Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
narkozMRT bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var
1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)
2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )
şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman
tuhaflık olabilir.. diğer türlü bu sensör bozulmuş olabilir.
yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...
olur tabii hocam 10 metreden ne olacak? çünkü insan lambaya yaklaşmadan önce lamba yanmalı ki etraf aydınlanmalı ve lambayı bir süre
geçtikten sonra sönmeli..
-
unbalanced bunu yazdınarkozMRT bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var
1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)
2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )
şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman
tuhaflık olabilir.. diğer türlü bu sensör bozulmuş olabilir.
yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...
olur tabii hocam 10 metreden ne olacak? çünkü insan lambaya yaklaşmadan önce lamba yanmalı ki etraf aydınlanmalı ve lambayı bir süre
geçtikten sonra sönmeli..
ama bende sönüyor lamba.. :)
-
sana özel bir şey değildir hocam, sensör bozulmuş olabilir.. sonuçta türkler yapıyor bu işi. o yüzden anlık çalıştırdıktan sonra daha da bakmıyorlar durum nedir bakım lazım mı ... bizim buraladaki lambalarda tuhaf, yaklaşıyrsun direği geçiyorsun sonra lamba yanıyor :) ne anladım ben o ışıktan
unbalanced tarafından 30/Kas/12 02:39 tarihinde düzenlenmiştir -
sensörü laz mühendis yapmıştır
-
böyle bir konu daha önceden de hatırlıyor gibiyim sanki..
-
madem izmirdesin görmek istiyorum bu durumu ?
-
Uzaktan takip et bakalım başka biri geçince de sönüyor mu?
-
bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.
-
Ahanda buraya yazıyorum bu yakında peygamberliğini ilan eder
-
Aynısı oluyor hacı bana da..Problem yok :D