folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

aynısını bende her sabah yaşıyorum. çalışır haldeki arabaya bindiğimde araba stop ediyor. tekrar çalıştırınca çalışıyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit@ buldum.

ONEMINUTE tarafından 05/Ara/12 09:47 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocu lamba sönünce sokak o kadar karanlık oluyomu? yoksa videodamı öyle çıkıyo?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lalada bunu yazdı

hocu lamba sönünce sokak o kadar karanlık oluyomu? yoksa videodamı öyle çıkıyo?

yantarafı alışveriş merkezi birde birden fala lamva var yan yana ama sadece bir tanesi sönüyor.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı

çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından  geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...

şu buca evka tarafındakinde bu akşam beraber deneyelimmi ? kameraya ben alırım seni.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.

Hocam Performansın Yine İyi ... :)

@NarkozMrt Hocam Valla Olabilir, Ne Biliyim Böyle Duru Görü Olaylarıda Oluyomu Sana. ?

Karşındakinin Düşüncelerini Hissedebiliyormusun. Ben Hissedebiliyorum Sevgi Varsa Anında YAnsıyor Kafama, Öfke Ve Nefret Varsa Saklasada Kaçmmıyor Benden...  Hislerim Güçlü Yani..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

bizim köydeki bi direkte de aynısı bana oluyodu. 2 3 sene böyle devam etti. sonra lambayı kırmış ibneler. yenisi takılınca eskisi gibi tat vermedi.

Hocam Performansın Yine İyi ... :)

@NarkozMrt Hocam Valla Olabilir, Ne Biliyim Böyle Duru Görü Olaylarıda Oluyomu Sana. ?

Karşındakinin Düşüncelerini Hissedebiliyormusun. Ben Hissedebiliyorum Sevgi Varsa Anında YAnsıyor Kafama, Öfke Ve Nefret Varsa Saklasada Kaçmmıyor Benden...  Hislerim Güçlü Yani..

biraz hiperaktifim..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bugün hoca ders anlatıyo arkadaşa dedimki şimdi bu sözleri söylicek , kadın 10 sn sonra benim söylediğim cümleyi söylemez mi . arkadaşın bir bakışı var ... hayattan soğudu çocuk .

Demek istediğim .. seni çok iyi anlıyorum :)

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

bugün hoca ders anlatıyo arkadaşa dedimki şimdi bu sözleri söylicek , kadın 10 sn sonra benim söylediğim cümleyi söylemez mi . arkadaşın bir bakışı var ... hayattan soğudu çocuk .

Demek istediğim .. seni çok iyi anlıyorum :)

telepati hoca, bana da çok oluyor.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Pek alakası yok ama ben başkasının mousena tutunca alet 5-10 saniye çalışmıyor sonra çalışıyor :S

طדṮ
Toplam Hit: 10050 Toplam Mesaj: 81