folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz

Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerçek yalan bilemem. videonun gerçekliği konusunda da yorum yapmıyorum ama buradaki chp yönetiminde olan bi eleman demişti biz 5 yıldır biliyoz bu ilişkiyi falan fıstık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam herşey ortadaki baykal istifa etmeyi kendine borç bildi işin içinden çıkamazdı çünki ateş olmayan yerden duman çıkmaz, baykal inkar etmiyoki ben değildim diyerek boşa tarşıyosunuz her frame'deki de baykaldır gözlük olmayan karedeki resimde deforme olmuş saten çerçeve izleri hafifte olsa belli oluyor yani onun için yine baykal yine baykal videodakide framelerdeki de :) / millet vekili oldu sonuçta işin aslı ortada sonradanda bu videolar çıkıyor siz karar verin bakalım nasıl baykalmı deyilmi : )

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

http://haber.mynet.com/detay/guncel/baykalin-avukatlarindan-savciliga-yeni-belge/512252

Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen ve internette yayınlanan 'kasetle' ilgili yeni belgeler açıklandı. Görüntüleri inceleyen Ulusal Kriminal Bürosu, videodaki kişilerin Baykal ve Baytok olmadığı kanaatine vardı. Baykal ise bu raporun ardından yaptığı açıklamada, "Kriminal büronun açıklamaları karalama kampanyalarına cevaptır" dedi. Baykal, adaylığının sözkonusu olmadığını da söyledi.

GÖRÜNTÜLERDEKİ KADININ BAYTOK OLDUĞUNU İDDİA ETMEK MÜMKÜN DEĞİL

Görüntüler birkaç 'frame'den meydana gelir, bunların kesilmesi, eksiltilmesi, yer değiştirmesi mümkündür.

Nesrin Baytok olduğu iddia edilen, ikinci bölümde odadaki bir hanımın gizlenen kameranın önünden çıplak geçtiği, bir defa da önden gelerek ön ve arka tarafının gösterildiği bölümde 'frame'lerin yer değiştirildiğini düşünüyoruz.

Yatakta fiil olay görülmemektedir. Ortada böyle bir olay yok ise, bu görüntülerin frame ekleme-çıkarma yöntemiyle yapıldığını düşündük.

Görüntülerdeki kişinin sayın Deniz Baykal olduğunu iddia ve ispat etmek asla mümkün değildir. İddia edilen diğer bayanın Nesrin Baytok olduğunu iddia etmek mümkün değildir.

Peki buna ne diyeceksiniz ?

ne demek düşündük yaw:D? Adamlar da ne yapacaklarını bilmiyor. SAdece tübitak yalanlarsa milletin inanması bir ihtimal. Onun dışında kim ne derse desin o baykal. Kadında nesrin hanım.
           bobilerde bi resmi vardı onu bulim ekliyim:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:

adam kendi inkar etmiyorki siz aklamaya çalışıyorsunuz  :D :D :D

bıd adama ıftıra atıyolar ıktıdar olamadı dıye hahaha

Vallahi billahi adam aday da değilim dedi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ulusal Kriminal Bürosu denen yer özel şirketmiş. Özellikle böyle bir açıklama için para verilmesi olağan bir durum. Güvenilir bir kurum değil. Baykal aksini iddia etseydi çıkıp şiddetle reddeder ve Tübitak'a başvururdu. Videoda Baykal'ın kılları farklı denilmiş. O kalitesiz videoda insanların yüzü bile doğru düzgün anlaşılamazken kıllarını mı görmüşler? İstedikleri kadar gelişmiş ekipmana, yazılıma sahip olsunlar yapabilecekleri şeyler kısıtlı. Hiç inandırıcı bulmadım. Bence Baykal kendini aklayıp tez vakitte dönme planları yapıyor. Kılıçdaroğlu içine oturdu zaten. Herkesin onu desteklemesini bekliyordu. Sap gibi ortada kaldı. Şimdi ne yapacağını bilmiyor.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Hayatını tamamen gündem değiştirmek inkar etmek muhalefet etmek olan birinin böyle bir videosu çıktığında hiçbişey demeden suspus olup kaderine boyun eğmesi neden zorunuza gidiyor ? Adamın dili yok mu amk ? Analiz etmek bu video sahte demek size mi kalmış ? Adam yemiş bi bok.. cefasını çekiyor şimdi. O analiz eden kadar beyni yok mu ? Eğer yalandan fake oldğunu bilse çıkıp söylemez mi ? Kendisi kabullenmiş milleti kabullendiremiyor. Anlamıyorum ben bunu...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olasılık 1) Kaset gerçektir. Olasılık 2) Baykal kendini savunmadığına göre, mazlum durumuna düşüp oy toplamak için yapılmış pis bir halk manipülasyonudur. Bu insanların genetiğinde bu tarz zihin operasyonları yapmak vardır. Örnekler: Fadime Ş-Müslüm G. , danıştay saldırısı , darbe planlarındaki yöntemler ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brother
    Brother's avatar
    Erkek

Aynen öyle, çamur at izi kalsın.

İnsanın içinde ne kadar çok şey varsa, başkalarından o kadar az şey ister.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

bu videoyu istiyorum !!

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı adam yalanlamıyo siz yalanlıyosunuz bu nasıl bişey ap açık çakmış işte daha bunu nie inkar ediyosunuzki yanındamıydınız. Adam tmm ben yaptım ama komplo var diyo siz çıkıp yok o adam değil diyonuz varmı bööle bişey .. :S

Toplam Hit: 16686 Toplam Mesaj: 90