Diablo III Satış Tarihi Duyuruldu !
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------eğer knight online gibi bir pvp sistemine sahip olup aynı zamanda hile hurdaya yer vermezse benim için değil bu sene hazırlandığım ygs-lys bütün bir üniversite hayatı yalan olur, 250 puanlık bir yer yazar yata yata okurum ver elini uykusuz geceler bir de dostlar oldu mu benle beraber başlayacak tadından yenmez.
-----------------------------aynen hoca :S ama merak ettiğim bişi var ne tarzda oyuncular bu oyuna sahip olabiliecek..paralı olacksa girmem mesela..knight ve silkroad parasız indirebiliorsun.yada netten indirip cracklenir.ama bu seferde key isterse yine oynamam
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------bir knight bir silkroad tarzı bi oyun geliyor bence..
-----------------------------daha önce blizzardın bi oyununu oynadın mı bilmiyorum ama emin ol şu online oyun dünyasındaki en kaliteli oyunları çıkaran firmadır.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------glaurung bunu yazdı:
-----------------------------eğer knight online gibi bir pvp sistemine sahip olup aynı zamanda hile hurdaya yer vermezse benim için değil bu sene hazırlandığım ygs-lys bütün bir üniversite hayatı yalan olur, 250 puanlık bir yer yazar yata yata okurum ver elini uykusuz geceler bir de dostlar oldu mu benle beraber başlayacak tadından yenmez.
-----------------------------aynen hoca :S ama merak ettiğim bişi var ne tarzda oyuncular bu oyuna sahip olabiliecek..paralı olacksa girmem mesela..knight ve silkroad parasız indirebiliorsun.yada netten indirip cracklenir.ama bu seferde key isterse yine oynamam
-----------------------------bir kere verilecekse verilir de öyle aylık hoş olmaz, aslında adam gibi bi şirket knight online ı alacak adam lagsız hilesiz bol eventli bir sistem getircek oturup bokunu yerim onun, 80 lwl +8 raumlu çarım vardı, logosta hem de, krowaz 7 set falan raumu çaldılar bıraktım oyunu, gm oralı bile olmadı araya kralı soktum, zaten adam da bana dedi senin raumu gm çalmıştır diye, tabi gm var gm var bu işleri amele gmler yapıyor item basamadığından çalıp satıyor, çünkü kilitliydi premiumum yoktu, pcde antilogger, antivirüsler falan, koxp falan indirmedim ayda bir formatlar şifreyi falan değiştirirdim. Antivirüsler lisanslıydı ama işte, öyle bir soğudum ki oyundan bir daha başlamadım ergenin birine soyulsam öbür hafta başlardım.
-
9 yıldır bekliyoruz da bu senede yalan son 6 senedir çıkıcak mayısta zaten sudfdj bu 3 oluyor index fln değişitirip erteledikleri
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------glaurung bunu yazdı:
-----------------------------rahat 100 lirası var oyunun. Ben ki MMORPG hiç bir şekilde oynamadım bu güne kadar, az bi WoW denedim sevmedim. Bunu görünce insan bir heyecanlanıyor amk.
-
bide şöle bişiy var hayatında sc diablo serisi oynamayanlar fln, ezik kalmamak için ya baba ne oyundu ya amazonla ne oynadık ya zamanında valla çıkıyo iyi ya çok bekledik muhabbetinide gördük skdf
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------aglıcam yawwww :D sonunda :D
----------------------------- -
Orijinalını alacağım ender oyunlardan birisidir,
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Blizzard yaptım mı tam yapıyor alınır da biraz beklemek lazım düşer fiyatı
-----------------------------
Sen blizz i hic tanimamissin, suan bi w3 ün fiyatı bile 60 Tl den asagi degil. Pre-order varken almak lazim. -
VisualBoy bunu yazdı:
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Blizzard yaptım mı tam yapıyor alınır da biraz beklemek lazım düşer fiyatı
Sen blizz i hic tanimamissin, suan bi w3 ün fiyatı bile 60 Tl den asagi degil. Pre-order varken almak lazim.
-----------------------------aynen ön satış bittiğinde eminim 99€ gibi bir fiyattan satılır :} Çılgınlar gibi bekliyoruz yıllardır. Gelsin gelsinde bi barbar ile keselim ortalığı yine :} Yarın falan preorder ile geçmek lazım ama yıllardır her mayıs cıkıcak diyede bi olay var riskede etmek istemiyorum. Bilemedim...