Dönemin En Çok Tutulan Mesleği Ne?
-
Bence veterinerlik çünkü insanlar artık çocuk yerine eve hayvan alıyor dolayısıyla hayvanlarda rahatsızlık olduğunda veterinere gidiyorlar neredeyse her evde bir hayvan var.
-
Ekonometrist ol, müşavirlik sınavlarınada girersin, eğer başarırsan yok hazinesiydi, yok Merkez Bankasıydı atarsın bi yere kapağı bürokrat olarak, devlet güvenceli mis gibi meslek, 20 sene sonra özel sektöre geçersin, maaşına paha biçilemez.
Edit: He baştan söyliim Marmara'da okuma Ekonometriyi bitmez o okul :)
-
Bence Bayan Kuaförü
-
en karlı iş balonculuk.. HABAŞ die firma var aradım geçen gün helyum dolumu 10 lt 50 ytl miş ( yaklaşık 150 balon )(en başta bi tüp almak gerekiyor o kazık ama depozitolu olduu için problem yok )
hesap işine gelince bi uçan balon ne kadar bilmoym ama 3 ytl den satsak :D 10 lt ile 150 balon dedi adam bana ama ben kayserili olduğum için %40 hava %60 helyum basarım o yaklaşık 250-300 balon olur 300 balon 3ytl den 900 ytl
300 tane balonun kendisi 20 ytl
10 lt helyum 50 ytl
900 - ( 50+20) =830 ytl kar :D ayda 1000 balon satsak ohhho boş ver üni. felan :Pbebelere balon
balooncuuu balon ... -
hackermemo bunu yazdı:
-----------------------------
ya topçu ya popçu ol..
1980'lilerden kalma be kardeşim=) -
Kopegim kanli ishal ,veteriner isi zor dedi,yani olebilir :S ...eger kopegi kaybedersem ,bende tekrar oss ye girip Veterinerlik okumassam benim adim compi degil...veterinerliktede iyi para var...asi vuruyorsun 30ytl aliyorsun,en ufak ilac 40-50ytl gerci parasinda degilim isin ama gune 30tane kopek gelse paranin gozune vurur:)
rene teyzemin kocasinin kardesi(bunun kisa bir adi var ama bilmiyorum) :)) yurt disinda fayans,karo isi yapiyor ,adanin en kral semtinde villada otruyor ,adamin yazligi var + yaylada evi var,arabalar filo gibi neyim...keramet fayanstami neyde bilmem ama harbiden yurt disinda cok kral para kazaniyor fayansci takimi...
-
Analitik bunu yazdı:
Bence veterinerlik çünkü insanlar artık çocuk yerine eve hayvan alıyor dolayısıyla hayvanlarda rahatsızlık olduğunda veterinere gidiyorlar neredeyse her evde bir hayvan var.
-----------------------------canıma sonuna kadar katılıyorum dimi canım :)
-
İyi bir iş :D
-
jandark06 bunu yazdı:
Bence Bayan Kuaförü
bayan kuaförüde güzel meslek para var gelin bi geliyo 400 milyon para aldılar bizim akrabadan odur budur derken -
İstanbul un varo$ semtlerinde daha doorus doalgaz ın gelmediği yerler veya hafif sanayiye yakın ama ev falan olan bi yerde aygaz bayii açmak tüp diil ama AYGAZ markalı bi bayii :D çünki herkes aygaz markası takılıo bizim bi mü$teri var aq 50 metrekare dükkanı var 6 tane arabası var işcisi var manyak satı$ yapıo artı Bir günde bütün masraflarını düştükten sonraki eline geçen para iLe aldığı kamyonetin 2 aylık taksidini ödiyecek kadar kar edio :D dü$ünün. 10milyarmı ne teminat amkıosun Aygaz a öyle açıosun bayyi :)