Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz
-
arkadasim bu tarz bir videoya boyle kaliteli bir montaj yapamazsin. istedigin kladar zorla teknolojiyi... adam yalanlamadi hala...
-
Tekniği falan boşverin koltuğuna bu kadar yapışmış bir adam böle bir videodan sonra gidiyorsa başka kelimeye ihtiyaç duymam ben.
-
bidaha izledim.
video kalitesinden dolayı olan göz yanılması sol kolu zaten kıvrılmış durumda videonun başından beri sağ kolu kapalı kalite bozuk ve anlık bişey olduğu için sanki sağ kolu gibi geliyo bi kaç kere dikkatli izle anlarsın -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Görüntünün kalitesizliğinden dolayı göz yanılmaları olabilir. Videoyu düzenleyenler niye Baykal'ın kolunu videoya yapıştırma gereği duysunlar? Videoyu izleyen ve dikkatlice inceleyen biri olarak hem kadının hem de Baykal'ın o olduğundan eminim. Fakat iddialara göre yapıştırılmış diyorsanız. Ortaya Baykal'ın ebatlarında bir model lazım. Bu durumda vücut değil yapanların tek değiştireceği nokta kafası olurdu. Kısa kolu adamlar niye uzatsın?
Diğer konu gözlük yok denen fotoğraf aşırı derecede deforme. Photoshop'da bazı filtrelerde ,hayal meyal tadında olsa da, çerçevesi kendini belli ediyor.
Son olarak Baykal'ın reddettiği bir durum yok. Özel hayatın gizliliği gibi şeylerden dava açılması zaten olayın tamamen kesinleştiğini gösterdi. Ayrıca Tübitak'a görüntüleri incelemek için kimse başvuruda bulunmamış. Değilse zaten çıkar arkasına yaslanarak ben değilim diye yumruğunu masaya koyardı. Tübitak inceler sahte olduğunu kanıtlardı.
Gerçek ve son derece rezalet bir olay. Evli bir kadın ve adam ilişkiye giriyor. Sonra o kadın milletvekili oluyor. Savunulacak yanı yok. Yemişim özel hayatını onun. Gideceği yoktu. Şimdi Chp yenilensin diyor. Bunu Baykal söylüyor? Dönmeye çalışıyor ama bir yandan da yemiyor. Çünkü varan 2 de döndüğü an birileri tarafından servis edilmiş olacak.
En çok üzüldüğüm tarafı;Sen git 45-50 yaşındaki karıyı dürt... Hadi 20-25 yaşında olsa adamın canı çekmiş dersin hak verirsin... Sen git yaşlı bir karıyı dürt... Olacak iş dğil...
-
adamın cinsel hayatından size, hem nesrin hanımda Chp'li (:) hadi a.k.q bi millet vekiline kaysa gündemde olmasını anlarımda:D:D:D:D alan razı veren razı... ortada bi zorlama yok şantaj yok, milletin şeyinin kapamısınız :D
-
sanırsam bi tek ben izlemedim video'yu
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
adamın cinsel hayatından size, hem nesrin hanımda Chp'li (:) hadi a.k.q bi millet vekiline kaysa gündemde olmasını anlarımda:D:D:D:D alan razı veren razı... ortada bi zorlama yok şantaj yok, milletin şeyinin kapamısınız :D
O zaman ne sükse yapardı varya... Bize kaydı derlerdi... -
Hocalar,
Kimse link falan istemesin..Video nun orjinalliğini kolpalıgını konusalım..İzlemeyen varsa da izlemesin..
İzlemek istiyorsa burdan link falan istemesin lütfen.
Herifler fellik fellik kapatıyorlar siteleri,zaten site kapalı üstünde daha fazla uğraşmayalım.
Teşekkürler. -
ulan sanki seksi Baykal Yaratmış gibi birde videoya şaşırıyoruz toplum olarak :D yapsa ne yapmasa ne. çokmu lazımdı Baykalın cinsel performansı bu millete anlamıyorum..
BAKINIZ -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
arkadasim bu tarz bir videoya boyle kaliteli bir montaj yapamazsin. istedigin kladar zorla teknolojiyi... adam yalanlamadi hala...