Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
aynısını bende her sabah yaşıyorum. çalışır haldeki arabaya bindiğimde araba stop ediyor. tekrar çalıştırınca çalışıyor.
-
edit@ buldum.
ONEMINUTE tarafından 05/Ara/12 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
hocu lamba sönünce sokak o kadar karanlık oluyomu? yoksa videodamı öyle çıkıyo?
-
lalada bunu yazdı
hocu lamba sönünce sokak o kadar karanlık oluyomu? yoksa videodamı öyle çıkıyo?
yantarafı alışveriş merkezi birde birden fala lamva var yan yana ama sadece bir tanesi sönüyor.
-
narkozMRT bunu yazdı
çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...
şu buca evka tarafındakinde bu akşam beraber deneyelimmi ? kameraya ben alırım seni.
-
joe_black bunu yazdı
bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.
Hocam Performansın Yine İyi ... :)
@NarkozMrt Hocam Valla Olabilir, Ne Biliyim Böyle Duru Görü Olaylarıda Oluyomu Sana. ?
Karşındakinin Düşüncelerini Hissedebiliyormusun. Ben Hissedebiliyorum Sevgi Varsa Anında YAnsıyor Kafama, Öfke Ve Nefret Varsa Saklasada Kaçmmıyor Benden... Hislerim Güçlü Yani..
-
ShockMan bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.
Hocam Performansın Yine İyi ... :)
@NarkozMrt Hocam Valla Olabilir, Ne Biliyim Böyle Duru Görü Olaylarıda Oluyomu Sana. ?
Karşındakinin Düşüncelerini Hissedebiliyormusun. Ben Hissedebiliyorum Sevgi Varsa Anında YAnsıyor Kafama, Öfke Ve Nefret Varsa Saklasada Kaçmmıyor Benden... Hislerim Güçlü Yani..
biraz hiperaktifim..
-
bugün hoca ders anlatıyo arkadaşa dedimki şimdi bu sözleri söylicek , kadın 10 sn sonra benim söylediğim cümleyi söylemez mi . arkadaşın bir bakışı var ... hayattan soğudu çocuk .
Demek istediğim .. seni çok iyi anlıyorum :)
-
karahanx bunu yazdı
bugün hoca ders anlatıyo arkadaşa dedimki şimdi bu sözleri söylicek , kadın 10 sn sonra benim söylediğim cümleyi söylemez mi . arkadaşın bir bakışı var ... hayattan soğudu çocuk .
Demek istediğim .. seni çok iyi anlıyorum :)
telepati hoca, bana da çok oluyor.
-
Pek alakası yok ama ben başkasının mousena tutunca alet 5-10 saniye çalışmıyor sonra çalışıyor :S