Dünya Gerçekten Küre Mi? Yoksa NASA Tarihin En Büyük Yalanını Mı Uydurdu?
-
Bir bilgi daha ; dünya öküzün boynuzunda dönüyor
-
biz uzun bir tünel yaparken tünelin iki ucunun birleşmesi adına kullandığımız totalstation (ölçüm aleti) normal piyasada kullanılan totalstationlardan daha özellikli oluyor çünkü tünelin iki ucunun birleşmesi için çok hassas ölçümler yapmamız gerekiyor. bu total station'ın diğerlerinden farkı dünyanın steroid konumunuda hesaba katması. eğer bu yanlış olsaydı uzun tüldeki tüneller bu totalstationların ölçümlerine göre birleşmezdi. bizimki de dahil.
edit: ona gelmeden. gece gündüz ve mevsimler olayı var tabi.
-
adamın birinin albüm pr'ı olmasın o
-
Naruto bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
dünya saniyede 15k hızla dönüyosa ben zıplayınca niye 15k ilerde yere inmiyom :D
maymundan geldiysek neden şuanki maymunlar 2dk insan olmuyor önermesi gibi bişi
Bir tanede ben ekleyim :p
Bir araba ışık hızı ile gidiyorsa farlarını açınca ne olur?
Dünyanın uzaydan ve hatta marstan yenisini gönderdikleri fotolar mevcut zaten.
-
Valti Zamaninda şeyhi, Axe ile miydi Ufo ile miydi tam hatirlayamadim uzaya yollayabilseydik noktayi 1.derece kaynaktan koyardik gibime geliyor galiba !!
-
dünyanın en büyük troll topluluğu vakıf :D
-
Naruto bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
dünya saniyede 15k hızla dönüyosa ben zıplayınca niye 15k ilerde yere inmiyom :D
maymundan geldiysek neden şuanki maymunlar 2dk insan olmuyor önermesi gibi bişi
Tamamen bilgi amaçlı yazıyorum hocam. Maymundan gelmedik, maymunla ortak atadan evrildik.
-
Yilmaz ozdil yine dokturmus cevaben.
En cok su kismina guldum
Abdülhamid için pekçok olumsuz şey söylenebilir ama, asla cahil denemez… Fransızca, İtalyanca bilirdi. Kitap kurduydu, Yıldız Sarayı'nda özel kütüphanesi vardı, 18 binden fazla el yazması, 30 bine yakın kitabı vardı. İki bin kitaptan oluşan polisiye roman koleksiyonu vardı, çoğunu Osmanlıcaya tercüme ettirmişti. Matbaaya pek meraklıydı, makineler getirtti, kaliteli divan eserleri bastırdı. Avrupa'da yayınlanan önemli tüm gazetelere aboneydi, ciltletir, kütüphanesinde biriktirirdi. Sporcuydu, çok iyi biniciydi, yüzerdi, güreşi sadece desteklemekle kalmaz, bizzat güreşirdi. Hobileri vardı, marangozluk yapardı, usta işi mobilyalar üretirdi. Tiyatro ve operayı çok severdi, Yıldız Sarayı'na özel tiyatro salonu yaptırdı, yabancı kumpanyalar getirtir, ailesiyle birlikte seyrederdi. Nota bilirdi, piyano ve keman çalardı, viyolonsel dinlemeye bayılırdı. Dedim ya, olumsuz pekçok şey söylenebilir ama, asla bilgisiz denemez, özellikle tarih konusunda yüksek eğitimli, kültürlü bir aristokrattı.
-
Boyle fikirleri ortaya atan savunan gerizekalilari kaale almasaniz bunlar 1 2 konuşur susar. Cevap verildi mi kendilerini bi bok saniyorlar.
Yok flat earth society mis
Ay a gidildi inin kapi gibi kanitlari var halen daha mal mal konusanlar var.
-
http://www.tahribat.com/forum/aya-gercekten-gidildi-mi-ay-da-bulunan-yapilar-217102/5
Izzmarit 1 kac ay once ne demis sans eseri denk geldim :D