Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
-
yogh lan..
bu daha güzel ebene.co.in
-
İyi ama şöle özllikler daha uygun değil mi?; 250mb alan+domain+3gb trafik=45 ytl,+forum açmak istyeyenlere web tasarım dersi:)
Bi arkadaşın arkadaşıyla irtibata geçtim bana öle özellikler verdi yakında açacam...
-
_Garez_ bunu yazdı:
-----------------------------İyi ama şöle özllikler daha uygun değil mi?; 250mb alan+domain+3gb trafik=45 ytl,+forum açmak istyeyenlere web tasarım dersi:)
Bi arkadaşın arkadaşıyla irtibata geçtim bana öle özellikler verdi yakında açacam...
-----------------------------
gel sana özel bende verecem aynı özelliklerde + web tasarım için dökümanın paşası var elimde :D görsel ve dökümansal olarak alayını verecem :) -
Düşünmem lazım:P
Tşkler kardeş bütün paramı bi yerlere harcamazsam alırım.
-
5 milyon verim
-
RemotE bunu yazdı:
www.wdbservers.com :) 4ever :D-----------------------------
ben onu bilmem host alıcagın adama ii dikkat edicen hele bazılarına REMOTE msl adamdan bir radyo aldım 1 hafta kullandım radyo kapandı sordum bakım var aksam 4 gibi biter dedi sonra internetden dedi 2 hafta bitti 3 ahfta olcauk nerdeyse radyo kapalı ne zman bisey yazsam cvp yok msn giriyor yazıyorum cvp yok geecen topic actım hemen geldi msn ben sana cvp vermiyormu fln fln dedi aksam 12 de acılcak söz olmazsa baska yerden acıcam dedi o gunden beri 6 gün oldu ve okadar msj a bi cvp bile gelmiyor
YANİ HOST ALIRKEN YOK O BURDAN O TANIDIK DEMİCEN İİCE BAKICAN ANLADIGIM BENİM . WEB hostda bende yapıcam kampanya ama 1 ay sonra fln
-
BuZuL bunu yazdı:
Ayrcıa template arşivimden isteyenlere templatede verebilirim sınırsız miktarda :) template script icon font banner vs. vs. desteğim herzamanki gibi var ve bundan sonrada olacak :)
hea ne ararsan var adamda :) ayaklı templateci akyim :) msnden yaz anında göndersin daha ne istiyorsunız :C -
Nurky bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Ayrcıa template arşivimden isteyenlere templatede verebilirim sınırsız miktarda :) template script icon font banner vs. vs. desteğim herzamanki gibi var ve bundan sonrada olacak :)
hea ne ararsan var adamda :) ayaklı templateci akyim :) msnden yaz anında göndersin daha ne istiyorsunız :C
eyv sömürün işte mezaramı götürecem tanıdıklara ve müşterilere desteğim sonsuzdur :)bu arada hostlar aylık değil yıllıktır !
-
ben parlak hostçu webmaster61 den alacam, parlak parlakın dostudur, yaşasın parlak hareketi! :P (ulan exca aq senin :D)
-
bundan bişi alınmaz editci buzul hahaha
kazıklar olm sizi geçirir size söliim