Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
banada oluyo la cidden :S hep aynı lambalar!
drakan tarafından 02/Ara/12 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
drakan bunu yazdı
banada oluyo la cidden :S hep aynı lambalar!
21 Aralık yaklaştıkça insanların artan enerji seviyeleri...(geyik, arka planda Saadettin Teksoy'un gerilim müziği ile devam eder)
:)
-
benzer bi olayı bende yaşıyorum evin önündeki lambada başladı geçen insanları izliyorum bişey olmuyo ama ben geçtiğimde saat fark etmio gece 3 te de oluyo akşam 8 dede oluyor.Snra farkı lambalarda da başıma gelmeye devam etti askerde 1-3 nöbetten gelirkende oldu arkadaşlara sordum hiçbirinde luy ne iş bende anlam veremedim bıraktım artık :D
-
önünden geçince sönüyosa bide direği tutunca nolur acaba hocam :)
-
narkozMRT bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
hocam işe giderken sönüyosa gün ağardığı zaman otomatik sönüyo tam o ana denk geliyo olabilirsin
bucadaki hava karardıktan sonra akşam 7-8 gibi geçiyorum.
inciraltındakindede 24:10 gibi geçtiğimde oluyor. otomatik kapanma olayı yok cünkü bir sürü sokak lambası yanarken sadece o lamba sönüyor. ve diğer yol üzerindeki onlarca lamba yanmaya devam ediyor...
//o nasıl bir saat dilimidir arkadaş....
bende de oluyo aynısı amk. normal bildiğin sokak lambası elektronik herhangi bir düzenek yok ama ne zaman altından geçsem sönüyor.
-
ilginç bir olay ya :) çözemedim. birde insandaki enerji ölçülebilir mi.. acaba bioenerji için normalda bioenerjiyi bilim kabul ediyor galiba.
-
up.
-
la nerde bu amk lambaları bi bizim burda yok
-
aynısı banada oluyordu. nedenini araştırdım. benle çok dalga gectiler.
-
hocam her gün aynı saatlerde geçtiğim yerlerde bana da oluyor. sokağa girdiğimde ışıklar sönüyor sokak bittiğinde yanıyor.. akşamları da sokağa girince ışık yanıyo çıkınca sönüyo :D tamamen timer şeysinin şeyi :D