Çocukken....
-
aklıma gelmiyor fazla üst katlardan atlama işeme boru içinde külahla adam vurma yaşadık geçti o bebeklik zamanlar :)
misket oynardık. çivi oynardık çamurda. boncuklu tabanca ile arkadaşın alnından vurmuşumdur :))
kayış bulma ile az dayak yemedik :)) radyoları bozup içindeki malzemelerle konuştuğum zamanlar :))) ısırırdım kondansatörleri :)
ip bile atlamışızıdr :)))
ha birde gecenin karanlığında yolun ortasına cüzdan koyardık. cüzdanın bir tarafına ip bağlardık. yoldan geçen adam görüp almaya çalışırken cüzdanı çekerdik :)))
bir düşünsem neler yapmamışızdırki...
-
torpil patlatırken çocuga atma diye bagırırdık torpil çocugun elinde patladı müthişti :D
-
valla onlar bişeymi bendeki piçlikler bitmez
5 voltluk oyuncak motorunu ve 1,5 voltluk led diyodu 220 taktığımı biliyorum
çok güzel patlıyor :D birde adaptörü ters bağlamak gibi bi salaklık yapmıştım geberiyordum az kalsın :S:S
-
ipi yoldan bi demir bağlardık 2 ucunuda elimize alırdın ipde sağlam ama birisi geçerken gece tabi kimse görmüyo geçerken bi çekerdik çut gelen geçen yerde araba gelirken indirirdik :D herşeyi yaptımda aşa işemedim bea :D
-
bir pet şişenin içine yanmamış kireci doldurup üstünede su doldurur sonra hemen kapağını kapatım ordan uzaklaşır
şişenin önce şekilden şekile girip sonrada patlamasını seyrederdik çok güzel olurdu...
bide top oynarken o lanet olası kadının bahcesine kaçmıştı bende kendimi rambo sanıp duvardan bahceye kafa üstü atlamıştım
sonra anda pekmezimin akacağını anlayınca kolumu uzatıp kırmıştım :D:D
kedinin birini hava fırlatıp 3 ayağının üstüne düşebiliyomu diye konrol ederken adamın birinin gelip bizi kovalaması kaçarkende abimin ayağını taşa çarpıp 8 dikiş attırması
küçük bi çocuğun boncuklarını çalmış kaçmıştık çocuğun annesi geldi ve bizi dayıma şikayet etti bizde hemen kaçmaya başladık 2 metrelik kapının üstünde atlayıp kurtulacaktık güya bütün millet atladı bi ben yukarda kaldım sonra o sivri demirlerden birisi bacağıma girdi çıkardıktan sonra dengemi kaybedip sırt üstü yere çakıldım dayımda beni omuzunda hastaneye götrdü :D:D
-
ilkokulda sınıfta öğretmenim tuvalete gideblirmiyim diyerek sınıftan çıkıp atari salonuna gitmek.
balkondan binanın altındaki arabalar üzüm,soğan,yumurta vs. türü şeyler atmak.
top oynayan çocukların toplarını kaçırmak.
mahalledeki arabaların tekerleklerinin siboplarına çubuk sokup lastiği indirmek.
-
onu bunu bilmemde cocuklugunu gecekonduda gecirecen hoca
hayatımın en güzel yıllarını gecirdim walla
aklınıza gelen her munzurluguda yaptım
sadece zillere basıp kacmadım oda yoktu zaten 2 veya 3 eve sil vardı
zil olan evleri lüx sayardık ehuehueee -
- bir keresinde perdele oynarken kendimi astım
- cok kireç patlattım
- cok doktorculuk oynadım "tabi doktor bendim :d"
- koydeki tuvalete tas duldurmustum onuda babamannem temizlemisti
- kızlarla opmeli şişe cevirme oyardım
- kediyi iki katılı binadan attım
- milyonlarca metre kırdım
- 29'ye yakın fiskiye kırdım
- karısdaki lisedeki kızları taciz ettim hatta birinsin sutyenini koparmıstım :D"eryaman lisesi"
- bakalı verem ettim
- evi yaktım sonra babamda beni yaktı "ben sadece ısınmak istemiştim :d"
-
yaz tatilinde her gün sabit saat beşten sonra kertenkele avına çıkardık. öldürdüğümüz kertenkeleleri ipe bağlayıp karıncalara yedirirdik :D
-
svs bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmemde cocuklugunu gecekonduda gecirecen hoca
hayatımın en güzel yıllarını gecirdim walla
aklınıza gelen her munzurluguda yaptım
sadece zillere basıp kacmadım oda yoktu zaten 2 veya 3 eve sil vardı
zil olan evleri lüx sayardık ehuehueee
-----------------------------
süper yau abi şu yan evde bi zil way amısına koyım o kadarmı gösterişli olur gibisinden:D:D