Çocukken....
-
Hay amk hatırlattınız bana şimdi:) Bende eve gelen kadınların altına bakardım ne var diye:D zuhahahahahahhahahaha
ama işin ilginç yanı bakarken gözlerimi kapatıyordum :S bu da baska bir ilginçlikmiş....
-
Bende yapıyordum aynısını :D Ama gözlerim açık :D:D :|
-
aslında yapmış olsamda hiç bir zaman gurur duymadım. çocukluk evresi freud un tanımlarına çok yakın evredir ve en egoist dönemdir çocukluğun gurur duyulcak yanı yoktur diye düşünüyorum. çocukluğumuza veripde bizleri böylesine affetmek hep kötü sonuçlar doğurmuştur. helede sonradan görme bir çok vatandaş memleketin temel yapı taşı çocuklarını şımarttıkça iyice zıvanadan çıkmışızdır. insan yaşı kaç olursa olsun mütevazi ve ılımlı olmadıdır. naçizane görüşüm budur.
-
hocam bu da birşey mi ya ? ben evdeki tahta parkeleri ateşe vermiştim :D:D haluk leventin bi şarkısı yüzünden :D zuhaha lan küçükken ne malmışım :D:D
-
zillere basmak üstüne ben.... diye arkadaşının adını bağırmak aslında bunu bu yaz yapmıştık ama =) neyse
-
komsu kizlarini bi ciklet ile kandirip öperdim
-
En güzeli zillere basıp kaçmaktı. Bu arada en sinir olduğum laf "Sen dururken ben mi gidicem bakkala?!!" olurdu... Gerçi hala diyolar lisede olmama rağmen...
Toplam Hit: 7987 Toplam Mesaj: 58