Çocukken....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

aklıma gelmiyor fazla üst katlardan atlama işeme boru içinde külahla adam vurma yaşadık geçti o bebeklik zamanlar :)

misket oynardık. çivi oynardık çamurda. boncuklu tabanca ile arkadaşın alnından vurmuşumdur :))

kayış bulma ile az dayak yemedik :)) radyoları bozup içindeki malzemelerle konuştuğum zamanlar :))) ısırırdım kondansatörleri :)

ip bile atlamışızıdr :)))

ha birde gecenin karanlığında yolun ortasına cüzdan koyardık. cüzdanın bir tarafına ip bağlardık. yoldan geçen adam görüp almaya çalışırken cüzdanı çekerdik :)))

bir düşünsem neler yapmamışızdırki...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    torpil patlatırken çocuga atma diye bagırırdık torpil çocugun elinde patladı müthişti :D

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla onlar bişeymi bendeki piçlikler bitmez

5 voltluk oyuncak motorunu ve 1,5 voltluk led diyodu 220 taktığımı biliyorum

çok güzel patlıyor :D birde adaptörü ters bağlamak gibi bi salaklık yapmıştım geberiyordum az kalsın :S:S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    ipi yoldan bi demir bağlardık 2 ucunuda elimize alırdın ipde sağlam ama birisi geçerken gece tabi kimse görmüyo geçerken bi çekerdik çut gelen geçen yerde araba gelirken indirirdik :D herşeyi yaptımda aşa işemedim bea :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir pet şişenin içine yanmamış kireci doldurup üstünede su doldurur sonra hemen kapağını kapatım ordan uzaklaşır

şişenin önce şekilden şekile girip sonrada patlamasını seyrederdik çok güzel olurdu...

bide top oynarken o lanet olası kadının bahcesine kaçmıştı bende kendimi rambo sanıp duvardan bahceye kafa üstü atlamıştım

sonra anda pekmezimin akacağını anlayınca kolumu uzatıp kırmıştım :D:D 

kedinin birini hava fırlatıp 3 ayağının üstüne düşebiliyomu diye konrol ederken adamın birinin gelip bizi kovalaması kaçarkende abimin ayağını taşa çarpıp 8 dikiş attırması

küçük bi çocuğun boncuklarını çalmış kaçmıştık çocuğun annesi geldi ve bizi dayıma şikayet etti bizde hemen kaçmaya başladık 2 metrelik kapının üstünde atlayıp kurtulacaktık güya bütün millet atladı bi ben yukarda kaldım sonra o sivri demirlerden birisi bacağıma girdi çıkardıktan sonra dengemi kaybedip sırt üstü yere çakıldım dayımda beni omuzunda hastaneye götrdü :D:D 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

ilkokulda sınıfta öğretmenim tuvalete gideblirmiyim diyerek sınıftan çıkıp atari salonuna gitmek.

balkondan binanın altındaki arabalar üzüm,soğan,yumurta vs. türü şeyler atmak.

top oynayan çocukların toplarını kaçırmak.

mahalledeki arabaların tekerleklerinin siboplarına çubuk sokup lastiği indirmek.

neyse ne laannn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

onu bunu bilmemde cocuklugunu gecekonduda gecirecen hoca

hayatımın en güzel yıllarını gecirdim walla

aklınıza gelen her munzurluguda yaptım 

sadece zillere basıp kacmadım oda yoktu zaten  2  veya 3 eve sil vardı

zil olan evleri lüx sayardık ehuehueee

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    • bir keresinde perdele oynarken kendimi astım
    • cok kireç patlattım
    • cok doktorculuk oynadım "tabi doktor bendim :d"
    • koydeki tuvalete tas duldurmustum onuda babamannem temizlemisti
    • kızlarla opmeli şişe cevirme oyardım
    • kediyi iki katılı binadan attım
    • milyonlarca metre kırdım
    • 29'ye yakın fiskiye kırdım
    • karısdaki lisedeki kızları taciz ettim hatta birinsin sutyenini koparmıstım :D"eryaman lisesi"
    • bakalı verem ettim
    • evi yaktım sonra babamda beni yaktı "ben sadece ısınmak istemiştim :d"

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    yaz tatilinde her gün sabit saat beşten sonra kertenkele avına çıkardık. öldürdüğümüz kertenkeleleri ipe bağlayıp karıncalara yedirirdik :D

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    svs bunu yazdı:
    -----------------------------

onu bunu bilmemde cocuklugunu gecekonduda gecirecen hoca

hayatımın en güzel yıllarını gecirdim walla

aklınıza gelen her munzurluguda yaptım 

sadece zillere basıp kacmadım oda yoktu zaten  2  veya 3 eve sil vardı

zil olan evleri lüx sayardık ehuehueee

-----------------------------
    süper yau abi şu yan evde bi zil way amısına koyım o kadarmı gösterişli olur gibisinden:D:D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 7988 Toplam Mesaj: 58