folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.



Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek

    evet müridler, ben de dahil olmak üzere buranın bazı müridleri eski hack platformlarında görev almıs, yönetimde rol almıs kisiler. bazen pmler alıyorum, "nerede / nasıl ögrendin ?" "hangi sitede görevliydin / görevlisin ?" gibilerinden. kısaca buna deginmek istiyorum.

    bundan 6-7 sene öncesi, hack gruplarının mahalle ceteleri gibi birbirlerini hackleme sevdasıyla yanıp tutustugu zamanlardı. (hikaye baslangıcı gibi oldu.)

    bu gruplar genel olarak birbirlerini tanıyan veya sonradan kopan insanların olusturdugu platformlardı. ilk basta bende de bi cw hayranlıgı vardı acıkcası =] ama ilk olarak nerede görev aldın diye sorarsanız; Kara Alev Team diyebilirim. GeceSosyetesi nickli bi sahıs admindi, hatta siteye az önce baktım da halen ayaktalar, helal olsun valla. 6 sene olmus. bu grupta hicbir zaman unutmayacagım bir insanla tanıstım, ismini vermeyeyim ama nicki By_Cecen.

    turk-h.org sıralamasında 10. su an. saglam kasıyordu bu islerde. neyse. burada biraz kendimi gelistirince TurkHackTeam'e gectim. o zamanlar THT'nin parladıgı zamanlardı. CyberDefacer vardı admin olarak, yönetimden Syntax & CyberGhost'u hatırlıyorum, bir de Nazi vardı galiba nickinden emin degilim. hangi operasyondu hatırlamıyorum ama Vatan gazetesiydi sanırım, bi sayfasında kücük bir bölümde haberimizi vermislerdi. kısa süre sonra site kapandı, sorunlar oldu vs vs oradan da ayrıldık.

    temel olarak benim baslangıcım bu sekildeydi. bir süre sanaldarbe'de takıldım. simdi yazarken onun sitesine de baktım onda da yapım asamasında diyor ^^ 7 sene olmus, onlara da helal olsun.. sanaldarbe'yi eskiler bilir, onlar daha cok web deface degil de, kontor algoritması üreten programlar, ddos programları (depremdi sanırım bi programın adı) ile felan ilgileniyorlardı. sitenin kurucusu ReBooT'du. sonradan mı admin oldu bilmiyorum ama Latent geldi ReBooT hacki bıraktıktan sonra ve sitenin agzına sıcmıstı sanırım. bi de Reptile vardı, o da bilgiliydi yanılmıyorsam..


    simdi gelelim altın soruya, bana göre en iyi hack grupları hangileriydi ?


    hep demisimdir Türkiye bu zamana kadar en iyi defacerların toplandıgı 3 olusum gördü. bunların arasında ayt & cw & 1923turk yok. eskileri cok iyi bilirim.

    NetDevilz & BiyoSecurity & TurkProtest.

    bir de TitHack'i sayabiliriz belki, o da redLine & darkcode'un hatrına.


    ilk olarak gelelim herkesin bir ara hayranlıkla baktıgı ve saygı duydugu NetDevilz'a. neler yaptılar ? aslında buna "neler yapmadılar ki ?" desek daha dogru olur.

    ICANN & Vodafone & Interpol & RedTube & XSSED & SavSak & xHamster & SourceForge & HackHell & 1923Turk & cw'nin yöneticilerine ait siteler.. benim su an aklıma gelenler bunlar. alanında marka olmus siteleri hacklemeyi basardılar.

    yönetim her zaman aynıydı, hic degismedi :

    ZeberuS & GeCeCi & MiLaNo & KinSize & Madtoxic & The_Bekir & SerSak & h4ckinger

    ben bu adamlara saygı duyar, onları ayakta alkıslarım. "deface nasıl olur ?" sorusuna "iste böyle olur !" cevabını hakkıyla verdiler.. onlar hakkında yazılacak cok sey var aslında..


    BiyoSecurity'e gecelim. bu arada Biyo'yla tanısmam da söyle oldu, Cyber-Terror adlı bir siteyi acmıstı ReBooT, onun yönetimi altında orada takılmaya basladım, kısa bir süre sonra exploit yoluyla hacklendik. o index halen gözümün önünde. VoLqaN hacklemisti hatta. ^^

    Biyo'yu söyle tanımlayabiliriz, kisi sayısı olarak NetDevilz'dan cok daha fazla ama yapılan islerin büyüklügü onlardan daha az. Deface kasma acısından bakarsak bunu yapacak cok adam vardı Biyo'nun yönetiminde. önde gelen isimler söyleydi :

    SaboTaqe & Crackers_Child & ErNe & Liz0ziM & CodeXpLoder'tq & VoLqaN & SaO & TR_ip & RMx & Fr@biyy & DesquneR & hypn0sis & HacKeR_ONuR & Toto

    kurucu Liz0'ydu. ErNe'yi eskiler iyi bilir, ayt'yi hacklemisti :) TR_ip & DesquneR halen Tahribat'talar. VoLqaN cw'ye transfer olmustu en son sonra ne oldu bilmiyorum. bu alemde örnek aldıgım ve nickime can veren insan da Crackers_Child olmustur. neden bilmiyorum ama bi karisması vardı benim gözümde. söyle bir anım var, W1L3D4 diye bi eleman vardı Biyo'dan atılmıstı sanırım. bi konu acıldı, herkes orada tasak gecerken bu arkadas laf etti birisine, 15-20 dakika sonra aynı konuda Crackers_Child mesaj attı, adamın kisisel blogunnu hackleyip salatalık resmi koymustu. o gün demistim örnek almam gereken insan bu diye :D

