızdan birine hocam 5 gun ızın alın, benı de uzaklaştırın karı kız tavlayalım amk. demek.
Vs... Vs...
Lan Deca da olmasa ezik kalıyormusum.
NOT: Birkaç balkondan - cam dan işeme, gibi ufak tefek olayları göz ardı ediyorum.
NOT 2: Deca tırstın dimi piçliklerimden ? asfasfasfas
-
müsket olm deca o kadar tehlikeli adammı a.q :D
birde eşşek kadar oldun dahamı balkondan işion :D
ben 7. kattan aşşağı işedim askeriyede tam karşımdaydı 50 metre falan açık alanda. :)
niye işedim bende bilmiyrum ama bir anda işeme gereği duydum yaptım pişman değilim :DDbir kerede evin içinde top oynuyordum salon geniştide hazır annem yokken az maç yapalım dedik kuzenle :D topa bi kodum a.q cam kırılacak sandım top camdan çıktı ama cam kırılma sesi gelmedi :D niye çünki cam açıkmış hemen camdan aşağıya baktık adam odun kırıyordu aşağıda tam yanına gümm diye bi düştü adam bomba patladı sandı heralde kalpten gidecekti :D sağa bakıyor sola bakıyor kimse yok bizde yukardan adamı izliyoruz :)
bir kerede burnuma leblebi sokmaya çalışmıştım içine kaçtı leblebi çıkarana kadar geberdim :S:S:S:S:S
küçük aspirinleri oluyorya tadı ne güzeldir böyle :D henüz 8 yaşlarındayım şeker sandım 10 tane falan yemiştim :S tadı çok güzeldi yav :S geberecektim o ayrı mesele :):)):
birde petrol vardı bir dayımın yazın hep oraya giderdim malum yapacak iş yok 3 dayımın çocukları bakardı petrola kim wc ye gitse wc içine torpil atardık ne varsa anında kapıyı açıp kaçmak zorunda kalırdı :D işte en güzeli buydu bir keresinde wc nin taşı kırılmıştı ve sagolsun dayımda bizi kırmıştı gelince :(
-
-Ağzını tıka basa leblebi tozu ile doldurup karşısındakine ''papaz'' demek.
-Demir parmaklığı olan evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkartıp ev sahiplerini rahatsız etmek.
-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek.
-Bozuk para, düğme misket gibi küçük şeyler yutmak...(Misketin tadını iyi bilirim..Bende misket yutmuştum...)
-Evin içine çadır kurup kızıldericilik oynamak...(Ben büyük bir sehpamız vardı onu kaydırak yapardım)
-Oluklu sacdan çatısı olan çay bahçelerinin üzerine taş atıp taşın yuvarlanma sesini dinlemek...
-Apartmanların kapı zillerini çalıp kaçmak...
-Kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek...bunların dışındakileri yaptım uslu çocuktum ama bi keresinde komşu tabaın içinde kek yollamıştı bize merdivende beni görüp vemişti eve götürürken 1 i hariç hepsi düştü onu ben yedim geri kalan düşmüşleride eve götürdüm evdekiler yedikten sonra sölemiştim