Deepseek
-
Hadi bakalım...
ABD borsaları tepetaklak.
Yorumları alalım. -
fena hoplatmış çinliler
-
-
Çinliler bu meret için, singapur üzerinden paravan yani. Özel cpu & gpu temin ediyormuş ABD üretimi vs.. kendileri o kadar gelişkin üretemiyor ya.
ABD nasil çok gec uyaniyor bu mevzulara sasiriyorum, çin le ilgili hep geç ayıkıyorlar :D
LaNCeLoT tarafından 28/Oca/25 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu kadar etki edeceğini tahmin etmiyordum. Tabi deepseek'i kullanıp güncel olşan diğer AI modellerle kıyaslandığında gözle görülür bir farkı görmüşlerdir.
Geçenlerde chatgpt4o versiyonu için aylık 200 dolarlık üyelik ücreti masrafları karşılamadığını yetmedi gibi haberler paylaşılmıştı.
Deepseek sonrası tepedeki chatgpt büyük kayıplar yaşayacak gibi görünüyor.
hypnot1c tarafından 28/Oca/25 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
hypnot1c bunu yazdı
Bu kadar etki edeceğini tahmin etmiyordum. Tabi deepseek'i kullanıp güncel olşan diğer AI modellerle kıyaslandığında gözle görülür bir farkı görmüşlerdir.
Geçenlerde chatgpt4o versiyonu için aylık 200 dolarlık üyelik yetmedi gibi haberler paylaşılmıştı. Deepseek sonrası tepedeki chatgpt büyük kayıplar yaşayacak.
Çok ciddi etkilesim ve data için ucretsizlik ya da cuzilik lazım
Çin doğru yolda, amcik abd
Muhtemelen çin hukumeti fonluyor bunları, neyse SİMDİLİK bize yariyor :D
-
-
şöyle saçma bir durum var, bu adamlar yapay zekayı çalıştırmak için yine nvidia nın güçlü ekran kartlarını kullanıyor, ancak nedense nvidia hisse senedi fiyatı düşüyor.
işin içinde başka bi iş var bence.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
şöyle saçma bir durum var, bu adamlar yapay zekayı çalıştırmak için yine nvidia nın güçlü ekran kartlarını kullanıyor, ancak nedense nvidia hisse senedi fiyatı düşüyor.
işin içinde başka bi iş var bence.
Nvidia dan hisse kopartiyorlardir bol bol, fiyat dusurup
İbnlere nvidia lazım
-
hypnot1c bunu yazdı
Bunlarin taiwan alerjisi jjsjs
Çük kadar ülke sündürüyor bunları, eğlenceli
-
Piyasa açısından söylüyorum piyasaların zaten düşesi vardı bahane gerekiyordu eee çin gibi bir günah keçisi de bulundu niye düşmesin ki.
Çinin de amk abdnin de en iyisinin amk.