Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
helal olsun be buzul yürü beee kim tutar seni işte indirim budur :)Müridler yatın kalkın bana dua edin :)))
:) çok pis gaza gelirim ama lafımın arkasındayımdır her zaman.
Bu arada TBT den başka elemanlar geliyor ? ne lan bu ışığı gören geliyor tbt den gelenler nicklerini söyleyip alacaklar başka yerden gelen şahsiyetlere aynı kampanya yok bu kampanya sadece müridlere özel dışardan kimseyi göndermeyin.... -
BuZuL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
helal olsun be buzul yürü beee kim tutar seni işte indirim budur :)Müridler yatın kalkın bana dua edin :)))
:) çok pis gaza gelirim ama lafımın arkasındayımdır her zaman.
Bu arada TBT den başka elemanlar geliyor ? ne lan bu ışığı gören geliyor tbt den gelenler nicklerini söyleyip alacaklar başka yerden gelen şahsiyetlere aynı kampanya yok bu kampanya sadece müridlere özel dışardan kimseyi göndermeyin....
-----------------------------Yeni gelen arkadaşlar eğer ihtiyacınız varsa alın buzul yıllardır bu işi yapar kendisi sağlamdır (serverını bilmem :) )
-
Buzul o değil saolasın hala hosting veriyormussun bana :D
Ama domain bitmek üzere kapat istersen :))
-
senle bi gorusmemiz lazim bu aksama kadar mumkunse msn ekledim..
-
25 aylık mı yıllık mı
-
Amk şu yasa çıksada ekmek satar gibi host satanları temizleseler :)
Fatura kesmen seni kurtarmaz, duyumuma göre satış yaptığın sitenin üzerinden maliyeye kaydolman ve t.odası kaydı istiyorlarmış ve bu evraklarınla faaliyet belgesi alman gerekli bu belgeyide herkeze vermyecekler :) -
amk tostçular gibi hostçu kaynadı ortalık harbiden :)
yakında cadde boylarına fasthost çular açılır artık (:
-
musket : sana host beleş abi :D
mesut589 : hocam yıllık fiyatlar.
spy-cx5 : hacı valla yasanın çıkmasını senden çok ben istiyorum çünki etraf gerçekten hostçu kaynıyor :) Yasa çıkarsa ben gerekli belgelerimi zaten tamamlarım.
high nitro : aynen katılıyorum spy nin dediği gibi yasa çıksa güzel olacak... adam 2 reseller alıyor bölüyor bölüyor satıyor :D böle hostçumu olur a.q kaldıki biz 2 sene içinde Türkiyedeki 20 hosting firmasının arasına girmeyi planlıyoruz. -
hacı bidenede bana ayır kesin
-
cold-m4 bunu yazdı:
ben parlak hostçu webmaster61 den alacam, parlak parlakın dostudur, yaşasın parlak hareketi! :P (ulan exca aq senin :D)
muhaha :dkardeş sana niye parlak diolar ;D tüy yok mu :C