Dertleri ÖSS Değil Ödülmüş! Ayıp Lan ! :S
-
Şimdi hedefi olup da girenle olmadan gireni karıştırmamak lazım.Kimisi üni de okuyo ama bölüm değiştirecek sınava giriyo girsin sorun yok ama bu adam araba için giriyo sınava yani paragözlük söz konusu.Bence yapılmaması gereken bişey etik değil.Tabii herkesin fikri olacaktır.Saygı duyarız :) tamam abi işte olay o adam arabayı alıp cekip gidiyo tercih yapmıyo ki:D evet özel ünivlerin yapmış olduğu olanaklardan belki faydalanamıyor ama devlet ünivlerinde değişen bişi olmuyo...
tabiki herkezin fikirleri farklı olabilir. saygı duymak gerekir... başkasının fikirlerine saygı duymayanın kendine saygısı hiç olmaz :d
-
o oğullarının laptop kazandığını söyleyen adam bir cerrah idi yanlış hatırlamıyorsam. yani çocuklar doğuştan öss abonesi. yaparlar tabi. karı kız içki sigara oyun sokak felan yok. direk ders. o yapamazsa zaten bu ülkenin eğitimi tamamen bitmiştir. full çekecek adamda çıksın yani birkaç tane. bu yıl ortalamaları düşürdüler ama hala bizim elemanlar bi halt yiyemedi. çok tembeliz bence çoook.
-
hocam çok çalışmak lazım çalışmak da yetmiyo çok soru çözmek lazım bi de şu barajı düşürdüler die bütün millet sevindi ona çok güldüm. barajı gecen adam için yarardan çok zarar bu adamlar lafım 300.000'in altı için :d
-
adam aklını kullanmş tebrik etmekten başka bişe düşmez.. helal olsn
-
hoca öyle bi konuşuyonuz ki, memur çocuğu ilk 1000'e, 500'e girip bi şekilde burs bağlatıp kendine okumanın derdindeyken bu ibneler sınaav girip o çocukların hakkını yiyo. Düşünün bi gariban bu ibnelerin yüzünden 1000. değil de 1001. olduysa nolacak?
-
arkadaşlar bana kızmayın ama benim de o kadar zekam olsa ve çalışkan olsam eminim ki ben de aynı şeyi yaparım..ki onlar o puanı aldıkları halde tercihte bulunmucaklar yani kimsenin önüne geçmiş olmayacaklar..
kendinize sorun 1 sınava girip onlaraca milyar + araba + ev gibi ödüller kim almak istemez..dürüst olalım şimdi =)
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
hoca öyle bi konuşuyonuz ki, memur çocuğu ilk 1000'e, 500'e girip bi şekilde burs bağlatıp kendine okumanın derdindeyken bu ibneler sınaav girip o çocukların hakkını yiyo. Düşünün bi gariban bu ibnelerin yüzünden 1000. değil de 1001. olduysa nolacak?
-----------------------------işte ben de ondan bahsetmeye çalıştım yukarda da ....
-
Ayıplayan her müride soruyorum sizede o insanlar gibi öss ye gir 1. ol geçen sene zaten 3. idin çok rahat olursun sana araba reklamlardan pay vs vs vericez deselerdi gerçekten başkaları umrunuzda olurmuydu??
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Sorun bu kişilerde değil, insanları dershaneye gitmeye zorlayan eğitim sisteminde.
-----------------------------aynen katılıyorum......
-
Abicim bu kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş mevzusu gibi...
Siz birinci olun siz alın hediyeleri...
Kimse engellemiyorki...
Adam bu kadar güveniyorsa kendisine işin ucunda da araba varsa, ayıp fln yok ortada :)