folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.

Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Gözlerim yaşardı a**ına koim...

Eskiden Tommy Mccayne ben ve chenator bi arkadaş daha vardı şimdi düşmanız :)

Baya bi hack sitesi hacklemiştik.

RealHAckers, Hothackers, CW, cyber-port vsvs :)

RedLine hacıyı da unutmamak lazım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

asıl ustalar geldi ^^ ben rht & jawnax & hothackers'ı felan hic karıstırmadım mevzuuya. rht desertsun'ın mıydı ? eger öyleyse tanıyorum sanırım. hothackers'da neo vardı. cw ile düsmandı onlarda. chenator cw'yi hackledi ama pisman oldu, yalama olmustu en son jawnax.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    SPY-CX5 bunu yazdı:

asıl ustalar geldi ^^ ben rht & jawnax & hothackers'ı felan hic karıstırmadım mevzuuya. rht desertsun'ın mıydı ? eger öyleyse tanıyorum sanırım. hothackers'da neo vardı. cw ile düsmandı onlarda. chenator cw'yi hackledi ama pisman oldu, yalama olmustu en son jawnax.

Ben ona yüz defa dedim kıçıkırık scriptle hack yapma diye dinlemedi ki :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kaçırdım ben o günleri yahu. ben ilk RSFye üye oldum. sonra bi ara acemilikle hackermerkezi.com vardı orda takıldıydım. o zamanlar fakele yapıyodum hep. hatta okuldaki bütün pclere fake msn mail falan sokmuştum. sobra müdür çağırdıydı beni kaldır şu proları diye. ee artislik yapacaz ya kızlara herkesin maili msni var diye :)) TBT ile tanışmam ise ev yapımı bomba konusuna rastgelmemdi:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:

redLine'nin r'sini büyük yaptın ya neyse onu sonra tartışırız :)

Eskiden güzeldi yahu, TommyMccayne'nin nickini seviyordum. Chenator'a ise attığım indexteki resimden dolayı ayıp ettiğimi düşünüyorum :)

Bu arada geçen gün bu muhabbeti bizde Darkcode ile yapıyoduk.

Milletin davsla kendini avuttuğu dönemleri filan, elemanın teki index atar kendi sitesinde yayınlardı başka bi eleman da gelir onun index attığı yere kendi sitesinin adıyla index atar daha sonra index üzerinden birbiriyle küfürleşirlerdi :)

Güzel eğlenceli günlerdi en azından hepimizin kişisel gelişimine olumlu yönde katkı sağladığını düşünüyorum, şu anda onun sayesinde aramızda kazanç sağlamayan yoktur.

Ha niye hackledik hack sitelerini inan hatırlamıyorum, şu anda TiTin yedekleri açıp baksam veya dvd den arşivi döksem baksam kesin haketmiş ibineler derim ama şu anda sadece eğlenmişiz diyebiliyorum :)

fak yu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:

En güzel günler o günlerdi. Hatta sizin Kanal 24'e bi röportajınızı hatırlıyorum. Kürt sitelerini hacklediler falan diye .

Az daha geri gidersek, HackerBoyZ , CigiCigi ve Cehennem'i de unutmamak lazım tabi.

Vai a.g ne günlerdi ya.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

97'de falan sanırım HiddenSabotage. Dac sahibiydi. CWDoktoray oralarda takılıyordu sonradan bunu banlamışlar. :D Hırsından gidip CW'yi açmış. Hothackers'dan darbeyi yedi. Daha sonra ise NetDevilz grubundan. 98de CWnin ilk adı AltınHack TEAM'dı. 2000'li yılda ise IllegalPort olarak devam ettiler 2001 de ise Cyber-Warrior adını aldılar.

Spygrup varmış bi zamanlar adlarını CC ile duyumuşlar :) Cyber-Protest vardı tam bir lamer grubu :D Lanet olsun içlerindeydim. :D Cyber-Protestte takılıyordum o sıralar index yedi. Bıraktım hemen orayı :D

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

rene hocamın dediklerine jatılıyorum. birkaç site hacklemekle, exploitle filan olmaz. cidden bi banka hacklemek hesap boşaltmak dünyaca ünlü sitelere sızmak vs...

