Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
tebrikler!!! www.gnoxis.com'a üyelik hakkı kazandınız (/:
-
Ben tvnin yanından geçerken ya stv ya kanal 7 açılıyor Hanım ilk baş korkuyordu sonra ailecek alıştık
Geyik değil vallaha :) gerçi son 1 haftadır olmadı
-
Bir x-files bir normal-files,
-
narkozMRT bunu yazdı
çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...
Konu Gizlidir..
Aynı sokak lambası yanma sönme işi bende de oluyor ama sensörlü diye biliyorum onları :)
-

-
Amd-x inde başına böyle olaylar gelmişti sanırım :)
-
Amd-x e de aynısı oluyor konuş onla
-
Hocam bana da denk geldi baya. Arkadaş grubuyla yürürken bazı ışıkların yanına geldiğimizde sönüyordu. Tamamen tesadüftür bana sorarsan. Sönmediği de olur farketmeyebilirsin, algıda seçicilik.
-
reyiz aynısı bana hala olmakta..
http://tahribat.com/Forum-Sokak-Lambalarinin-Surekli-Sonmesi-154171/
-
söylede bir konu var sürekli aynı lamba sönüyor. sabit yani o iki sokak lambası sadece yanına yaklaştıgımda bak şimdi sönecek diyorum kendi kendime ve yaklasık 10 metre yakınından yoldan geçiyorum yani ve sönüyor...