Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
ben parlak hostçu webmaster61 den alacam, parlak parlakın dostudur, yaşasın parlak hareketi! :P (ulan exca aq senin :D)
muhaha :dkardeş sana niye parlak diolar ;D tüy yok mu :C
parlak host :D parlaksoft :=) harbi lem webmastır kösemisin yoksa ?volkan : msn verdim hocam ekle irtibata geçeriz.
-
vee buzuldan bir atack daha evet sayın dinleyenler bu çok özel kampanyada 74740000000000000000 müşterimize yawuz u da yanında hediye veriyoruz çok fonksyonel bu müritten istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. ömrü billah garantilidir
bravo buzulcum
-
evet sölemiyim sölemiyim dedim de buzul beni acaip kazıkladı 5 arkadas ayrı ayrı host alcaktık 5 imizede geçirdi bunu unutmucaz buzul :P :D
-
+ buzula bende kefilimdir temiz çooocuktur iilikleri fazladır bana saolsun alın pişman olmassınız
-
qaMbLer bunu yazdı:
evet sölemiyim sölemiyim dedim de buzul beni acaip kazıkladı 5 arkadas ayrı ayrı host alcaktık 5 imizede geçirdi bunu unutmucaz buzul :P :D
ne zaman kazıkladım lan ben seni ? sen benden 1 host bile almadın ? -
şahin olm seni sewiyorum lan :D tabi iyi anlamda gay fln diye adımız çıkmasın aq
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------şahin olm seni sewiyorum lan :D tabi iyi anlamda gay fln diye adımız çıkmasın aq
sana yanlışlıkla arkamı falan dönmeyecem abi :)
boşver çıksın zaten editçiye çıkmış adımız :) bu arada sana host sattıkmı angel :S -
Çok şükür Benim müşterilerim Kaliteden anlayan insanlar :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Çok şükür Benim müşterilerim Kaliteden anlayan insanlar :))
-----------------------------Öyle Kalitesin'ki: Bir Siteye: 2000 Dolar çekiyorsun :D
Dabi, Dabi :) kaliteden bu ya :D Kazıklamak neyim vs. yok..
Adam kalite Doğru Diyo.. Gel Abü, Buraya Gel.. Kazık değil :D 2000 Ytl'ye Site yapıyoruz :D
-
1gb bw ne boka yarar dayı :D