Dertleri ÖSS Değil Ödülmüş! Ayıp Lan ! :S
-
hay allam ne eblek insanlarsınız öss ye giriyosunuz ne olduğundan haberiniz yok. adamlar tercih yapmadığı OKULA KAYIT OLMADIĞI SÜRECE ÖNÜNÜZE GEÇMİŞ OLMAZLAR. sonuçta okulun kontejanı var o kontejanı doldurucak. adam 1. olmuş ama o girmezse sen giricen ne farkedicek! birazcık bilerek konuşun tengri aşkına!
-
bence bunun adı şerefsizlik değil ticaret.
-
şöyle düşünün böyle bi yeteneğiniz olsa hanginiz yapmazdınız?
işin ucunda araba var :) valla ben olsam her sene girerdim :)
-
aq dersaneye gittim ve 1 sene boyunca 8 puanım arttı.BEn böle işin...
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
aq dersaneye gittim ve 1 sene boyunca 8 puanım arttı.BEn böle işin...
-----------------------------hay allam! derhaneye gidince otomatik puan artmıyor! çalışman gerekli. derhane sadece seni çalışmaya moteive eder ve tekrar ettirir. ama adamda istek yoksa napsın. ben dershaneye başldığımda deneme sıanvlarında 750 alıyordum lgs de 910 aldım. bu dershaneyle ilgili değilsenle ilgili. başarılı olucak adam dershaneye gitmesede yükseltir kendini!
-
ya bi dakka kardeşim size ne bundan adam çalışır fantazi için girer istediği kadar hediyesini alır o derecede dersanenin adını yükseltir.
ama merak etmeyin milli eğitim dersaneleri kaldıracak düzenlenmeyi koyacak yürürlüğe ee akp işte :B
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------şöyle düşünün böyle bi yeteneğiniz olsa hanginiz yapmazdınız?
işin ucunda araba var :) valla ben olsam her sene girerdim :)
-----------------------------al abi işte yorum bu bu taraftan baksanıza yani size ne elalmin neye nasıl giripte kaç defa kazandığından bende olsam bende yaparım.
-
ha bu arada hayatımda 1 kez dershaneye gittim o da haftada sadece 3 ders matematiğe girdim ve derece yaptım dershanenin tek yararı kaynaklar oldu
yani dershane baahane ders çalışmak şahane
-
Serefsislik başka bişi değilki ölünmü öldürünmü ...
-
adamlar istedigini yapar girerlerdehocam sende akıllı ol sende birinci ol olay bu .