folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Din Yönünden Kendimi Eksik Görüyorum [ Yardım ]

Din Yönünden Kendimi Eksik Görüyorum [ Yardım ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

din sandığınız şey eğer yaşamınızda yeterince yer tutamıyorsa , yaşamınıza uygun değil demektir. Yeni bir din seçin ... 

tanrı sandığınız kimse dualarınızı duymuyor ise dualarınızı duyacak bir tanrı bulun. 

bilgisayarınız  donduysa bir restart çekin....

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

eğer kendini mutlu hissediceksen, git günde kaç yüz kişinin, mantarlı ayaklarıyla bastığı yerlere yüzünü koy dua et hoca. 

Ama namaz kılarak zamanını boşa harcıyacağına, git insalığa bilime faydalı bişeyler yap daha çok sevap point kazanırsın. 

Sonuçta namaz kurtarmıyor insanları ölümden, doktorlar kurtarıyor. Namazı herkes kılar, ama bir insanın hayatını herkes kurtaramaz.

Ve kuranda ne yazar, bir insanı kurtaran tüm insalığı kurtarmış gibidir.

hoca doktorlar kimseyi kurtarmaz.. sen ölümsüz kimseyi görün mü? doktor en fazla daha sıhhatli veya biraz daha uzun yaşamanı sağlar.. namaz ise mutlak gerçek olan ölümden sonrasında seni kurtarır..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

din sandığınız şey eğer yaşamınızda yeterince yer tutamıyorsa , yaşamınıza uygun değil demektir. Yeni bir din seçin ... 

tanrı sandığınız kimse dualarınızı duymuyor ise dualarınızı duyacak bir tanrı bulun. 

bilgisayarınız  donduysa bir restart çekin....

@XzXz Hocam Valla Galiba Sen Kökten Ateist sin... Yani Tamamen İnanç Mekanizmasından Bağımsız Bir Yaşam Sahibisin..

Tamamda Peki Bunu Nasıl Başarabiliyorsun.?  Açıklanamayan Ama Gerçek Olduğu Bilinen Konuları Ne Şekilde Yorumluyorsun... Rastlantımı.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

kardes yanlis anlama ama ne din olayidir burada anlamadim ki. imama gidip hack nasil yapilir diye soruyormusun?

yani burasi yeri mi allani seversen?

İmam bilgisayardan teknolojiden anlamak zorund degil, ama anlayani da var. 

Hacker/yazilim-donanim müh. vs dinden anlamayabilir, uygulamayabilir, bilmeyebilir de, ama bilmek zorunda. 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

kardes yanlis anlama ama ne din olayidir burada anlamadim ki. imama gidip hack nasil yapilir diye soruyormusun?

yani burasi yeri mi allani seversen?

İmam bilgisayardan teknolojiden anlamak zorund degil, ama anlayani da var. 

Hacker/yazilim-donanim müh. vs dinden anlamayabilir, uygulamayabilir, bilmeyebilir de, ama bilmek zorunda. 

kardeş müsadeniz olursa ibretlik bir paylaşım yapmak istiyorum.

imgim.com/6267incif1864791.jpg

bu da kalp gözü kapalı olanlara gelsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Hadi ateistler.

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

dili uzunmus rusları iyi dilliyor ordan belli

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

İlk adımı atmışsın. Daha sonra;

Dini sorgulama kısmına geçersin,
    Deist,
    Ateist,

gibi adımları izleyeceksin... Buyur sana güzel bir sayfa ;

http://www.facebook.com/karikateist?fref=ts

Bildiklerinin aslında bildiğin gibi olmadığını gösteren güzel paylaşımlar mevcut.

----

Ondan sana sana din olmadan herkesin suçu olacğaını faan söylerler... Sende beynimiz var dersin. HApishanelerdeki insanların %90+ sının bir dine inandığını söylersin.

Japonyanın bir tanrısı ve bir kitabı yok ama en sağlam kültüre sahip olan, en saygılı ülkelerden biri olduğunu söylersin. 

Sonra ? Sonra bakarsın ki, insanlar için denileni yapmak üzerinde mantık yürütmekten daha kolay ve sen sorguladığın için seni düşman ilan etmişler, sallamazsın. Sonra dersin ki bu herifler dine inanmasa, din korkusu olmasa ne hale düşerdi. İyiki varmış. Susarsın. 

Bir insanın aydınlanması, ancak zamanı geldiğinde olur. O yüzden sakin ol, akışına bırak. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    zumsuk bunu yazdı

İlk adımı atmışsın. Daha sonra;

Dini sorgulama kısmına geçersin,
    Deist,
    Ateist,

gibi adımları izleyeceksin... Buyur sana güzel bir sayfa ;

http://www.facebook.com/karikateist?fref=ts

Bildiklerinin aslında bildiğin gibi olmadığını gösteren güzel paylaşımlar mevcut.

----

Ondan sana sana din olmadan herkesin suçu olacğaını faan söylerler... Sende beynimiz var dersin. HApishanelerdeki insanların %90+ sının bir dine inandığını söylersin.

Japonyanın bir tanrısı ve bir kitabı yok ama en sağlam kültüre sahip olan, en saygılı ülkelerden biri olduğunu söylersin. 

Sonra ? Sonra bakarsın ki, insanlar için denileni yapmak üzerinde mantık yürütmekten daha kolay ve sen sorguladığın için seni düşman ilan etmişler, sallamazsın. Sonra dersin ki bu herifler dine inanmasa, din korkusu olmasa ne hale düşerdi. İyiki varmış. Susarsın. 

Bir insanın aydınlanması, ancak zamanı geldiğinde olur. O yüzden sakin ol, akışına bırak. 

bu adam işi biliyor abi , şaka bir yana verdiği sayfa iyidir hakikaten son paylaşımlara hiç bakma birşey kalmadı boş boş şeyler paylaşıyorlar ama eski paylaşımlara göz atarsan çok güzel makaleler yazılar var , yazılarını gördüğüm kadarıyla çok sevdiğim shockman ağabeyde yukarda demişki   peki mucizeleri nasıl açıklayacaksın aslına bakarsan daha bu güne kadar kimsenin bir mucize yaşadığı yok sadece yalanlar var efenim musa denizi yarmış falan filan bu gün birisi bunu söylese deli dersiniz ama kitapta yazınca peygamber yapınca inancınızı sağlamlaştırıyor ben anlamıyor

Toplam Hit: 10256 Toplam Mesaj: 89