    SaboTaqe'la da ahmetcakar.com'a imza bırakmıstık su sevilla macı öncesi yaptıgı yorumlardan ötürü. caps :

    http://www.sondakika.com/haber-resimleri/687/ahmet-cakar-in-internet-sitesi-fenerbahceli_o.jpg


    TurkProtest'i de sizleri daha fazla baymadan kısaca söyle tanımlayayım : sayıca cok cok fazla ve sadece deface kasmak icin olusmus grup. yönetimdeki isimleri suradan göstereyim :

    http://www.zone-h.com/mirror/id/7244887


    he sonuc olarak ne oldu ? NetDevilz'in yöneticilerinden birisinin kisiselini redLine hackledi, Biyo'yu MaSKe diye malın birisi hackledi, (maske'nin sitesini de NetDevilz hacklemisti sonradan.) Turk Protest yönetimdeki bi kavga sonucu iceriden hacklendi vs vs.

    genel olarak bu sekildeydi. cok sükür egolarımı tatmin ettim, marka olmus yerlerin hacklenmesinde imzalarım oldu, mahkemelik oldum vs.. hani bazen diyorlar ya neden Tahribat suraya cevabını vermiyor / burayı hacklemiyor diye. iste bundan 5-6 sene öncesiyle karıstırıyorsunuz siz bugünü, o gün isteyen istedigi yeri hackliyordu. Satanistİmam diye bi eleman vardı mesela bakanlık sitelerine dadanan, yakalanamamıstı hatırladıgım kadarıyla veya yakalamak icin ugrasmamıslardı.. artık eskisi gibi grup da kalmadı, ortam da. güzel günlerdi yine de, millet birbirine ahkam keser, hacklenen ekip utancından yerin dibine girerdi (:

    daha acıklayacagım coook sey vardı ama kısa tutmaya calıstım elimden geldigince, isteyen okur istemeyen okumaz, saglık olsun. amacım eskiler hakkında bilgi vermekti...


    edit : bu konularla ilgili merak ettiginiz bir sey varsa sorabilirsiniz, özel isimleri & konuları sormadıgınız sürece acıklarım.

    edit 2 : TurkGuvenligi'ni atlamısım, özür. gerci o da SaboTaqe yönetimindeydi, Cr@zy_King & Agd_Scorp felan vardı, onlar da iyi isler cıkardılar, unutmusum bir an.


    %40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    güzel yazmışsın emeğine sağlık, eskiden iyiydi gruplar birbirleriyle kapışırlardı, ama artık dediğin gibi artık eliyle koymuş gibi buluyolar tabi isterlerse, bu yüzden duruldu ortalık, yoksa eminim hala da kralını yapacak adamlar vardır, gerek burda gerek diğer gruplarda.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    Anılarını paylaşmışsın bence.Beni o atmosfere sokmadı hiç.// O dönemleri yaşamadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Bir an eski günler tıpkı bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti, gitti..

    Sadece şunu diyebilirim

    - Ne günlerdi be..


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Kasım/2008
    Erkek

    Güzel yazmışsın hakkaten benimde aklıma eno7 geldi bunları okuyunca sonra cyber protest vardı kendileri site açıp hacklerlerdi filan vay anasını yaşlanmışız

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2008
    Erkek

    geçmişi hatırlamak =)

    starhack dönemi aklıma geldi,

    wht falan

    eskiden iyidi be


    İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    2-3 sene daha önce doğsaymışım ve büyük şehirlerden birinde yaşasaymışım saydığın gruplardan büyük ihtimalle haberim olurdu, belki de içlerinde olurdum.. Nostalji oldu hakkaten. Sağol.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2008
    Erkek

    "Bir de TiTHacK'i sayabiliriz belki" demek çok yanlış bence.Şu zamana kadar kendini ispatlamış en büyük gruptu..

    excellance,redLine,SacRedSeer,Darkcode,Liarhack,pentium

    Ahh ahh gözlerim sulandı hafiften, Koca bi çınar yıkıldıııı gitti...

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2009
    Erkek

    C-M-D bunu yazdı:
    -----------------------------

    "Bir de TiTHacK'i sayabiliriz belki" demek çok yanlış bence.Şu zamana kadar kendini ispatlamış en büyük gruptu..

    excellance,redLine,SacRedSeer,Darkcode,Liarhack,pentium

    Ahh ahh gözlerim sulandı hafiften, Koca bi çınar yıkıldıııı gitti...


    -----------------------------

     

    grup yöneticilerinden bir elaman, .sitemynet tarzı bi sitemi düzenliycem diye benden şifremi istemişti,vermiştim.bende o sıralar tithackte takılıyodum.

    2 saniye sonra index basmıştı.indexte kocaman bi yrrak vardı.arkamdada annem varmış,siteye girince yrrak çıkınca baya bi azar işitmiştim.

     

    o gün gözümden düştüler :))

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2008
    Erkek

    @DeaD_BY

    Fena bi duruma düşmüşsün aga:D

    Site iyi ses getiriyor diye üzerinden prim yapan çok olmuştu..bkz.Ben TiT'te mod'um,redLine benim akrabam vs vs gibisinden:D

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mayıs/2007
    Erkek

    hojam babayi unutun ya... tahrip.com --> Stormy vardi... realhackers.org  Desertsun vardi... asil bunlar siteydi gerisi palavra hikaye... nerde bizim turan can nerde o günler... gerisi yalandi ya... bu arada benimde sitem vardida yazmiyim simdi :D

Toplam Hit: 23626 Toplam Mesaj: 105