Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
Bizim yurdun yolundada 2 sokak lambasi vaar 380 kisiden kiz erkek ayirt etmiyo kim gecerse gecsin isik sonuyo bide ormanin icinde yol ucbucuk ata atageciyoruz. Ama ben nedenini buldum bio enerji filan degil burasi Trabon diyip geciyoruz. Sende bi arastir hocam diregi diken yada sensoru takan filan nereliymis
-
Alalala videonu merakla bekliyorum hocam (:
-
sende belki topraklama hattı vardır.
-
Amd-x bunu yazdıWebJas bunu yazdı
o halde aklınızdan geçen birinin dakikalar sonra sizi aramasına ne dersiniz ?
bilmediğimiz, kullanamadığımız ama donanım olarak bizde olan güçler var..
abi o olayı tnt'de seyretmiştim..
ömer çelakıl bu mevzuya değinmişti.. :D
valla bana saçma gelsede, arada böyle şeyler yaşıyorum :W
aynen bu konuyada değinelim :)
dün aramasını istemediğim biri aklıma geldi, iyi lan aramayı unuttu dedim, 2 dk sonra telefon çaldı arayan o
-
narkozMRT bunu yazdı
çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...
Aynısı bizim burada bi lamba var ondada oluyor hacı :) hareket ile yandığından oluyor yanlış bağlamışlardır. Normal de yanıyor altından biri geçerken sönüyor amk -
lambada sensör olmasın filan olmasın
yanlış yerleştirmişseler olabılır
-
r10aldinho bunu yazdıAmd-x bunu yazdıWebJas bunu yazdı
o halde aklınızdan geçen birinin dakikalar sonra sizi aramasına ne dersiniz ?
bilmediğimiz, kullanamadığımız ama donanım olarak bizde olan güçler var..
abi o olayı tnt'de seyretmiştim..
ömer çelakıl bu mevzuya değinmişti.. :D
valla bana saçma gelsede, arada böyle şeyler yaşıyorum :W
aynen bu konuyada değinelim :)
dün aramasını istemediğim biri aklıma geldi, iyi lan aramayı unuttu dedim, 2 dk sonra telefon çaldı arayan o
hacı olasılıksızı okuyun hatta arka kapakta bundan bahsediyor :F ama ben bunun hakkında kitap bile yazabilirim coook tuhaf TESADÜFler oluyor bu konuda hatta bi ara konu acayım ya
-
hocam videoyu bende merak ediorm.
-
dün daha farklı bişi oldu her zaman yanan lamba sönmedi. yanmayan lamba yandı.. 40 - 50 saniyede biraz belli oluyor...
http://www.youtube.com/watch?v=X3CVGHKEbeQ
narkozMRT tarafından 01/Ara/12 10:35 tarihinde düzenlenmiştir -
narkozMRT bunu yazdı
dün daha farklı bişi oldu her zaman yanan lamba sönmedi. yanmayan lamba yandı.. 40 - 50 saniyede biraz belli oluyor...
56.sn fenaymış :D