folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Diablo III Satış Tarihi Duyuruldu !

Diablo III Satış Tarihi Duyuruldu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Millet oyuna MMO muamalesi yapmış ya ona yanıyorum. Single'dan bahseden yok hiç.

kah cikarim gokyuzune seyrederim alemi, kah inerim yeryuzune seyreder alem beni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

single ilk pakette çıkmıcakmış sonradan patchler ile eklenicek diye duydum

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

59 Euro şu an pre order, kutulu çıktığında 70-80 euro olur o, sanki ps3 oyunu alıyoruz fiyata bak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

bu oyunuda nayt ve silkrod la kıyasladınız ya ne diyeyim. wow üzerinden key almak istedim ama vermediler ona bile şansım olmadı be :|. şimdi 59 eur vermekte koyar ben beklerim belki bi güzellik yaparlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bir ara oyunu benim değil torunlarımın göreceği düşüncesine kapılmıştım... Ama geldi işte. Şimdi iş 59€ bulup Necromancerle ortalığın tozunu attırmakta. :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

glaurung bunu yazdı:

eğer knight online gibi bir pvp sistemine sahip olup aynı zamanda hile hurdaya yer vermezse benim için değil bu sene hazırlandığım ygs-lys bütün bir üniversite hayatı yalan olur, 250 puanlık bir yer yazar yata yata okurum ver elini uykusuz geceler bir de dostlar oldu mu benle beraber başlayacak tadından yenmez.

aynen hoca :S ama merak ettiğim bişi var ne tarzda oyuncular bu oyuna sahip olabiliecek..paralı olacksa girmem mesela..knight ve silkroad parasız indirebiliorsun.yada netten indirip cracklenir.ama bu seferde key isterse yine oynamam

şöyle söyliyim senelerdir knight online oynadım bu 2011 kasım gibi wow oynamaya başladım ve geçenlerde arkadaş knight'a çağırdı oyunu oynayamadım wowdan sonra o kadar basit ve kullanışsız geldi. wowdaki rpg olayını,pvp olayını kavrıyan adam ki çok basit zaten SR,KO gibi oyunları bence oynayamaz. Kaldı ki burda blizzardtan bahsediyoruz orta dünyanın online versiyon şubesi diyebiliriz adamlara. yaptıkları oyunlar başka bişeye benzemiyo özgün oluyo bu yüzden napıyosunuz amk knight online'la kıyaslama ne :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Blizzard FRP' yi bilgisayara taşıyan firmadır. Oyun olarak nitelendirilen Knighr Online, Metin2, Allods v.b. oyunların atasıdır. Her adamı sarmaz, sararsa bağımlılık yaratır. Single' da 10 kez Diablo 2 bitirtir adama o derecedir. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imparatore
    imparatore's avatar
    Erkek

Pre-release i indirebileceğimiz sağlam torrent kaynak var mı? Mpq ları kurcalayalım, içerisinde videolar müzikler vardır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imparatore
    imparatore's avatar
    Erkek

imparatore bunu yazdı:

Pre-release i indirebileceğimiz sağlam torrent kaynak var mı? Mpq ları kurcalayalım, içerisinde videolar müzikler vardır.

Buldum;

http://www.skidrowgames.com/diablo-iii-retail/

http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enUS-Installer-downloader.exe

http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek

Olağanüstü hal ilan edilmeli 

http://www.bobiler.org/diablo_3_m205421n  

RESPECT !
Toplam Hit: 7447 Toplam Mesaj: 59