folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz

Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kadını görmeden önce "napmış lan bu" demiştim ama kadını gördükten sonra gerçek olduğuna inanasım gelmiyor :S

tabi zevk meselesi gerçi ama işte...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ben bizim milleti anlamiyorum.

ya bu tayyip icin aglayanlari gorup guluyordum , simdide baykal icin agliyanlari gordum tvde. bizim insanimiz salakmi ? bu adamlar ne yapmis onlara ? ekmek teknesimi batmis ? anasimi babasimi ? neden agliyorlar ? devlet kahramanida degiller ?

su siyasetcilerin degismesi lazim , turk devletinin bence yeni bir genc akimina girmesi lazim. 30 yildir koltukta gobek sisiren adamlardan medet umuyorlar, onlar icinde agliyorlar. baykal bana ne yapmis gidip agliyayim veya tayyip icinde aynisi durum soz konusu. bizim millet cidden ilginc, burda bile birbirini yemeye baslamislar.

birakin su aptallar icin birbirinizi kirmayi . baykal adam uckurunun keyfinin derdinde,  siz adami savunuyorsunuz. Akp liler yapmiyormu ? onlar da yapiyor. hukumetin acmak icin onay bekledigi ikinci sise cam icin atadigi adami , bir geceligine galena denilen sarkiciya 3000 euro veriyor princess otelde, gecen sene bu ulkeye turkiyeden yapilacak meyve sebze ithalinin artmasi icin girisimde bulunan akpnin memuru , gidip tatto'dan striptizci kari aliyor. yani adamlarin sizi bizi dusundugu yok.

dusunun dokunulmazliklar kaldirilsa ne olur ? 

ne basbakan kalir mecliste , ne veysi cumhur nede 550 taneden 10 kisi kalir . hepsi hirsiz !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

neden yalan olan resim daha net de gerçeği daha eski.eğer dersenki yapılabilir teknolojyle..o zman gerçk resmide yapın görelim..ayriyettn o filitre filan değil photshpda çıkartırım aynılarını sana.:S

yorgun senarist .]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ne söylesek boş herkes anlamak istediği şeyi anlıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu kadar körü körüne neden saldıraya geçmişsin anlıyamadım. Baykal görüntüler KOMPLO dur diye açıklama yaptı önce sözlükten KOMPLOnun ne olduğuna bakın... Ben yapmadım etmedim diyerek bu pis işin içine girmek istemediği gerçekler ortaya çıkana kadar susacağını keşke düşünebilsek... ki komplo olmasa gerçek bile olsa eşini aldatıosa sizene ? ayrıca MECLİSTE akpnin 4 eşli olan VEKİLLERİ VARKEN kimsenin sesi çıkmıoken bu durumda niye saldırıya geçiliyor anlıyamıyorum.

Ayrıca herkes tutturmuş kadın baykalla seks yaptı diye yükseldi ulen kaç yıldır kadın partinin içinde boru deil ödtü mezunu bu kadar saçma birşey olabilirmi ? o zaman herkes baykalla yatsın ne olacak ülke yönetmek para kazanmak bu kadar basitse suç atanlar için...

bende o zaman sana şunu derim Başbakanın ismet inönüyü kime benzettiğini nasıl .oka sardığını herkes biliyor.Atatürkün kurduğu Cumhuriyete 80yıllık karanlık diye bahsedenler acaba chpnin yükselişini görüp akpninde oylarında düşüsünü görünce (kendi anketlerinde bile bariz ortadaydı) böyle birşeyler yaptılar dersem, karşı çıkamazsınız çünkü o zaman ikisininde iftira olduğunu kabul etmek zorunda kalırsınız. 

Ayrıca bu konuyu Gandi Kemal çok güzel özetledi "hukümet nasıl işine gelen şeyleri ortaya çıkarıp buluosa,görevi olarak bunuda bulmak zorunda yoksada suça ortaktır" yani bu olaydan nema sağlıyamazlar hiçbirşekilde...

Ayrıca o videonun eski olduğu söyleniyor ama Baykalın yeni saç kesimi olduğu görünüyormuş videoda bunu ben demiorum herkes diyor... Gerçek yada değil görüntüler herkes kendi derdine baksın hüseyin üzmez denen .... serbest kalmasını isteyenler gelip gazel okumasınlar. Deniz feneri yolsuzluğunu 16yaşında bakan çocuğun şirket açmasını ortaya sersinler baykalın kasedini değil. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Video kaydı komplo veya degil beni ilgilendirmiyor arada neler gizlenmekte millet farkında degil herkesin derdi Baykalın ziki oldu arada millete giren zamlar çaktırmadan imzalanan anlaşmalar gırla gidiyor sabah akşam üstü Baykal olayı ile örtülüyor

Afferin size ve bu millete ne güzel yutuyorsunuz zokayı...

Bir tane adam çıkıp

- yahu arkadaş bu Baykal bir bayanı zikti eee Tayyip ve çetesi tüm milleti zikiyor üç beş kişden başka kimsenin sesi çıkmıyor ne işşşş

diye sormuyor

zaten bu millet bir garip her lafı kaldırmaz ibn.. dersin kızar, zikersin aldırmaz

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

Akp şuan gündemin dolu olmasından çok memnun hocam. Aksi takdirde kendileri gündem yaratmak zorunda kalıyolar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Deniz Baykal ile ilgili görüntülerin yayınlandığı habervaktim.com adlı internet sitesine server hizmeti sağlayan bir iletişim şirketine polis baskını düzenlendiği iddia edildi.
    Emniyet kaynaklarından sızan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bilişim Şube ve Organize Şube ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri iddia edilen operasyonun, Beyoğlu Karaköy'deki bir iletiim firmasına yönelik gerçekletirildiği öğrenildi. İddiaya göre, dün akam saatlerinde İstanbul polisi, CHP Lideri Baykal'ı istifaya götüren görüntülerin yayınlandığı habervaktim.com adlı internet sitesine server hizmeti sağlayan Teklan İnternet hizmetlerinin Kemeraltı Caddesi'nde bulunan Ada Han'daki merkezine operasyon düzenledi. Bu sabaha karşı saat 05.00'e dek süren operasyonda server makinasının yerini tespit eden polis, verileri kopyalamak için binadan 2 adet bilgisayar kasası ile bazı muhtelif teknik eşyalara da el koydu. Sabah 05.00 sıralarında bilgisayar kasaları ile birlikte iş hanından çıkan polisin teknik uzmanlarının, yanlarına aldıkları bilgisayar kasaları ve bazı teknik cihazlar ile operasyon bölgesinden ayrıldığı gözlendi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustione
    mustione's avatar
    Erkek

montaj deyip durdunuz ne oldu ?  gerçek çıktı..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Teknik inceleme demişsin montaaj demişsin, ama adam yalan olduğunu iddia etmiyor yani gerçek olduğunu kendi bile söylüyor ama montaj demeye devam et bakalım, bir de tübitaka bakalım.
Toplam Hit: 16681 Toplam Mesaj: 90