Dertleri ÖSS Değil Ödülmüş! Ayıp Lan ! :S
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------ya bi dakka kardeşim size ne bundan adam çalışır fantazi için girer istediği kadar hediyesini alır o derecede dersanenin adını yükseltir.
ama merak etmeyin milli eğitim dersaneleri kaldıracak düzenlenmeyi koyacak yürürlüğe ee akp işte :B
-----------------------------
en alakasız konuya bile akpyi sokuyosun ya, ne kadar mal bi insan oldugunu acıkca belli ediosn.
ayrıca adam istedigi kadar girsin sınava herhangi bi secim yapıp bi okulun kontenjanını doldurmadıgı sürece,kimsenin hakkını yemiş sayılmaz bence. şahsen imkanım olsa ben de her sene girerdim :D
-
hocam bende son sene dersaneye gittiğimde bi manyak vardı sınıfta lütfullah die çocuk sınıfta yatardı paso dersane çıkışı da bizle takılırdı deneme sınavlarına girerdik say çıkışlı cocuk say-2 den 290'ın, ea-2 den ve söz-2 den 270'in altına hiç düşmezdi. adama derdik bunları nie çözüyon ea yada sözel mi tercih etcen die yoo sizi beklerken canım sıkılıyo genel kültür olsun die çözüom derdi. nitekim öss sınavında ilk elliye girdi ancak armut sivaslı olunca tek tercih yaptı sivas tıp fak. orayı da kazandı şimdi bu adama dersane ne kattı hiçbişey resmen vakit geçirmek için geliyordu
-
f1kr3t bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------ya bi dakka kardeşim size ne bundan adam çalışır fantazi için girer istediği kadar hediyesini alır o derecede dersanenin adını yükseltir.
ama merak etmeyin milli eğitim dersaneleri kaldıracak düzenlenmeyi koyacak yürürlüğe ee akp işte :B
en alakasız konuya bile akpyi sokuyosun ya,ne kadar mal bi insan oldugunu acıkca belli ediosn.
ayrıca adam istedigi kadar girsin sınava herhangi bi secim yapıp bi okulun kontenjanını doldurmadıgı sürece,kimsenin hakkını yemiş sayılmaz bence. şahsen imkanım olsa ben de her sene girerdim :D
-----------------------------hoca orada espriye vurmuşum olayı bunu göremediysen orada mal diye beni değil kendini sorguya çekmen lazım.
bu arada sana hediye ediyorum yazdığın kelimeyi;
ne kadar mal bi insan oldugunu acıkca belli ediosn.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
en alakasız konuya bile akpyi sokuyosun ya,ne kadar mal bi insan oldugunu acıkca belli ediosn.
-----------------------------hoca orada espriye vurmuşum olayı bunu göremediysen orada mal diye beni değil kendini sorguya çekmen lazım.
bu arada sana hediye ediyorum yazdığın kelimeyi;
ne kadar mal bi insan oldugunu acıkca belli ediosn.
ilkokul cocukları gibi lafta sokuyoruz :) hmm kerata seni...
-
yani hocam iki dakka birbirimize laf sokmadan konuşamicakmıyız şurada hadi o arkadar akpye laf attı ama dalga geçmek için ama ciddi anlamda bu adamın kendi fikri neden hemen sen şölesin sen bölesin dramına giriyoruz ki akpyi bilen biliyor bilmeyen ayakta uyuyo...
-
bence öğrencinin yaptığından ziyade dershanenin yaptığı ayıp,adamın tekine gel sen öss ye gir,1.ol sana araba alcaz diyolar-dersanenin öğrencisi falan deil sonuçta-dersane sırf reklamını yapmak için böle bişi yapıyo yani olay sırf ticaret olmuş yazık :( etik metik yalan olmuş...
-
crafty bunu yazdı:
yani hocam iki dakka birbirimize laf sokmadan konuşamicakmıyız şurada hadi o arkadar akpye laf attı ama dalga geçmek için ama ciddi anlamda bu adamın kendi fikri neden hemen sen şölesin sen bölesin dramına giriyoruz ki akpyi bilen biliyor bilmeyen ayakta uyuyo...
-----------------------------yok hocam kimse ile bi alıp veremedigim yok. bu adamı az takip etsen alakasız yerde "bak ben akpliyim" dermiş gibi paso post atıo. akp kelimesini görmeye dayanamıyorum. bi de böle coluk cocugun diline düsünce iice ayar oluyorum.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam kimse ile bi alıp veremedigim yok. bu adamı az takip etsen alakasız yerde "bak ben akpliyim" dermiş gibi paso post atıo. akp kelimesini görmeye dayanamıyorum. bi de böle coluk cocugun diline düsünce iice ayar oluyorum.
-----------------------------çoluk-çocuk?
belkide o çoluk çocuk dediğin şahış senden zekidir ha ne dersin?
benim yaptığım yorum geyik amaçlıdır
bu ıdyi görüyorsan eger bilki o konu siyaset dışıysa geyik amaçlıyımdır. beni takip ettiğine göre bunuda anlamış olman lazımdı ama neden acaba yoksa seviye farkımı dersin ha?
kimseyle sidik yarıştıracak halim yok şurada. ii geceler sen iz sürmeye devam et.
alınma ama bu şekilde sadece köpek gibi birilerinin peşlerinden gidersin;)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hocam zaten iş farklı fikirlere saygı duymak bak yanlış anlama saygı duymuyorsun demiyorum. adam akpli olabilir bunu da heryerde belli etmek isteyebilir bu rahatsızlık oluşturursa yöneticiler gereken ilgi ve şevkati zaten gösteriyo bize açıkçası b*k yemek düşer... bende akpyi sevmiyorum hatta aşırı derecede kılım ama bu benim düşüncem başkasını bağlamazki bana yanlış gelen ona doğru geliyo olabilir
-
crafty bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hocam zaten iş farklı fikirlere saygı duymak bak yanlış anlama saygı duymuyorsun demiyorum. adam akpli olabilir bunu da heryerde belli etmek isteyebilir bu rahatsızlık oluşturursa yöneticiler gereken ilgi ve şevkati zaten gösteriyo bize açıkçası b*k yemek düşer... bende akpyi sevmiyorum hatta aşırı derecede kılım ama bu benim düşüncem başkasını bağlamazki bana yanlış gelen ona doğru geliyo olabilir
profilinden belli ne b*k oldugu hoca acıklamama gerek yok. yakında sitede böle bi user göremicez sanırım. id demişsin 4 user fark var aramızda.