56k zamanları hatırlıyorum. bizim burda bi abim vardı. bu diğer ülkelerle hack peşindeydi. çernobilde filan pc modem açmıyodu... neyse (:

tabi bu işler bu yasa çıkana kadardı. ben doya doya son demlerini yaşadım. göreceğimi gördüm öğreneceiğimi öğrendim yapacağımı yaptım.

belli bi yaşa gelincede bunların boş işler olduğunu farkettim ve iş hayatına farklı bi yoldan atıldım.

ama her zaman içimde bi kıpırtı olacaktır. ne zaman emekli olursam veya öyle rahat bi hayata ulaşırsam bu işlere devam edeceğim...

edit:

nete ilk girdiğimde bırak hack sitelerini türkçe site bulamıyorduk. cigicigi,cehennem.com ve .org   -- cehennem.org ta fazla hack işleri yoktu. ilk açıldığında vardı.

rawkmetal ve bi nick daha vardı onların icraatlarını bilirim.

wardom.org ve birazda cw. spymastersnake nin yeri ayrı tabi...

off yeter bu kadar nostalji gece gece. duygulandım aq

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    cok isim vermeden biraz ucundan anlaticam. oncelikle cok buyuk ozlemle aniyorum o gunleri, arkadasliklar isler vsvs.. baskaydi.simdi sallayin. biz 9 kisiydik. bi cc ci grup vardi sene 2002-2003.onlarin pesine dusmustuk.bi .com uzantili maillerini ele gecirdik. gunde 4000 kusur cc bilgileri geliyordu.dusunun.Sonra irc de felaket isler yaptik.biz web ile ilgili de cok sey yaptik ama ismimiz gecmezdi.cok gruba arkadan destek olduk. gecenlerde birisinden mail aldim bu cc grubu inanilmaz guclenmis ve 2 yil once seyhin bi konuda wifi hack cc hack konusunda yaptigi yorumdaki gibi davraniyorlarmis.Cogu arkadasimdan haber alamiyorum.yurtdisina kacirilan arkadaslarim bile var.haber yok.yabanci arkadaslar coktu.ama isten pay isterlerdi ipneler. ama su soruyu hala tam net olarak ogrenebilmis degilim.o zamanlar biraz musait degildim iyi hatirliyorum. Spymastersnake in anasayfasina hacked DAC diye yazip sistemi hackleyen kimdi. gercekten spymasterin admini mi kendi sistemine basti.Tesekkurler ustadlar. :( su anki kadehimi eskilere kaldiriyorum.

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    murathan bunu yazdı:
    cok isim vermeden biraz ucundan anlaticam. oncelikle cok buyuk ozlemle aniyorum o gunleri, arkadasliklar isler vsvs.. baskaydi.simdi sallayin. biz 9 kisiydik. bi cc ci grup vardi sene 2002-2003.onlarin pesine dusmustuk.bi .com uzantili maillerini ele gecirdik. gunde 4000 kusur cc bilgileri geliyordu.dusunun.Sonra irc de felaket isler yaptik.biz web ile ilgili de cok sey yaptik ama ismimiz gecmezdi.cok gruba arkadan destek olduk. gecenlerde birisinden mail aldim bu cc grubu inanilmaz guclenmis ve 2 yil once seyhin bi konuda wifi hack cc hack konusunda yaptigi yorumdaki gibi davraniyorlarmis.Cogu arkadasimdan haber alamiyorum.yurtdisina kacirilan arkadaslarim bile var.haber yok.yabanci arkadaslar coktu.ama isten pay isterlerdi ipneler. ama su soruyu hala tam net olarak ogrenebilmis degilim.o zamanlar biraz musait degildim iyi hatirliyorum. Spymastersnake in anasayfasina hacked DAC diye yazip sistemi hackleyen kimdi. gercekten spymasterin admini mi kendi sistemine basti.Tesekkurler ustadlar. :( su anki kadehimi eskilere kaldiriyorum.

ayt'yi hackleyen dac'ti. spms'i 4 sene önce izo hackledi. ilk hackleyen dac mi onu hatırlamıyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 25183 Toplam Mesaj: 105