Diablo III Satış Tarihi Duyuruldu !
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------glaurung bunu yazdı:
-----------------------------eğer knight online gibi bir pvp sistemine sahip olup aynı zamanda hile hurdaya yer vermezse benim için değil bu sene hazırlandığım ygs-lys bütün bir üniversite hayatı yalan olur, 250 puanlık bir yer yazar yata yata okurum ver elini uykusuz geceler bir de dostlar oldu mu benle beraber başlayacak tadından yenmez.
-----------------------------aynen hoca :S ama merak ettiğim bişi var ne tarzda oyuncular bu oyuna sahip olabiliecek..paralı olacksa girmem mesela..knight ve silkroad parasız indirebiliorsun.yada netten indirip cracklenir.ama bu seferde key isterse yine oynamam
-----------------------------şöyle söyliyim senelerdir knight online oynadım bu 2011 kasım gibi wow oynamaya başladım ve geçenlerde arkadaş knight'a çağırdı oyunu oynayamadım wowdan sonra o kadar basit ve kullanışsız geldi. wowdaki rpg olayını,pvp olayını kavrıyan adam ki çok basit zaten SR,KO gibi oyunları bence oynayamaz. Kaldı ki burda blizzardtan bahsediyoruz orta dünyanın online versiyon şubesi diyebiliriz adamlara. yaptıkları oyunlar başka bişeye benzemiyo özgün oluyo bu yüzden napıyosunuz amk knight online'la kıyaslama ne :D
-----------------------------Ben kodaki pvp sisteminin oturup bokunu yerim dostum, combosu olsun yenilince küfür eden bebeleri olsun kurban olurum onlara, eh tabi bir de o yollar sanki bzim mahalle town memleketteki köy gibi olunca benliğimde tadından yenmiyor, yalının bir şarkısı var 7 sene olmuştur çıkalı onu şampiyon kafe o kadar çalmıştır ki ne zaman duysam kalbim böyle pıtır pıtır olur saçma bir gülümseme yayılır yüzüme =D
-----------------------------bende dts charı msn koxp bırakmak icin yarim saat ugrşatıgımı hic unutmam artik ellerim kitlenmişti off ne günlerdi +2 chitini internet cafenin sahibine verip 2gün boyunca bedava oynadıgımıda hic unutmam artik knight benim icin yaşam tarzı olmuştu.d hayatımız knight olmuştu .d o zmanlar kimsenin pc si yoktu olsada gene cafe geliyorlardı hele bide ben adreama gittigimde +8 clver +7 shard + 8 fb set dizmiştir cafe başıma toplanmıştı öyle bir gururlanmıştım ki sanki istanbulu fethetmiştim .d eger gercekten k.night gibi bir oyun olursa seve seve oynarım.
-
Bryce bunu yazdı:
-----------------------------Olağanüstü hal ilan edilmeli
http://www.bobiler.org/diablo_3_m205421n
-----------------------------ilk iki oyunu bilmiyorum ama üçüncüsü taş ve sopalarla oynanacak
dsadssdadadssdas
-
-
Diablo III' ümü aldım indirdim. Linux üzerinden VMWare ile kurucam :)
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Diablo III' ümü aldım indirdim. Linux üzerinden VMWare ile kurucam :)
-----------------------------güle güle dostum
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Diablo III' ümü aldım indirdim. Linux üzerinden VMWare ile kurucam :)
-----------------------------
Linux üzerinden vmware ile nasıl oluyor? Donanım desteği ne alemde? -
imparatore bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
Linux üzerinden vmware ile nasıl oluyor? Donanım desteği ne alemde?
-----------------------------Bilmiyorum ilk defa deniyorum olmazsa dual boot windows yaparım. Sen neden endişelendin? Ne sorunu çıkabilir mesela ?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------imparatore bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
Linux üzerinden vmware ile nasıl oluyor? Donanım desteği ne alemde?
-----------------------------Bilmiyorum ilk defa deniyorum olmazsa dual boot windows yaparım. Sen neden endişelendin? Ne sorunu çıkabilir mesela ?
-----------------------------Sanallaştırma yazılımlarının 3B desteği kısıtlı.
-
hacılar oyuna bu gün bir daha baktım fakat yine açmadı beni :S yani sürekli bi kac tusa basıp yaratık kesiyorsun.diablo 2 de oldugu gibi.belli bi taktik anlayısı yada ne bilim lol yada wow da ki gibi bir savaş stratejisi yok oyunun sanki :S 2 hareket cekip 1 yaratık kesiyorsun sürekli.online işi nası olacak cok merak ediyorum.bide izlediğim adam town a geliyordu bişilere fln bakıyordu.town bomboş :S
simdilik 2 ile 3 arasında tek gördüğüm fark grafik...bence oynanabilirlik daha önemli.bakınız minecraft..oyunda savaş stratejisi fln bişi yoksa kusura bakmasın benim için çok büyük bir oyun diil.2-3 tıklayıp yaratık öldürürsem oyundan 1 gün sonra sourum.(online olursa degisebilir)onun dısında bu oyuna nasıl sahip olacaz ? yani 100 - 200 tl para verip daha sonra oyuna sahip mi olacaz ? :S yok internette crack i olur indirir oynarsın mi olacak.birde crack olursa online oynayamayız sanırım.
eger ki oyunu 100 tl ye fln satarlarsa oyunucu sayısıda düşük olur online'da oda hic iç açıcı olmaz.sorularımın cevapalrını bilenlere teşekkürler simdiden..
-
Ön sipariş isteyenler pm atsın.Sadece orijinal key tedarik edebilirim.Vereceğim orijinal key ile download edip oyunun keyfini çıkartabilirsiniz.
Diğer istediğiniz tüm oyunlar için mesaj atabilirsiniz.