Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
Domain Ve Hosting"De TBT Özel Kampanya ! (Buzul.) Gel Abi Gel Hosta Gel :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Çok şükür Benim müşterilerim Kaliteden anlayan insanlar :))
varmısın kalite yarışına ??? :) ping,makine özelliği,uptime,güvenlik vs. vs. varım dersen ben her zaman varım :D1 gb ne boka yarıyot demişsin.Valla her boka yarar sen kullanmasını bil yeterki.
-
KoZa bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Çok şükür Benim müşterilerim Kaliteden anlayan insanlar :))
-----------------------------Öyle Kalitesin'ki: Bir Siteye: 2000 Dolar çekiyorsun :D
Dabi, Dabi :) kaliteden bu ya :D Kazıklamak neyim vs. yok..
Adam kalite Doğru Diyo.. Gel Abü, Buraya Gel.. Kazık değil :D 2000 Ytl'ye Site yapıyoruz :D
-----------------------------orda 2,000 lik siteyi tutup hazır kurulumdan bahsetmiyorum siz isteyin biz yapalım diyorum tamamen kodlama hazır portallar değil tamamen şahsına özel site olacak Neyse Sen beni anlaman için baya zaman geçmesi lazım
Buzul seninle iyne laf ebseliğine girmeyecem sadece şunu söyleyeyim senin host satman banada yarıyo :))) anlayan anladı :))
-
onela 2000 ev mi satın alıoz :D 2000 ytl ben 20 tane site yaparım.
hacı satacan tabi illaki sat satmamandan ziyade satmanı isterim bundan emin olabilirsin.
dj_alper Çok şükür Benim müşterilerim Kaliteden anlayan insanlar :)) böyle demişsin bende sadece gel kapışalım özellikte dedim :D üstüme alındım bir an :)
-
beyler kampanyayı pazartesiye kadar uzattığımın bilinmesi için yazıyorum bu mesajı:
kampanyadan 8 kişi yararlandı birde tbt dışı geldi kampanyadan haberi olmuş onuda kıramadık onada verdik.yararlanmak isteyenlere son duyuru ayın 25 inde bitiyor kampanya eski fiyatlara geri döneceğiz bilgilerinize.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------beyler kampanyayı pazartesiye kadar uzattığımın bilinmesi için yazıyorum bu mesajı:
kampanyadan 8 kişi yararlandı birde tbt dışı geldi kampanyadan haberi olmuş onuda kıramadık onada verdik.yararlanmak isteyenlere son duyuru ayın 25 inde bitiyor kampanya eski fiyatlara geri döneceğiz bilgilerinize.
kaçırmayın derim param olsa alırım kaçırmam :) -
bugün son gün ilgililere duyurulur.
-
Eeee Zamanı Geriye Alamıyacagimiza Gre Sen Bizi İdare Edecen Abisi :)))
-
puzul reseller filan yokmu elinde