folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dünya Gerçekten Küre Mi? Yoksa NASA Tarihin En Büyük Yalanını Mı Uydurdu?

Dünya Gerçekten Küre Mi? Yoksa NASA Tarihin En Büyük Yalanını Mı Uydurdu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    wm-t bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

:D aynen hocam koskoca ersan juan diyorsa dogrudur, kabul ediyorum bana cok yalan soylendi. Galileoya falan da soylerseniz ersan juanin onunde diz cokup af dilesin. 

niye sürekli yanlış noktaya odaklanıyorsunuz, kim derse desin.

Videoda söylenenlerin aksini ispat edebilir misin?

Hocam ben bilim insaniyim. Oyle christian researcher falan degil ciddilisinden. Bu konuyu kaale alip ciddi cumle kurarsam ruyalarima Kepler, Newton, Euler, Lagrange, Laplace ve niceleri girer ve bana diplomalarimi sokarlar. Arkasindan astronomi derslerimi aldigim sahane insan Sinan Kaan Yerli gelip ruyada olmaz der gercekte sokar. Bu riskleri alamam, mevzuyu ciddiye almam imkansiz :D 

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

konuda soruldumu bilmiyorum ama sence bizi dünya elips diye kandırmalarının sebebi ne hocam?

Hocam düz dünya teorisine göre güney kutbunun diğer tarafında görmemizi istemedikleri kıtalar olabilir diye.

Hocalar wm-t yi linç etmişsiniz ama bence de nasa güvenilir bir kurum değil. Dünyanın şeklinden bağımsız olarak yazıyorum. Bende 1960 ların sonunda ay a çıktıklarına inanmıyorum mesela. Eğer o tarihlerde gerçekten ay a çıkmış olsalardı bu gün turistlik gezi yapıyor olurlardı. Hadi trustik gezi yapmadılar kesinlikle askeri üs kurarlardı. Bir de ABD ve Rusyanın 1960 larda ulaştığı teknolojiye aradan 60 yıl geçtikten sonra bile başka bir ülkenin (özellikle japonya) ulaşamamış olması düşündürücü... 

Ayrıca kim ne derse desin wm-t yi dik durabildiği için tebrik ederim.

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=bDoh8zQDT38

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek
    Shed510 bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

konuda soruldumu bilmiyorum ama sence bizi dünya elips diye kandırmalarının sebebi ne hocam?

Hocam düz dünya teorisine göre güney kutbunun diğer tarafında görmemizi istemedikleri kıtalar olabilir diye.

Hocalar wm-t yi linç etmişsiniz ama bence de nasa güvenilir bir kurum değil. Dünyanın şeklinden bağımsız olarak yazıyorum. Bende 1960 ların sonunda ay a çıktıklarına inanmıyorum mesela. Eğer o tarihlerde gerçekten ay a çıkmış olsalardı bu gün turistlik gezi yapıyor olurlardı. Hadi trustik gezi yapmadılar kesinlikle askeri üs kurarlardı. Bir de ABD ve Rusyanın 1960 larda ulaştığı teknolojiye aradan 60 yıl geçtikten sonra bile başka bir ülkenin (özellikle japonya) ulaşamamış olması düşündürücü... 

Ayrıca kim ne derse desin wm-t yi dik durabildiği için tebrik ederim.

Desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Tüm müritlerden beklediğim buydu aslında.

Arkadaşlar dünyanın düz olduğuna inanmayabilirsiniz bunu yadırgamam. Ama lütfen şunu görün. Birileri bizden birşeyleri saklıyor. Burada bu genç beyinlerin tartışması gereken konu bu olmalı.

Bizi kim ne için kandırıyor? Nasa neden dünyanın uzaydan çekildiği iddia edilen fotoğraflarında fotomontaj yapıyor? neyi saklıyorlar? Aydan çekilen dünya fotoğrafında hiç yıldız yok. biz dünyadan gök yüzüne bakınca sayısız yıldız görüyoruz. ayda neden yıldız görünmüyor. 

Ve daha da garibi NEDEN Herkes NASA'nın verdiği tüm bilgileri sorgulamadan kabul ediyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yalanın yerine doğruyu söylemek iyi birşeydir 

Yalanın yerine başka bir yalan söylemek pustluktur..

Sen dünyanın düz olduğunu söylemekle insanları akıldan mantıktan bilimden uzaklaştırmaya her söylenene  (birilerinin incilde böyle yazıyor diye) onların her dediğine inanır köleler yaratmaya çalışan aşağılıklara hizmet ediyorsun..

NASA yalan söylüyor da öteki orospu çocuğu doğru mu söylüyor 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    PathfindeR00 bunu yazdı

Ya şu konuyu kitleyin. 

+ Lütfen artık...

Nasa düze yuvarlak deyince eline ne geçecek?

Hadi gercekten duz diyelim bizim elimize ne geçecek?

Hadi nasa yalanciyddi. Diger rusya gibi ülke niye yalan söyledi ?

Hadi diyelim hepsi yalanci olsun. Sanki millet öğle çayına uzaya gidip geliyor. :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

tamam düz diyin kapansın konu yeter mk. sürekli aynı konu. türkiyedw uydu göndeedi . o projeden birine ulaş söylesin düz yada yuvarlak kare her neyse.

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

böyle vasıfsız heriflerin konularına bir dünya mesaj yazdığınız için ardı arkaları kesilmiyor, bunlar da kendini bi bok sanıyor amk. ben de yazmış bulundum ne güzel

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    wm-t bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

:D aynen hocam koskoca ersan juan diyorsa dogrudur, kabul ediyorum bana cok yalan soylendi. Galileoya falan da soylerseniz ersan juanin onunde diz cokup af dilesin. 

niye sürekli yanlış noktaya odaklanıyorsunuz, kim derse desin.

Videoda söylenenlerin aksini ispat edebilir misin?

Hocam ben bilim insaniyim. Oyle christian researcher falan degil ciddilisinden. Bu konuyu kaale alip ciddi cumle kurarsam ruyalarima Kepler, Newton, Euler, Lagrange, Laplace ve niceleri girer ve bana diplomalarimi sokarlar. Arkasindan astronomi derslerimi aldigim sahane insan Sinan Kaan Yerli gelip ruyada olmaz der gercekte sokar. Bu riskleri alamam, mevzuyu ciddiye almam imkansiz :D 

Adamın dibisin, çok net ve çok komik adamın dibisin. :))

Işık Savaşçısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

evet düz dünya düz ay düz güneş düz diğer tüm gezegenler düz içme sularımıza ilaç kattıkları için yuvarlak görüyoruz    bak bu dayı yağmur suyula beslendiği için işi çözmüş  
    https://www.youtube.com/watch?v=hv3YA3V59xg
    o kafası güzellerin  kurduğu derneğe başkan yapsınlar şiddetle tavsiye ediyorum 

onekine?
Toplam Hit: 63194 Toplam Mesaj: 369
nasa kazık