folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var

1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)

2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )

şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman

tuhaflık olabilir.. diğer türlü  bu sensör bozulmuş olabilir.

yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...

olur tabii hocam 10 metreden ne olacak? çünkü insan lambaya yaklaşmadan önce lamba yanmalı ki etraf aydınlanmalı ve lambayı bir süre

geçtikten sonra sönmeli.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    narkozMRT bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var

1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)

2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )

şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman

tuhaflık olabilir.. diğer türlü  bu sensör bozulmuş olabilir.

yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...

olur tabii hocam 10 metreden ne olacak? çünkü insan lambaya yaklaşmadan önce lamba yanmalı ki etraf aydınlanmalı ve lambayı bir süre

geçtikten sonra sönmeli.. 

ama bende sönüyor lamba.. :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sana özel bir şey değildir hocam, sensör bozulmuş olabilir.. sonuçta türkler yapıyor bu işi. o yüzden anlık çalıştırdıktan sonra daha da bakmıyorlar durum nedir bakım lazım mı ... bizim buraladaki lambalarda tuhaf, yaklaşıyrsun direği geçiyorsun sonra lamba yanıyor :) ne anladım ben o ışıktan

unbalanced tarafından 30/Kas/12 02:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

sensörü laz mühendis yapmıştır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

böyle bir konu daha önceden de hatırlıyor gibiyim sanki..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

madem izmirdesin görmek istiyorum bu durumu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Uzaktan takip et bakalım başka biri geçince de sönüyor mu?

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ahanda buraya yazıyorum bu yakında peygamberliğini ilan eder

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Aynısı oluyor hacı bana da..Problem yok :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 10041 Toplam Mesaj: 81