Dönemin En Çok Tutulan Mesleği Ne?
-
bu devirde en fazla parayı lojistik ten kazanırsın vede risk analizinden. bunların yanında tıp hicbirzaman degerini yitirmeyen bir meslektir.
-
Okan bayulgenin bir sözü vard "Türkiyede insanlar birbirini hangi meslek için öldürüyorsa en iyi meslektir"
diye bu fikrin bir kısmı doğru.Otopark için öldürüyorlarmış.Eh burdan da yola çıkarsak otopark ın olcak :) en sağlam meslek.
Benim görüşümce en iyi meslek fabrikator oğlu olmak.Baya parası olcak yoksa ne yaparsan yap uğraşmak zorundasın.
Mafya ölüm korkusuyla gezer bi ton iş var can şeysi var,
doktor bir ton hastayı muayene eder-dırdırını çeker,
öğretmen serseri- öğretmen döven tehditkar laftan anlamayan çocuklarla uğraşır.
vs.. vs..
her meslekte birilerinin boklarını temizlersin.Babanın parasıyla yaşarsan senden rahatı olmaz.billnin oğlu olsun bütün miras sana kalsa ohh.En rahatı budur.
-
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
HER TÜRK HEYKIR DOĞAR!
-----------------------------
Rene flood yapma :P -
hoca bide aklıma şu sana iş buldum geyikleri geldi "büfede yedigün vermek" "bidon inidirip bidon kaldırmak" sora bide ".....borusana girmiş" gibi skimkürek espriler, bunnar nerden aklıma geldi benim şindi hay amq
-
Küçük gelişmemiş illerde web tasarım hosting işinde çok iyi para var diim size :)
Çok iyi dilini kullanabilen piç bir pazarlamacınız olsun gerisi önemli deil :D
-
şimdi fayançısını ne bileyim parkecisini beğenmez gibi (yada en azından ben osuruktan nem kaptım öyle sandım) mesajlar gördüm bir iki tane.
Mesleğim inşaatlarla içli dışlı olmamı gerektiriyor. Yeri geliyor emin olun amele gibi çalışıyorum. Yeri geliyor paşa gibi geziyorum elde hesap kitap para toplamaya.
Neyse konu o değil.
Bu fayansçılığın işçilik fiyatı en kötüsünden m2 de 5-6 liradan başlar. Bir dairede ortalama 60m2 den 100-150m2 kadar fayans işi olurki taş çat diye çatlasın bir dairenin işi 3-5 gün arasında biter. varın bu işçiliğin miktarını siz hesaplayın.
100m2 daire diyelim. alt limit 5 lira işçilik olsun. 3 günde bitse 500 lira para eder.
gelelim laminat parke yapanlara.
Bu adamlar sadece işçilik için en az 2 lira para alırlar metrede. 140 m2 gibi ortalama bir dairede 70-75 m2 ahşap zemin bulunur. bir daireden ortalama 5 saatte çıkarlar. günde 2 daire yapabilirler. Sıkıştırırlarsa 3 daire bile atarlar.
günde 2 daire yapsalar. 70m2 ortalama alan döşeseler 280 lira günlük para kazanırlar.
Ben kendimden örnek vereyim.
Benimde ustalığını yaptığım bazı işler vardır. Mesela kağıtçılık. Bazen günlük 250-300 liraya gelir bazende 10-15 liraya.
ama en geçerlisi müteahhitliktir gerisi yalan..
-
Benım Icın En ıyı meslek İnternet cafe 'dir . mesela benım gıbı Oturdugum Yerde para kazanıyorum. Ama İşin Ucunda iyi Para war : )
-
savcı neim olcan ak protokol desen protokol. falam.
-
KarakartaL bunu yazdı:
Benım Icın En ıyı meslek İnternet cafe 'dir . mesela benım gıbı Oturdugum Yerde para kazanıyorum. Ama İşin Ucunda iyi Para war : )
yavaş yavaş oda ölüyo herkes eve bilgisayar ve adsl alıyor mesela tanıdığım arkadaşlardan hepisnde nerdeyse pc var.