Dükkana Gelen Dilenciler Ve Vicdan Meselesi
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Öncelikle Hz. Hızır diye bi olay yok. İkincisi verme. Üçüncüsü dilenci sokturmayın.
Senin ben din bilgine hayranım ya.
Fevkâladenin dibinde. -
Tamam şimdi bu kafada adamların nasıl olduğunu daha iyi anladım
http://www.youtube.com/watch?v=aCfugL1kops
özet geçeyim: TVdeki sohbette uzmanımız (!) hz. hızırı anlatıyor önce sümerlerde bilmemne tanrısına tapan kabilelerde hıdrellezden ve hz hızırdan başlıyor, sunucu hemen oraları atlayın kef suresine gelin diyor =)
Sonra bu bilim adamı(!) konyanın bir köyünde kahveye bir adam kaynaklı bulguları anlatıyor, Hz Hıdırın güneşi 1 gün havada durdurduğunu anlatıyor, bunun gibi safsataları anlatınca bilimsel kısma geliyor, diyor ki eskiden bunları anlayamıyorduk fakat einsteinin zaman yolculuğu teorisine kuranda değinildiğini şimdi anlıyoruz, hz hıdır zamanda yolculuk yapıyor fln
saçımı başımı yolacam haber türk kanalındaki muhabbete bakınız
-
HolyOne bunu yazdı
Tamam şimdi bu kafada adamların nasıl olduğunu daha iyi anladım
http://www.youtube.com/watch?v=aCfugL1kops
özet geçeyim: TVdeki sohbette uzmanımız (!) hz. hızırı anlatıyor önce sümerlerde bilmemne tanrısına tapan kabilelerde hıdrellezden ve hz hızırdan başlıyor, sunucu hemen oraları atlayın kef suresine gelin diyor =)
Sonra bu bilim adamı(!) konyanın bir köyünde kahveye bir adam kaynaklı bulguları anlatıyor, Hz Hıdırın güneşi 1 gün havada durdurduğunu anlatıyor, bunun gibi safsataları anlatınca bilimsel kısma geliyor, diyor ki eskiden bunları anlayamıyorduk fakat einsteinin zaman yolculuğu teorisine kuranda değinildiğini şimdi anlıyoruz, hz hıdır zamanda yolculuk yapıyor fln
saçımı başımı yolacam haber türk kanalındaki muhabbete bakınız
bu düşüncelere inanan ve bunun gibiler üzerinden prim yapan bir başbakan ile yaşamaya çalışıyoruz işte.
-
üstad sen o dilencilere para verdiğin sürece geleceklerdir. onlar ekip olarak geliyor. bi dükkan para verince ara ara hepsi yokluyor. ama her gelene siktir çekersen bi kaç seferden sonra gelmez olurlar.