Dünden Bugüne Hack Platformları Ve Türkiye‘De Hack.
-
Bunlar bilinen gruplar tabi :) hepsi iyidi gösterişte yaptı, ancak dışarıda bu işi meslek edinmiş babalar var tabi..
Polis veritabanına giren, sgk veritabanına giren insanlar var hala dışarıda.. Bunların ismini bilmezsiniz tabi, bilseniz işlerini yapamazlar.
Zamanında milyarlarca para döndü bu işlerde, insanlar hakkında bilgi edinme sgk borç ödeme, prim yatırma neler neler.
Halada vardır muhakkak bittiğini sanmıyorum, ha bunlar hacker degil mi ? Hacker ismini neden duymadınız, dediğim gibi gösteriş degil, işin mesleğini edinmiş hackerlar.
-
Bunlar birer hacker değil, sadece birer özenti. ve bahsettiklerin çoçukluktan ve egolarından kurtulamamış, kapasiteleri sınırlı kişiler. ve bunlar türkiyenin geçmişini asla oluşturamazlar.
işi bilmeyen adam başka yönlere kayar, sıkıntısından site hackler. Çünkü Bunların kapasitesi biyere kadardır , örneğin baştan sona profesyonel asp veya php script yazamayan kişilerdir en basiti, veya profesyonel komplike bir yazılım ortaya koyamazlar. misal yukarda bahsettiğin kişilerin hiçbirinin insanların genel ihtiyacını karşılayacağı uzman bir yazılımı yoktur.çunku oluşturamazlar,hep bir yerde takılırlar. ileri gidemeyince,o yüzden site hack vs işine girerler.
işi bilen adam anonim şirketlerinde veya holdinglerde yazılım şefi/mühendisi/müdürü veya sistem uzmanı olur.
Yani Bu açılan konu bile aslına bakarsan çok özenti vari bir konu. En azından Türkiyedeki hack geçmişini sen değil, bırak Holyone açıklasın. Ustalarına müsade et.
-
Realhackers.net/.org --Desertsun® vardı...Desertsun® eskiler herkes bilir(benim gözüme çok sağlam adamdı)... Hala tbt de girer cıkar kendisi arasıra girer profiline bakarım :) Bende ilk adımı mı orda attım..
Tahrip.com sonlarına doğru buldum o siteyi.. Spymastersnake var... Cyper-port vampire nicki birisine aitti ceviz.net'de takılıyordu enson...
Bunlar şuan aklıma gelenler..
@Andrei; Desertsun® hakkında mirror göstermek için tbt yönetime cw vs. yerlere sormak lazım anlatsınlar.. -
bunlar çok eski değil çok daha eski takımlar var Türkiyede hackin doğumu cehennemle başlar mesela
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar çok eski değil çok daha eski takımlar var Türkiyede hackin doğumu cehennemle başlar mesela
-----------------------------heheh cehennem iyidi hakikatende çok eski gameboy fln hackliyolardı o derece :D onlar efsane burada yok wardom yok wc tırnakları olamaz
-
O zamanlar yaşım sebebiyle dışardan takip etsem de, aşina olmadığım bir tane bile yok. Bizim cocukluğumuz da böyle geçmiş anlaşılan (:. Saolasın üstad. Yad ettik eski günleri.
-
6,7 sene öncesinden bahsediyorum. Zeberus , Redworm falan geceleri bi başlardık sabaha kadar hack :D zone-h için onlar öğretmişti bana hacklemeyi.Redworm kişi olarak kraldırda , Zeberustan bi cacık olmaz :D arkasından konuşmak oluyor gerçi :P Myneti hacklediler sonra panelin resmi hala durur benim pcde :D Ha sorarsanız nasıl hackliyordu bunlar.Bi pok bilmeden exploitleri buluyorlardı bi site vardı adını hatırlayamıcam şimdi :D Sorsan html bilmezlerdi o zaman şimdi nasıldır bilemem.
Hatırladıklarım.
Obsource mu öyle biri vardı bayağ büyük siteleri hackliyordu.
Ayyıldızları hatırlarım
Delibalta
Starhack
Sanalcellatlar
CigiCigi falan vardı he :D
falan filan.
-
Jawnax vardi > chenator - chatliam - prens-arsima - bilqic - 2007 - 2008 cw nin com ve net uzantili domainlerine basmislardi. tabi sonra cok farklı sekilde cevap aldılar sanaldan silindiler ayri konu :) daha da geçmişe gidersek ben starhack ve biyosecurity diyebilirim. bunun disinda Netdevilz de bu alemde king denilecek işler yapmıs bir ekip :) hiç unutmam aspindir.com dan bir script indirmem gerekiyodu proje için ön bilgi olsun diye oradaki scriptleri inceliyodum parça parça o günü açtığımda sayfa hacklenmişti :D kabak gibi. yuvarlak bir şeytan simgesi :D aspindir heykıd yazıyodu :D aslında bir turk olarak bu konularda bizi tek geçiyorum webdeface bizim işimiz :)
-
ben 12.5-13 yaşında falandım ki, gerçekten hekırcılık oynuyorduk.
rooting sabotage forced diye bi grup vardı. gvz ve delidolu 2 admin vardı sanırım demirbaş.
garip günlerdi. herkes 13-14 yaşlarında deface'ler hackler havada uçuşurdu. 16 yaşında bıraktım :)
-
eno7 rulzzzzz