Diyarbakırın Astronomiye Katkısı
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
ricin bunu yazdı:
-----------------------------koyun hepsinin götüne gitsin abicim...bu ülkede adam gibi yaşamak istiyorsanız kimse aşırıya kaçmadan istediğini yapacak...he ben devlet kurcam derse de şüşşşşş demesini biliriz...yani birbirinizi kırmayın varsa özel bi problem özelde halledin abilerim ablalarım :D
shockman hocamın banlanış sebebi ni ben tam olarak kavrayamadım neyse verilen karara saygı duymak lasım....
-----------------------------Bnlanış sebebini banlayan kişi daha iyi blir ama kendi fikrimi söyleyeyim. adam sözde benim üzerimden TSK'ya sövme, belli bir ırkı, daha doğrusu melez bir ırkı savunma, normal tartışma kurallarının dışında art niyetli hareket ettiğini düşünüyorum.
Diyarbakır benim için sadece bir şehir olmaktan öteye gidemez. O da ülkemin sınırlarında olduğu için..
-----------------------------ne bilim yaf hacım ne zamandır takip edemiyorum formu...shockman hocamın öle biri olduğunu sanmıyorum onu savunmak gibi bir derdimde yok aslında çünki bu hayatta savunduğum bazı degerlerin içi hep boş çıktı...neyse...yanlız tek canımı sıkan muhabbeti bi ara cin peri üzerine konuşurken Atatürk ile ilgili 1-2 şey sölemişti biraz ocanımı sıkmıştı...başkada bişi yok yani...demek ii tanıyamamışız bende bi açıklama bekliyorum.....
-----------------------------hurafeler şunlar bunlar :)
gidip gördünüzmü ?
konuştunuzmu ?
evet bende diyim d.bakır benim içinde sadece bir kara parçası ama bir toprağına bin canımı veririm.. ;)
milletin arkasından konuşmayın.. ayıp yazık yani.