Dertleri ÖSS Değil Ödülmüş! Ayıp Lan ! :S
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
crafty bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
yani hocam iki dakka birbirimize laf sokmadan konuşamicakmıyız şurada hadi o arkadar akpye laf attı ama dalga geçmek için ama ciddi anlamda bu adamın kendi fikri neden hemen sen şölesin sen bölesin dramına giriyoruz ki akpyi bilen biliyor bilmeyen ayakta uyuyo...
-----------------------------yok hocam kimse ile bi alıp veremedigim yok. bu adamı az takip etsen alakasız yerde "bak ben akpliyim" dermiş gibi paso post atıo. akp kelimesini görmeye dayanamıyorum. bi de böle coluk cocugun diline düsünce iice ayar oluyorum.
-----------------------------hocam zaten iş farklı fikirlere saygı duymak bak yanlış anlama saygı duymuyorsun demiyorum. adam akpli olabilir bunu da heryerde belli etmek isteyebilir bu rahatsızlık oluşturursa yöneticiler gereken ilgi ve şevkati zaten gösteriyo bize açıkçası b*k yemek düşer... bende akpyi sevmiyorum hatta aşırı derecede kılım ama bu benim düşüncem başkasını bağlamazki bana yanlış gelen ona doğru geliyo olabilir
profilinden belli ne b*k oldugu hoca acıklamama gerek yok. yakında sitede böle bi user göremicez sanırım. id demişsin 4 user fark var aramızda.
-----------------------------ben ıdn hakkında birşeymi demişim hoca saçmalıyon.
demişimki benim bu ıdyi görürsen bilki o yorumda espri vardır sen daha yazdığım yorumu kavrayacak seviyede değilsin.
kasma kendini yat uyu.