Dönemin En Çok Tutulan Mesleği Ne?
-
Türk'ün kanında var herkes pezevenk olmayı planıyor...
-
bak arkadasım ciddi düşünuyorsan torna teviye çünkü bir cnc torna proğramcılıgı bilen birkişi 1 milyara kadar maaş alabiliyor ve kendin bir dükkan açarsan %200 kazanırsın
-
para satacaksın karı satacaksın su satacaksın :) gerci ben optikcilikden memnunum saglık sektöründen vazgecmeyeceksin!
-
yil 2007! ne tornasi ne tesvihi zukerim ben oyle zevki, ite kalka isleyecek demiri yiyeyim ;) bir demir olsun hem parlak olsun olmaz mi?
-
ben sigortacılık diyorum. yeni yasalarla epeyce güçlendi.trafik sigortası yaptırmayan cezaya biniyor.sigorta yaptırmayana ruhsat filan verilmiyor.Kaskoyuda millet yenice tanımaya bailadı en başarılı ülke bu konuda biziz.avrupada 600 euronun üstü hasarlar ödeniyor.bizde ise ne olursa olsun ödeniyor.
-
Amele and Kaldırm Müh.
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
bak arkadasım ciddi düşünuyorsan torna teviye çünkü bir cnc torna proğramcılıgı bilen birkişi 1 milyara kadar maaş alabiliyor ve kendin bir dükkan açarsan %200 kazanırsın
-----------------------------ipini koparan tornacı oldu cenece :))) ci oldu piyasanın anası sikildi.eskidenmiş o bundan 10 sene evvelmiş.
millet para idare etmeyi bilmez tornacı dükkanı açar.
-
walla gumruk mudavimliği okuyacaksın... paso rusvet yiyeceksin.... deli para kazanır kısa zamanda zengin olursun :D
-
kesinlikle ve kesinlikle borsacı olun olursanz piyasayı iyi takip edip biraz da şans yanınızda olursa pezevenklikten daha çok para kaznırsınz :)
-
IRF bunu yazdı:
walla gumruk mudavimliği okuyacaksın... paso rusvet yiyeceksin.... deli para kazanır kısa zamanda zengin olursun :D
helal para olsun =) ona bakarsan hırsızlık falan kötü işler çok
Toplam Hit: 22372 Toplam Mesaj: 83