Diyarbakırın Astronomiye Katkısı
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Forumdan istediğim zaman çıkarım istemediğimde çıkmam. Bu seni germesin. Bukadar da gerilmene gerek yok. Rahat ol. Nerden baksan altı üstü bi diyarbakır(:
-----------------------------Forumdan Çıkıp Çıkmaman Beni enterese etmiyor, Konu Seni Rahatsız etmiş, Ne İşin var bu konuda Diyorum, OneMinute Bu Arada Sanada Buradan Bir Pes Yolluyorum. Mahsus beni Kızdırmak için demi. :) Allah Cezanı verecek.
-
Ne diyarbakırmış beahh (:
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Ne diyarbakırmış beahh (:
-----------------------------Keşke Paşa Olsan demi, Bomba Yüklü Uçaklar la Dümdüz Eder Yeni Bir Diyarbakır Kurardın demi..
-
ShockMan bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Keşke Paşa Olsan demi, Bomba Yüklü Uçaklar la Dümdüz Eder Yeni Bir Diyarbakır Kurardın demi..
-----------------------------Kaşınıyosun galiba (:
Ne diyarbakır kurması toptan yok ederdim :P
-
atışmayın beyler, diyarbakırın .q..1.".*12</44" siize bişey olmasın :D
-
shadowans bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Kaşınıyosun galiba (:
Ne diyarbakır kurması toptan yok ederdim :P
-----------------------------Bilgisayar başından Kaşıntı Felan yazmaman Edebinde Kalman Gururun için Sana iyi gelir... Konuda ne işin var senin diyorum, Fikrini Belirt Çekil Kenara. Yapışkan Sakızmısın be mübarek. Fikir yok Hakaret Diz Boyu.
-
Bırak hoca benim gururumu konu diyarbakırdı (:
-
Shockman ve Oneminute 24saat gectikten sonra bana ulasin birsekilde login olmaya calismayin yokyere.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------shadowans bunu yazdı:
-----------------------------yazılarını takip ediyorum devamlı kürtçülük yapıyorsun ve farkında veya farkında olmadan askeriyeyi kötülüyorsun
-
Kişiden çok doğup büyüdüğü yeri ön plana çıkarmak şehir milliyetciliği gibi saçma bir fikrin ürünüdür.Bunu da orada büyüdü orada yetişti diyerek meşru göstermek saçmalıktır.Hani sanki o şehirde doğup büyüyen her insan alim oluyor.Okul,lise,üniversite değil ki bu yetiştirdiği kişilerin önüne geçip pazarlanmaya çalışılmasını alkışlayalım.İnsanının büyük çoğunluğunun 70'lerden bu yana terör örgütüne ve faliyetlerine destek versiği,dtp'nin kalesi konumunda olan bir yerde isterseniz ırkçı bir Türk olun bu o şehrin insanının genel görüşünü değiştirmediği gibi o şehrin insanını ne masum yapar nede bu gerçeği söyleni kötü.Bir de şu tip tartışmalarda diyarbakır terörist yetiştiri diyen adamı da sen salaksın hiç bir halt bilmiyorsun diyerek bir kenara itip üzerine faşist,ırkcı şoven sıfatlarını yıkmayı bırakın.Kimse salak değil.Yıllarca her eleştiriye bu sıfatları takmaktan gözünüzün önündekini göremeyin ondan sonra kalkın kardeşlik naraları atın.Ortada bir gerçek var ve herkes bu gerceği görüyor kimisi farklı şekilde ifade ediyor kimisi daha farklı.
Bir kürt çıkıp diyarbakırın adı geçtimi hemen terörist sıfatı yapıştırın ne olucak faşist Türkler ırkçı Türkler demekten hiç kaçınmıyor fakat birlik beraberlik söylemi oldumu ondan ateşlisi yoktur.Şimdi burada açıkca bir iki yüzlülük var.Sen kendini eleştirmiyon,kendi yanlışlarını hiç ortaya koymuyon.Varsa yoksa eleştiren faşisttir eleştiren ırkcıdır oluyor.Tabi daha kolayı bu bütün sornu karşındakine yık nede olsa arabesk ideoloji daha güzel değil mi ? Kendini eleştirmeyen adamın çıkıp bu konularda diyarbakırın adı geçtimi neden terörizm ile anılıyor konu neden amacından sapıyor deme hakkı yoktur.