Dünya Gerçekten Küre Mi? Yoksa NASA Tarihin En Büyük Yalanını Mı Uydurdu?
-
wm-t bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
:D aynen hocam koskoca ersan juan diyorsa dogrudur, kabul ediyorum bana cok yalan soylendi. Galileoya falan da soylerseniz ersan juanin onunde diz cokup af dilesin.
niye sürekli yanlış noktaya odaklanıyorsunuz, kim derse desin.
Videoda söylenenlerin aksini ispat edebilir misin?
Hocam ben bilim insaniyim. Oyle christian researcher falan degil ciddilisinden. Bu konuyu kaale alip ciddi cumle kurarsam ruyalarima Kepler, Newton, Euler, Lagrange, Laplace ve niceleri girer ve bana diplomalarimi sokarlar. Arkasindan astronomi derslerimi aldigim sahane insan Sinan Kaan Yerli gelip ruyada olmaz der gercekte sokar. Bu riskleri alamam, mevzuyu ciddiye almam imkansiz :D
-
Lazmania61 bunu yazdı
konuda soruldumu bilmiyorum ama sence bizi dünya elips diye kandırmalarının sebebi ne hocam?
Hocam düz dünya teorisine göre güney kutbunun diğer tarafında görmemizi istemedikleri kıtalar olabilir diye.
Hocalar wm-t yi linç etmişsiniz ama bence de nasa güvenilir bir kurum değil. Dünyanın şeklinden bağımsız olarak yazıyorum. Bende 1960 ların sonunda ay a çıktıklarına inanmıyorum mesela. Eğer o tarihlerde gerçekten ay a çıkmış olsalardı bu gün turistlik gezi yapıyor olurlardı. Hadi trustik gezi yapmadılar kesinlikle askeri üs kurarlardı. Bir de ABD ve Rusyanın 1960 larda ulaştığı teknolojiye aradan 60 yıl geçtikten sonra bile başka bir ülkenin (özellikle japonya) ulaşamamış olması düşündürücü...
Ayrıca kim ne derse desin wm-t yi dik durabildiği için tebrik ederim.
-
-
Shed510 bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
konuda soruldumu bilmiyorum ama sence bizi dünya elips diye kandırmalarının sebebi ne hocam?
Hocam düz dünya teorisine göre güney kutbunun diğer tarafında görmemizi istemedikleri kıtalar olabilir diye.
Hocalar wm-t yi linç etmişsiniz ama bence de nasa güvenilir bir kurum değil. Dünyanın şeklinden bağımsız olarak yazıyorum. Bende 1960 ların sonunda ay a çıktıklarına inanmıyorum mesela. Eğer o tarihlerde gerçekten ay a çıkmış olsalardı bu gün turistlik gezi yapıyor olurlardı. Hadi trustik gezi yapmadılar kesinlikle askeri üs kurarlardı. Bir de ABD ve Rusyanın 1960 larda ulaştığı teknolojiye aradan 60 yıl geçtikten sonra bile başka bir ülkenin (özellikle japonya) ulaşamamış olması düşündürücü...
Ayrıca kim ne derse desin wm-t yi dik durabildiği için tebrik ederim.
Desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Tüm müritlerden beklediğim buydu aslında.
Arkadaşlar dünyanın düz olduğuna inanmayabilirsiniz bunu yadırgamam. Ama lütfen şunu görün. Birileri bizden birşeyleri saklıyor. Burada bu genç beyinlerin tartışması gereken konu bu olmalı.
Bizi kim ne için kandırıyor? Nasa neden dünyanın uzaydan çekildiği iddia edilen fotoğraflarında fotomontaj yapıyor? neyi saklıyorlar? Aydan çekilen dünya fotoğrafında hiç yıldız yok. biz dünyadan gök yüzüne bakınca sayısız yıldız görüyoruz. ayda neden yıldız görünmüyor.
Ve daha da garibi NEDEN Herkes NASA'nın verdiği tüm bilgileri sorgulamadan kabul ediyor.
-
Yalanın yerine doğruyu söylemek iyi birşeydir
Yalanın yerine başka bir yalan söylemek pustluktur..
Sen dünyanın düz olduğunu söylemekle insanları akıldan mantıktan bilimden uzaklaştırmaya her söylenene (birilerinin incilde böyle yazıyor diye) onların her dediğine inanır köleler yaratmaya çalışan aşağılıklara hizmet ediyorsun..
NASA yalan söylüyor da öteki orospu çocuğu doğru mu söylüyor
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Ya şu konuyu kitleyin.
+ Lütfen artık...
Nasa düze yuvarlak deyince eline ne geçecek?
Hadi gercekten duz diyelim bizim elimize ne geçecek?
Hadi nasa yalanciyddi. Diger rusya gibi ülke niye yalan söyledi ?
Hadi diyelim hepsi yalanci olsun. Sanki millet öğle çayına uzaya gidip geliyor. :))
-
tamam düz diyin kapansın konu yeter mk. sürekli aynı konu. türkiyedw uydu göndeedi . o projeden birine ulaş söylesin düz yada yuvarlak kare her neyse.
-
böyle vasıfsız heriflerin konularına bir dünya mesaj yazdığınız için ardı arkaları kesilmiyor, bunlar da kendini bi bok sanıyor amk. ben de yazmış bulundum ne güzel
-
izzmarit bunu yazdıwm-t bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
:D aynen hocam koskoca ersan juan diyorsa dogrudur, kabul ediyorum bana cok yalan soylendi. Galileoya falan da soylerseniz ersan juanin onunde diz cokup af dilesin.
niye sürekli yanlış noktaya odaklanıyorsunuz, kim derse desin.
Videoda söylenenlerin aksini ispat edebilir misin?
Hocam ben bilim insaniyim. Oyle christian researcher falan degil ciddilisinden. Bu konuyu kaale alip ciddi cumle kurarsam ruyalarima Kepler, Newton, Euler, Lagrange, Laplace ve niceleri girer ve bana diplomalarimi sokarlar. Arkasindan astronomi derslerimi aldigim sahane insan Sinan Kaan Yerli gelip ruyada olmaz der gercekte sokar. Bu riskleri alamam, mevzuyu ciddiye almam imkansiz :D
Adamın dibisin, çok net ve çok komik adamın dibisin. :))
-
evet düz dünya düz ay düz güneş düz diğer tüm gezegenler düz içme sularımıza ilaç kattıkları için yuvarlak görüyoruz bak bu dayı yağmur suyula beslendiği için işi çözmüş
https://www.youtube.com/watch?v=hv3YA3V59xg
o kafası güzellerin kurduğu derneğe başkan yapsınlar şiddetle tavsiye ediyorum