Dönemin En Çok Tutulan Mesleği Ne?
-
bilgisayar yazılımı
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar yazılımı
-----------------------------
herkes ona çalışıyo be kardeşim oda biraz kasıyo insanı -
Başlarda da değinmişler, en çok tutan tanımına uyar mı bilmem ama en eski mesleğin orospuluk olduğunu okumuştum bi yerde :D
-
nerde okumuştun acaba şuan da öle zaten oldwolf
-
Genelevde bir odan olacak 10tane kari olacak icinde ,darphane gibi isler serefsizim...
-
Günde en az 300 en fazla 1000 ytl civari kazanabilirsin komisyonculuk ile..Komisyonculugun ne oldugunu sorma..Dusun biraz..Genis dusun,bulabilirsin..
-
hahhahaha :) bence zaman geçirebilecek yada sevdigim işi yapacaksın işte ama en çok para dersen ama sen tutulan meslek semişsin :Dd:Dd: tutulan anladın sen onu .:D:D:
-
wala bana göre istatislik üzerine olan meslekler.ne kadar mal olursan ol bi holding e istatislik okudum die gir.Anında müdür oluyon.10 yıl çalış milletin gözüne gir ceo olmassan gel yüzümüe tükür maaş en az 2000 ytl ile bşalarsın.oda oturdun eyrden gezdiğin yerden + prim + harvcıra +araç + + + + + igder le o bu şu bu yardım tatil
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------iktisat ve dalları ...
--------------------
Edit pc_worm: Herşeyi google arat demeyin, millet tahribata konu açmaya korkar oldu, adam sadece fikrimizi sormuş.
-----------------------------pc_worm helal olsunn sana katılıyorum
bence Mekatronik nede olsa ben bu işin içindeim :) lan pezo senide öyle yapcaz abinin yolundan gel amk
-
nonviolen bunu yazdı:
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------iktisat ve dalları ...
--------------------
Edit pc_worm: Herşeyi google arat demeyin, millet tahribata konu açmaya korkar oldu, adam sadece fikrimizi sormuş.
-----------------------------pc_worm helal olsunn sana katılıyorum
bence Mekatronik nede olsa ben bu işin içindeim :) lan pezo senide öyle yapcaz abinin yolundan gel amk
tmm abi