Dönemin En Çok Tutulan Mesleği Ne?
-
Hoja Eğitim Şart..
Kafan Almıyorsada.. Küçüklükten.. TamiRci Cıraqı.) BeLki Bir İş Kaparsın... -
Ne olursan ol mesleğinin en iyisi ol.Bir işi beceremedikten sonra hangi meslekten olursan ol ezilmeye mahkumsun.
-
uyuşturucu, kaçak sigara, kaçak içki ve hırsızlık hırsızlıgın her türlüsü cok tutuluyo
birde vuku bulan bazı meslekler var;
1. Fl studio, Virtual Dj gibi program kurar Dj oldum Rapci oldum der (daha sonra bu arkadasların nicklerinin başına MC Dj gibi terimleri ekledigide görülür)
2. bateri seti olmadan eline baget gecer baterist oldum der Rock grubu falanda kurmaya kalkanlar olur
3. hazir portal kurar ben vepmastırımder heykırlıktan bahsetmiyorum bile ^^
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja Eğitim Şart..
Kafan Almıyorsada.. Küçüklükten.. TamiRci Cıraqı.) BeLki Bir İş Kaparsın...
o işlerde artık durdu eskiden çok iş vardı ama yeni yani sıfır arabalar çıktı o işlerde olmeye başladı.teknik servisler açmak lazım mesela mercedes in teknik servisini açsan maniac olur. -
her zaman olduğu gibi amelelik en fazla yapılan iş :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Aslında getirecen 4-5 tane rusu, pezevenklik yapacan ama tehlikeli meslek..
Hatunları kacırırlar, başına iş alırsın, biri aşık olur, silahtı şuydu buydu...
Gencleriminiz %90'ı zaten meslek olarak Polat Alemdarlığı seçtiler, özellikle ankarada ulustaki meslek liselerinde fln, torna-tesviye, bilgi-işlem, muhasebe gibi polat-alemdar bölümü açılmış gördüğüm kadarı ile..
Onun haricinde, internetten en gözde meslek, 5 gb lık 10 gb bandwithli reseller alıp, arkadaşa 50 mb 50 mb satmak geliyor...
Her evindeki odasına ampul takanda, ben bilgisayarcıyım diye ortaya cıkıyor...
Doktorluk güzel iş, ama oku oku bitmiyor arkadaş...
Bilgisayar mühendisi olup, yurt dışı pasaportu alırsam, gidip orada fayans-kalebodur-parke-laminant ustalığı yapacam... Accayip para var...
-----------------------------abi sen ulus/ismetpaşayı bilirsin dimi??
biliyosan gel bigün bizim kulüpte içekk
-
renegadealien demiş ki ;
Bilgisayar mühendisi olup, yurt dışı pasaportu alırsam, gidip orada fayans-kalebodur-parke-laminant ustalığı yapacam... Accayip para var...
kasaplık yaptın ,durak kestın, donanım tesısat herbıseyı kurdun, halıda silkeliyon :D uçak yapıyon ,paraşütcüsün :I
yaratıcı fıkırlerın ustası ( sineksavar ) uykunda bıle kod yapıyosun
kurusıkı meselesını acmak bıle ıstemıyorum anarşik
daha oncekı civciv meselen ( tıcaret de ilk akıllı gırısımlerınden bırı )
bı parke ,lamınant kalmıstı... :D
bırak gıt sımdı onları yap
git git bırak git
herseyı bırak git kalebodurunu döşe
-
ya topçu ya popçu ol..
-
hackermemo bunu yazdı:
ya topçu ya popçu ol..
yok yok herkez laminant ustası olsun bende ole olim sende olhepımız parkeci olalım
-
Her türlü illegal işte para var.
Kaçakçılık, Poşetçilik , Pezevenklik ...